Moje zielone nieszczęścia - anoli
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przyłączam się do zachwytów
kolor przecudny i baaardzo mocny
super!!
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hibek do domku wróci na pewno,tego drugiego też wystaw.
Teraz dokładnie przejrzałam czas kiedy mnie nie było.Rety,hoja z 25 pąkami mnie powaliła!Piękna jest!No,ale wieczorem nie dusi troszeczkę?A ta maleńka tricolorka z nowymi listeczkami to ta ode mnie?
A kłujaca kolekcja imponująca!Basia ma rację-w gromadzie dopiero widać,ile Ty tego masz
No i nowy liścior monstery-ho ho
.Moja jakoś nie ma dziurek
.
Ale się uśmiałam z Effy szabrowniczki
.A sąsiadka ochroniarz to skarb 
Teraz dokładnie przejrzałam czas kiedy mnie nie było.Rety,hoja z 25 pąkami mnie powaliła!Piękna jest!No,ale wieczorem nie dusi troszeczkę?A ta maleńka tricolorka z nowymi listeczkami to ta ode mnie?
A kłujaca kolekcja imponująca!Basia ma rację-w gromadzie dopiero widać,ile Ty tego masz
No i nowy liścior monstery-ho ho
Ale się uśmiałam z Effy szabrowniczki
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Tricolorka od Ciebie
Hojka ma cały czas otwarte okienko, i stoi w niezywanym pokoju, faktycznie w takiej ilości zapach jest oszałamiający lekko. Ale po reszcie mieszkania rozchodzi się lekko. Kaktusików troche mam, ale marząmi się jeszcze jakieś opuncje, mamilaria i parodia
No i taki jeden co wygląda jak błyszcząca podusia
:P Może masz tą zwykłą deliciose - jak moja mniejsza? Ta duża to inna odmiana, zapomniałam nazwy, ale Sama mi znalazłaś wtedy
Effa to zawodowy szabrownik, nie bała się sąsiadki 
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- effa

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
miluck pisze:Kurczaczek ,a u nas w B były dzisiaj jeszcze hobbity, Ewuniu a może wysłać Ci odnóżkę Hobbita? W poniedziałek lecę na pocztę i jakbyś chciała to napisz na pw.
Jagoda :P
Dzięki Jagódko za miłe chęci
Dziewczyny, mój to lewych rąk na szczęście nie ma. Chęci i pomysły ma nawet duże, ale gorzej z realizacją tutaj niestety kaplica. Przypominam codziennie po kilka razy to zawsze słyszę "teraz odpoczywam" albo "teraz mi to mówisz jak wcześniej nie miałem co robić to wtedy mi było powiedzieć" więc w końcu przestaję już przypominać i albo robię to sama, albo odpuszczam całkowicie. Czasem tylko naleci go wena twórcza żeby zrobić coś pożytecznego ,ale właśnie o to chodzi ... czasem...