a psinki to oskubałaś już z futerka?
Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- lora
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
a psinki to oskubałaś już z futerka?
- ARABELLA

- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Gośka dzięki za kolejne miłe spotkanie
Było ,jak zawsze extra ,a nawet jeszcze lepiej
Pozdrowienia dla Ciebie,Marty,Romana i Przemka 
- manenka71

- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
a JA pozdrawiam wszystkich ze spotkania i załuje ze nie mogłam być z Wami
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja tez proszę o podpisanie gości
Pozdrawiam wszystkich biesiadujących
Pozdrawiam wszystkich biesiadujących
- ilona2715

- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Małgosiu, ale super spotkanko, widać, że ekstra się bawiliście, pierwszy raz widzę białą hostę, to znaczy widzieć widziałam, ale tylko na zdjęciach szkółek nigdy w ogrodzie, dwa razy ją nawet kupiłam, ale oczywiście biała nigdy nie była
. Widzę, że basen już uruchomiłaś, muszę pomyśleć o swoim, ale jeszcze troszkę, bo dzieciaczkom (wnukom) dwa razy nie mówić, a Alusia jest dopiero tydzień po wycięciu migdałków. Jak ja bym chciała być w domu, to znaczy nie pracować, faktycznie po powrocie nie wiadomo, co najpierw zrobić, a i siły już niestety nie te.
- dorkow0

- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Witaj Małgosiu... Ogród cudnie rozkwita... Spotkanie świetne, wszyscy tacy radośni...
Pozdrowienia zostawiam...
Pozdrowienia zostawiam...
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Gosiu u Ciebie zawsze tak gościnnie, jak ja zazdroszczę takich spotkań.
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Cześć Małgoś
Widzę że jak zwykle zabawowa jesteś i bardzo gościnna.
Piekna pogoda na grilowanie i gościnę.
Piekna pogoda na grilowanie i gościnę.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Kasiu,z gadulstwem trzeba się uzupełniać,ja wolę słuchać niż mówić,więc wszystko pasowało.Mam nadzieje,ze jeszcze spotkamy się w tym sezonie.

Ewa,wódeczka była po kapieli rodzinowo rocznicowa Lucynki i Kasi.

Misiu,psiaki były strzyzone przed spotkaniem,żeby dostojnie przyjęły gości,a sierść poszła w dziury od kretów.Na spotkaniu byli kujawiacy Lucynka,Kasia,Marzenka i Bozenka z ogrodowiska.

Lucy,w takim towarzystwie jak wasze zawsze musi byc fajnie.Szkoda tylko,że czas tak szybko zleciał.

Marzenko,może jeszcze uda nam się spotkać w tym sezonie.
Kasiu,tak jak pisałam wcześniej był stały komplet kujawiaków troche okrojony,bo nie pasowało przyjechać.
Ilonko,biała hostę kupiłam 2 lata temu u nas w sklepie ogrodniczym.Na szczęście odmiana zgadzała sie.Basen rozłozyliśmy,ale nie wiem kiedy będzie pierwsza kąpiel,bo jestem tak przeziebiona,że ledwie zyję.Marzenka przyjechała juz rano i jak wzięła ich głupawka to oblewali się wodą jak małe dzieci,ale dziecięce lata trzeba sobie nieraz przypomnieć.

Dorotko,szkoda,ze tak daleko mieszkasz,bo dołączyłabyś do nas,ale zapraszam jak bedziesz może kiedyś przejazdem.
Dorotko,faktycznie kujawiacy zrobili się troche aktywniejsi na wzór lubelaków.Fajne sa takie spotkania.
Ewuś,witaj wieczorowo.Lubię gości,moze to wynika z tego,ze jestem jedynaczką i całe zycie byłam sama.

Ewa,wódeczka była po kapieli rodzinowo rocznicowa Lucynki i Kasi.

Misiu,psiaki były strzyzone przed spotkaniem,żeby dostojnie przyjęły gości,a sierść poszła w dziury od kretów.Na spotkaniu byli kujawiacy Lucynka,Kasia,Marzenka i Bozenka z ogrodowiska.

Lucy,w takim towarzystwie jak wasze zawsze musi byc fajnie.Szkoda tylko,że czas tak szybko zleciał.

