Od przybytku głowa nie boli......

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Od przybytku głowa nie boli......

Post »

Krysiu ;:196 Witam :wit :wit
Piękne tulipanki ;:63 ;:63 Ja też porobiłam takie kręgi pod drzewami - ślicznie to wygląda .
Warzywnik taki wyrobiony pod kancik ;:215
Miłego dnia życzę ;:168
Awatar użytkownika
marzena06
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:01

Post »

Krysiu ślicznie i wiosennie u ciebie :wit
Kwiat jest uśmiechem rośliny Pozdrawiam Marzena
Moje wątki
Marzenkowo cz.1
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Brawo, brawo pięknie się tworzy. Krysiu a ja Ci zazdroszczę, że wszyscy Cię namawiali, prosili a Ty łaskawie dałaś się namówić ;:306
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Krystynooo ;:oj ;:180 Perfekcyjny zarys warzywniaka, naprawdę ;:63
I kto by pomyslał...no no .... ;:173
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

MARYSIU-MUFKO....jedyne co mnie teraz cieszy to kwitnące tulipanki i wnusio który może lać w nie wodę bez ograniczeń....Twoje roślinki posadzone , maja się dobrze poza kocimiętką którą koty sąsiadów już wypatrzyły....chyba będziemy musieli pogonić je....przed nami nikt ogrodem się nie zajmował i prawie wszystkie koty z ulicy czują się tutaj dobrze....potrafią i do domu zaglądać a jest ich cała siódemka która nas systematycznie odwiedza ....nie ukrywam, że szkodują......

TERENIU.....warzywniak powstał aby chwasty nie rosły a i pietruszka z marchewką do rosołku niezbędna....to taki tymczasowy warzywniak w przyszłości chyba zmieni kształty, marzy mi się ogród z kwitnącymi roślinkami....przebarwiającymi się liśćmi ale na to muszę troszkę poczekać.......

...a to cały mój trójkąt do zagospodarowania, od prawej ulica a na wprost płot sąsiadki i dalej do warzywniaka.....będę czekała na wasze podpowiedzi i mądre rady........ chciałabym w miarę szybko zasłonić płot od sąsiadki...

Obrazek

MARZENKO.....miło, że zajrzałaś ale u mnie tej wiosny w tym ogrodzie to nie wiele.....może na działce więcej ale zaczyna mi czasu brakować......sobota będzie działkowa to i zdjęć kolorowych więcej....

MASKO....wszystkim którzy mnie namawiali ogromne ;:196 ;:196 na dzień dzisiejszy wiem, że nie było potrzeby lania łez....ale co jeszcze się okaże nie wiem........brakuje mi ładu który w moim życiu już był....wszystko było dopieszczone, miało swoje miejsce i przeznaczenie.....a w moim wieku z pieszczotami to już różnie bywa :;230 :;230

Marysiu...a to z ukrycia kawałeczek mojego tarasu.......wieczorna herbatka z cytrynką smakuje ale wyczytałam, że herbata z cytryną to pierwsze kroki do Alzheimera.......a ja tak bardzo ją lubię....

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Krysiu z herbatka mam ten sam dylemat lubię a te badania mi ciążą ;:306 i wiesz jak wybrnęłam z sytuacji pije zieloną z cytryną i miodem - pycha! To siadam z Tobą na tarasie na tym białym foteliku bo marzą mi się fotele kute ;:108
I wierz mi uporządkujesz się za rok , dwa i nawet nie będziesz miała chęci wspominać dawnego życia ;:196
Awatar użytkownika
Alina-277
200p
200p
Od: 3 sty 2011, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

.....pięknie się ogląda takie zdjęcia i z bardziej zaciekawieniem...Krysiu to samo łóżko i ten sam mężczyzna to najważniejsze ....
sama widzisz dom można zmienić ale miłość życia zawsze przy tobie...cieszę się...
Pozdrawiam... Alina .
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02

Post »

:wit

Krysiu, za małą chwilkę wszystko ogarniesz i będzie jak dawniej uporządkowane i dopieszczone, a na dodatek jeszcze doskonalsze, więc się nie kłopocz, tylko ciesz dniem dzisiejszym :D Zobaczysz już niedługo dzisiejsze rozterki będą historyczną przeszłością, a herbatka na własnym tarasie nie do przecenienia...
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Krysiu super że już możesz wszystkiego na bieżąco i na miejscu dopilnować.Herbatkę z cytrynką też uwielbiam ale może trzeba się rzeczywiście przestawić na zieloną bo jakby ten Alzheimer to szkoda rodziny. ;:131
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

JOLA.....ja jednak nadal herbatkę z cytrynką zażywam........masz rację najbardziej dotknięta problemem przy Alzheimerze jest rodzina, mogę na ten temat bardzo dużo powiedzieć..... ;:108

jeżeli chodzi o ogród w zasięgu ręki podoba mi się z dnia na dzień coraz więcej.......trochę przerażona jestem nieładem na podwórzu ale ponoć w tym sezonie ma być kostka więc nie będę grzęznąć w błotku....
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Krysiu nieład na podwórku he, he zawsze będzie ...zluzuj raz większy czy mniejszy...grunt że jesteś u siebie, że już słyszysz ptaków śpiew i w koszuli na tarasiku kawkę możesz pić...to jest urok cały... :)
..oj w Sulejowie humorek jeszcze sobie poprawisz i wszystko będziesz widziała w innych kolorach... ;:306
ale mnie ten Sulejów kręci :) ale musi pozostać w marzeniach dobre i to a Wy relacje zdacie ;:196
..oj też herbatkę z cytrynką piję... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

MISIU....bo ja to tak troszkę jakby w gorącej wodzie kąpana....wyznaję zasadę ....co masz zrobić jutro zrób dzisiaj........rodzina na mnie z przekąsem......ty czołgu....ale już tak mam, choć w pełni zdaję sobie sprawę, że pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć......
....Misiu....już widzę plusy decyzji....raz w ogrodzie , troszkę na forum, placek drożdżowy z rabarbarem w piekarniku.....nie dało by się tego robić nie będąc w tym miejscu....a i obiad przygotowany.....
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

A co WY o tej herbatce ;:202 szkodzi ???
nic nie wiem o tym.....
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

GRAŻYNKO.....ja jestem uzależniona chyba już od herbaty z cytryną przy tym jeszcze dużo cukru /4 łyżeczki/ na kubek....i dostałam w pracy pouczenie, że ponoć picie herbaty w połączeniu z cytryną powoduje wytwarzanie się w naszym mózgu związku który jest odpowiedzialny za chorobę Alzheimera.....ale nadal piję bo bardzo lubię.......
ale warto chyba na ten temat poczytać......
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Najlepiej ignorować takie informacje bo optymiści żyją dłużej.
Krysiu ja też tak mam że wszystko bym chciała zrobić dzisiaj i tak silnie do tego dążę że wieczorem padam na twarz a mąż narzeka że nie ma z kim posłuchać słowika bo ja wcześnie idę spać, on też zmęczony bo ma nienormowany czas pracy i wraca do domu o różnych godzinach ale lubi sobie posiedzieć jeszcze wieczorkiem.Codziennie robi obchód ogrodu obserwuje co urosło.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”