Ogródek AGNESS
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Widzę Agnieszko że Twoje Rh też już przygotowują się do kwitnienia , pięknie wyglądaja te otwierające się paki kwiatowe .
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kolorowo, bajecznie
Ta ognista azalia ma piękny kolor
Jaka to odmiana?
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Ale fajna nowa dostawa zdjęć
Pięknie. Faktycznie ognista - zarąbista 
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Kocham spacerować po twoim ogrodzie pełnym kolorów
wyczucie smaku, gusty i piekne soczysto-kolorowe fotografie.
Ściskam i idę nadrabiać dalej zaległości
Ściskam i idę nadrabiać dalej zaległości
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne wiosenne odsłony następnych roślin 
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Aga, potrzebuję szybko dobrej metody na rozmnażanie azalii.
Masz może jakiś dobry sposób ?
Masz może jakiś dobry sposób ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Agnieszko, azalie i rodusie masz w pięknych kolorach!
I te poduchy floksów...cudne!
Pozdrowionka
I te poduchy floksów...cudne!
Pozdrowionka
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Nie wiem jak to możliwe, że wcześniej nie widziałam u Ciebie tych irysów?
Cudowne
Świetnie prezentują się w takich większych kępach. Co roku ograniczam te wysokie i staram się nabywać niskie.
-
pomidorzanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O matko
chciałam tylko żebyś wiedziała że tu byłam, zresztą jestem co drugi dzień!!!
ale o czym tu pisać, wszystko już zostało powiedziane, nie jestem poetką a szkoda
na temat Twoich roślin można by napisać niejedną pracę magisterską, a na temat Twojego poczucia koloru
i rozmieszczenia wszystkiego...., no niestety z tym się trzeba urodzić.

chciałam tylko żebyś wiedziała że tu byłam, zresztą jestem co drugi dzień!!!
ale o czym tu pisać, wszystko już zostało powiedziane, nie jestem poetką a szkoda
na temat Twoich roślin można by napisać niejedną pracę magisterską, a na temat Twojego poczucia koloru
i rozmieszczenia wszystkiego...., no niestety z tym się trzeba urodzić.
Pozdrawiam, Agata.
- pratellina
- 200p

- Od: 23 kwie 2012, o 19:49
- Kontakt:
Masz cudny ogród kolorowy. Umiesz dbać o rośliny

- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Danusiu tak mi miło, że przyjemność sprawia Ci spacer po moim ogródku
U mnie iryski kwitną wyjątkowo bujnie, są prawdziwymi bukietami, chociaż są też takie, które nie zakwitły wcale, to cześć sadzonych w zeszłym roku, pewnie muszą się lepiej zadomowić.....
Geniu już rh coraz piękniejsze , lada dzień wszystkie zakwitną
Madziu niestety kupiłam azalię bez nazwy...... kolor tak mi się spodobał, że nawet się nie zastanawiałam.... wygląda jak pomarańczka
Magdusiu miło mi bardzo , że widoczki podobają Ci się. Azalia jeszcze niewielka, więc kwitnie tylko kilkoma bukietami, ale mam nadzieję, że z roku na rok będzie coraz bogatsza
Aguś tak miło czytać takie cieplutkie słowa.... to wielka radość, kiedy nawet wirtualne wędrówki po ogrodzie sprawiają naszym miłym gościom przyjemność
Martusiu dziękuję
Z dnia na dzień zakwitają kolejne kwiaty, jest coraz bardziej kolorowo i radośnie. Pobyt w ogródku to prawdziwa radość..... tylko komary żyć nie dają
Grażynko wydaje mi się, że chyba najłatwiej jest przysypać gałązkę, wtedy jest największa szansa ukorzenienia... dosyć długo to trwa, bo zanim wytworzą sie ładne korzonki to może minąć i 2 sezony.... ale sposób jest skuteczny....
Kasiu poduchy floksów niestety muszą być mocno temperowane .... nie mogę pozwolić im zbyt się rozrastać, mimo, że pięknie wyglądają w czasie kwitnienia, ale niedobór miejsca skutecznie ogranicza .... tak , że podusie są niewielkie, ale puchate i mięciutkie
Izuś ja też najbardziej lubię te niskie iryski, mam nadzieję, że jeszcze uda mi się zdobyć kilka ciekawych odmian. Na razie jeszcze nie wszystkie mi kwitły, sporo dosadziłam z zeszłym roku i na razie sobie tylko rosną..... bardzo ciekawa jestem widoku kwiatów, ale na to muszę poczekać od przyszłego sezonu...
Agatko bardzo się cieszę że do mnie zaglądasz i cieszę gdy się odzywasz
Za tak cieplutkie słowa serdecznie dziękuję, jest mi naprawdę bardzo, bardzo miło. To naprawdę cieszy, kiedy nasz wysiłek w tworzenie ogrodu nie idzie na marne, a efekty podobają się
Gosiu witaj w moim ogródku, bardzo mi miło, że podoba Ci się
Kochani wybaczcie, ale nie mogę się oprzeć i wstawię kilka zdjęć orlika.... nie umiem się zdecydować które wybrać..... a orlik w tym roku pobił wszystkie rekordy..... to nie jest orlik ale orlisko
Jest ogromny.... musze zmierzyć wysokość, ale myślę, ze może ma około 80 cm wysokości.... To wielki i bogaty bukiet.... zachwycam się nim nieustanie. Mam nadzieję, ze i Wam się spodoba, chociaż fotki nie oddają jego wielkości