Marzenko,może jeszcze uda nam się spotkać w tym sezonie.
Kasiu,tak jak pisałam wcześniej był stały komplet kujawiaków troche okrojony,bo nie pasowało przyjechać.
Ilonko,biała hostę kupiłam 2 lata temu u nas w sklepie ogrodniczym.Na szczęście odmiana zgadzała sie.Basen rozłozyliśmy,ale nie wiem kiedy będzie pierwsza kąpiel,bo jestem tak przeziebiona,że ledwie zyję.Marzenka przyjechała juz rano i jak wzięła ich głupawka to oblewali się wodą jak małe dzieci,ale dziecięce lata trzeba sobie nieraz przypomnieć.

Dorotko,szkoda,ze tak daleko mieszkasz,bo dołączyłabyś do nas,ale zapraszam jak bedziesz może kiedyś przejazdem.
Dorotko,faktycznie kujawiacy zrobili się troche aktywniejsi na wzór lubelaków.Fajne sa takie spotkania.
Ewuś,witaj wieczorowo.Lubię gości,moze to wynika z tego,ze jestem jedynaczką i całe zycie byłam sama.
- Malgolinka

- Od: 28 kwie 2010, o 14:16
Witaj Małgosiu, widzę że spotkanie było udane, bardzo żałuję że nie mogłam przyjechać ale następnym razem będę , ja po towar jeżdżę średnio co 3 tygodnie, myślę że jakoś się dopasujemy
,
śliczne masz te hosty, ja też mam troszkę ale inne odmiany, powiedz ta taka niebieskawa to co to jest?
śliczne masz te hosty, ja też mam troszkę ale inne odmiany, powiedz ta taka niebieskawa to co to jest?
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
- megi1402

- Od: 1 lis 2010, o 00:28
Gosiu, ogród masz coraz piękniejszy.
Basen fajnie się wkomponował w otoczenie, dobrze robiłaś sadząc w kręgu rośliny, miały czas żeby się rozrosnąć.
Po fotkach widać, że świetnie się bawiliście na spotkaniu.
Basen fajnie się wkomponował w otoczenie, dobrze robiłaś sadząc w kręgu rośliny, miały czas żeby się rozrosnąć.
Po fotkach widać, że świetnie się bawiliście na spotkaniu.
- ARABELLA

- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Małgośka ten twój kaszel był przerażający czy coś zażywasz kobieto
I nie pij lodowatych napojów ,bo inaczej to
Buziaki
- Renata1962
- 1000p

- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Gosiu ogród pięknieje
na zdjęciach ze spotkanie wiele radości więc był super i o to chodzi 
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Renatko,masz rację,ze takie spotkania sa dla mnie odskocznia od dnia codziennego i to bardzo miła odskocznia.

Lucynko,dobrze,ze dzisiaj nie słyszysz mojego kaszlu,nikt spać nie może przez niego i troche zgubiłam głos.
Nowy zakupp-dicharma,zobaczymy czu osiagnie takie rozmiary jak w necie.

Gosiu,4 lata temu zostawiając taki krąg myslałam o basenie,ale wiosną bedę musiała część roślin przenieść bardziej na skraj,bo nie mozna chodzić wkoło.
Gosiu,tak na pamięć nie znam nazw host,jutro spojrze,bo mam oznaczniki.Jak dozyjemy to na pewno jeszcze kiedyś się spotkamy,tylko zaczyna się dla mnie teraz troche napięty harmonogram sobotnio niedzielny.

Lucynko,dobrze,ze dzisiaj nie słyszysz mojego kaszlu,nikt spać nie może przez niego i troche zgubiłam głos.
Nowy zakupp-dicharma,zobaczymy czu osiagnie takie rozmiary jak w necie.

Gosiu,4 lata temu zostawiając taki krąg myslałam o basenie,ale wiosną bedę musiała część roślin przenieść bardziej na skraj,bo nie mozna chodzić wkoło.
Gosiu,tak na pamięć nie znam nazw host,jutro spojrze,bo mam oznaczniki.Jak dozyjemy to na pewno jeszcze kiedyś się spotkamy,tylko zaczyna się dla mnie teraz troche napięty harmonogram sobotnio niedzielny.
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Małgosiu Twój ogród też obsypany kwieciem - krzewy ładnie kwitną, a ja chciałabym wiedzieć co kwitnie na biało na ostatnim zdjęciu ?
Spotkanie wesołe
Spotkanie wesołe