Iwonko, ano wywiązuję się z obietnicy danej sobie i staram się odpoczywać. W tym roku tak naprawę po raz pierwszy posiaduję sobie na tarasie rozmyślając i czytając książki.
moje ogródkowe zmagania cz.3
- lulka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: moje ogródkowe zmagania cz.3
Gosiu, to Ty chyba bajzlu nie widziałaś?
Kasia Magenta niestety widziała, ale co tam- żeby był porządek i ładny widok najpierw musi być bajzel, O
Mebelki są z technorattanu-jest trwalszy 
Iwonko, ano wywiązuję się z obietnicy danej sobie i staram się odpoczywać. W tym roku tak naprawę po raz pierwszy posiaduję sobie na tarasie rozmyślając i czytając książki.
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
W biegu zaglądam, żebyś nie myślała że nie
ale pogadamy innym razem 
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Zazdroszczę ci trochę wolniejszego tempa. Tyle razy sobie mówię - "w niedzielę nadrobię czytanie" i co? i ....
Książki , które dostałam na gwiazdkę, niedawno kolejne na urodziny, leżą i tylko je odkurzam
. Może w wakacje???
Książki , które dostałam na gwiazdkę, niedawno kolejne na urodziny, leżą i tylko je odkurzam
- lulka

Jolu, spiesz się powoli
Pogadamy, pogadamy
Iwonko ja po prostu muszę zwolnić żeby się nie wykończyć. Książki czytam codziennie przed snem, inaczej nie usnę. Nawet jak wracam z imprezy w nocy, to chociaż jedną stronę muszę przeczytać, ot taki nawyk,ale chyba zdrowy?
W wakacje czytać nie umiem 
Iwonko ja po prostu muszę zwolnić żeby się nie wykończyć. Książki czytam codziennie przed snem, inaczej nie usnę. Nawet jak wracam z imprezy w nocy, to chociaż jedną stronę muszę przeczytać, ot taki nawyk,ale chyba zdrowy?
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Jak najbardziej zdrowy. Do niedawna też tak miałam - zanim sen. koniecznie czytanie. Ot zycie, i obowiązki. Muszę nad tym popracować. 
- Nutka81
- 1000p

- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madziula, to ja po moim mega bajzlu, powinnam mieć w przyszłości sterylny porządek, skoro wielkość bajzlu ma się na porządek przekładać
Co do rattanu... mi wsio ryba jaki on będzie, byle był kiedyś
Co do rattanu... mi wsio ryba jaki on będzie, byle był kiedyś
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
- lulka

Iwonko, będę trzymać kciuki, bo całym dniu stresów, bieganiny i zatracenia książka jest świetnym rozwiązaniem
Małgoś rattan się niestety szybko eksploatuje w naszych warunkach (widzę po donicach), a technorattan nawet po zimie wygląda świeżo. Stolik cały biały sezon stał na werandzie i wygląda jak nowy. Także przy podejmowaniu decyzji warto wiedzieć.
Małgoś rattan się niestety szybko eksploatuje w naszych warunkach (widzę po donicach), a technorattan nawet po zimie wygląda świeżo. Stolik cały biały sezon stał na werandzie i wygląda jak nowy. Także przy podejmowaniu decyzji warto wiedzieć.
- gatita
- 500p

- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Kontakt:
Jaka cudna huśtawka
. Ja przyoszczędziłam i mam jakiegoś dziada 
- lulka

Oj tam od razu dziada. Huśta się? Huśta! Wygodna? Pewnie tak! To czego chcieć więcej? Na tzw przez Ciebie dziadu uwielbiałam drzemać u moich rodziców
, mieli taką samą huśtawkę jak Ty.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Madziu cudne kąciki wypoczynkowe, różne dekoracyjne elementy wprowadzają bajeczny akcent...... czasami wystarczy jakiś drobiażdżek, który wspaniale odmienia otoczenie.... naprawdę pięknie
Kwiatuszki w balii faktycznie cudnie się rozrosły .... no i te drewniane skrzynie....cudo..... ja nie wiem czy wreszcie doczekam sie skrzyń w tym sezonie.... nie mogę doczekać się na umówionego stolarza.... już aż mi się odechciewa do niego wydzwaniać
Kwiatuszki w balii faktycznie cudnie się rozrosły .... no i te drewniane skrzynie....cudo..... ja nie wiem czy wreszcie doczekam sie skrzyń w tym sezonie.... nie mogę doczekać się na umówionego stolarza.... już aż mi się odechciewa do niego wydzwaniać
- lulka

Aga, to prawda, że drobiazgi tworzą klimat. Lubię takie dodatki. Moje skrzynie zamawiałam na all w zeszłym sezonie i kosztowały niewielkie pieniądze. Przesyłka błyskawiczna, żałuję, że zrezygnowałam z malowania przez producenta;:223 Nie mam teraz czasu żeby je machnąć pędzlem na ciemny brąz 
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Madziu, nasadzenia kompozycyjne prześliczne
Całość ogrodu bardzo ładnie wygląda a ten kącik relaksu po prostu cudo
Twoje skrzynie bardziej podobają mi się niż moje własne, bo są takie solidne. Moje są bardziej "miejskie" a Twoje takie jakie powinny
Pozdrawiam zasapana i biegnę dalej 
Całość ogrodu bardzo ładnie wygląda a ten kącik relaksu po prostu cudo
Twoje skrzynie bardziej podobają mi się niż moje własne, bo są takie solidne. Moje są bardziej "miejskie" a Twoje takie jakie powinny
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Madziu, może się od jutra ogarnę bo M na tydzień znika
Będę wolną kobietą
i wyruszę swobodnie na zakupy
A Twojej huśtawki ja też zazdroszczę
Już bym nic nie zrobiła w ogrodzie mając takie wygodne miejsce. No i nie byłabym taka spuchnięta od komarów i meszek 
A Twojej huśtawki ja też zazdroszczę
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lulka
Pięknie Ci zakwitl ten enkiant! Masz sporą sadzonkę, mój jest maleńki, moze dlatego jeszcze nie kwitnie? Przesadzałam go też jesienią, pewnie mu to nie pomogło...
Bardzo podobają mi się Twoje ogrodowe aranżacje! Gustowne dodatki, piękne kompozycje kwiatowe i donice
Balia prezentuje się super, a gdy dalie zakwitną..
Stworzyła piękne miejsce do wypoczynku, teraz tylko trzeba mieć czas odpoczywać
Pozdrawiam serdecznie
Pięknie Ci zakwitl ten enkiant! Masz sporą sadzonkę, mój jest maleńki, moze dlatego jeszcze nie kwitnie? Przesadzałam go też jesienią, pewnie mu to nie pomogło...
Bardzo podobają mi się Twoje ogrodowe aranżacje! Gustowne dodatki, piękne kompozycje kwiatowe i donice
Stworzyła piękne miejsce do wypoczynku, teraz tylko trzeba mieć czas odpoczywać
Pozdrawiam serdecznie
- gatita
- 500p

- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Kontakt:
Madzia, husta się, huśta
. Kombinuję jakby uszyć jakiś nowe pokrycie... ? na razie chyba przykryję kocykiem
.
Bardzo mi się podoba Twój kącik tarasowy, fajny klimacik
.
Bardzo mi się podoba Twój kącik tarasowy, fajny klimacik