U mnie iryski kwitną wyjątkowo bujnie, są prawdziwymi bukietami, chociaż są też takie, które nie zakwitły wcale, to cześć sadzonych w zeszłym roku, pewnie muszą się lepiej zadomowić.....
Geniu już rh coraz piękniejsze , lada dzień wszystkie zakwitną
Madziu niestety kupiłam azalię bez nazwy...... kolor tak mi się spodobał, że nawet się nie zastanawiałam.... wygląda jak pomarańczka
Magdusiu miło mi bardzo , że widoczki podobają Ci się. Azalia jeszcze niewielka, więc kwitnie tylko kilkoma bukietami, ale mam nadzieję, że z roku na rok będzie coraz bogatsza
Aguś tak miło czytać takie cieplutkie słowa.... to wielka radość, kiedy nawet wirtualne wędrówki po ogrodzie sprawiają naszym miłym gościom przyjemność
Martusiu dziękuję
Grażynko wydaje mi się, że chyba najłatwiej jest przysypać gałązkę, wtedy jest największa szansa ukorzenienia... dosyć długo to trwa, bo zanim wytworzą sie ładne korzonki to może minąć i 2 sezony.... ale sposób jest skuteczny....
Kasiu poduchy floksów niestety muszą być mocno temperowane .... nie mogę pozwolić im zbyt się rozrastać, mimo, że pięknie wyglądają w czasie kwitnienia, ale niedobór miejsca skutecznie ogranicza .... tak , że podusie są niewielkie, ale puchate i mięciutkie
Izuś ja też najbardziej lubię te niskie iryski, mam nadzieję, że jeszcze uda mi się zdobyć kilka ciekawych odmian. Na razie jeszcze nie wszystkie mi kwitły, sporo dosadziłam z zeszłym roku i na razie sobie tylko rosną..... bardzo ciekawa jestem widoku kwiatów, ale na to muszę poczekać od przyszłego sezonu...
Agatko bardzo się cieszę że do mnie zaglądasz i cieszę gdy się odzywasz
Gosiu witaj w moim ogródku, bardzo mi miło, że podoba Ci się
Kochani wybaczcie, ale nie mogę się oprzeć i wstawię kilka zdjęć orlika.... nie umiem się zdecydować które wybrać..... a orlik w tym roku pobił wszystkie rekordy..... to nie jest orlik ale orlisko

- Aza

- Od: 10 lut 2008, o 18:33
Kolor tych orlików jest wspaniały i nie dziwię się ,że Ci się podobają.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Ale cudne. Wyobrażam sobie jak to musi wyglądać w rzeczywistości. Nie dziwię się że się tym zachwycasz. Jest śliczny!
Super chabrowy kolorek 
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
- IWONA1311

- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Agnieszko orlik śliczny i ładna kępka i kolorek też ciekawy. moje orliki jeszcze potrzebują ze dwa dni i też już powinny zakwitać.