Czy jest szansa, że mi się to zrośnie? Odpadnie mi ten liść?

Owszem, jest lad miejscami, ale lisc jest stabilny i już "nie dynda"
 Owszem, jest lad miejscami, ale lisc jest stabilny i już "nie dynda"  Tylko zależy jak Ci pękł.. jeśli pękł ale ciągle stoi jak stał to się zrośnie, a jeśli lekko "zwisa" to pasowałoby go czymś podeprzeć aby miał szanse się zrosnąć z drugą połówką
 Tylko zależy jak Ci pękł.. jeśli pękł ale ciągle stoi jak stał to się zrośnie, a jeśli lekko "zwisa" to pasowałoby go czymś podeprzeć aby miał szanse się zrosnąć z drugą połówką 

Cóż to była dzisiaj za rozpacz
  Cóż to była dzisiaj za rozpacz  

Ma coś śmiesznego na nosku
 Ma coś śmiesznego na nosku   

Powiem szczerze, że kiedyś mi się bardzo podobały te łaciate, teraz już mi przeszło... Podobają mi się moje kwiaty, ale w sklepie już nie przyciągają mojego wzroku tak jak kiedyś
 Powiem szczerze, że kiedyś mi się bardzo podobały te łaciate, teraz już mi przeszło... Podobają mi się moje kwiaty, ale w sklepie już nie przyciągają mojego wzroku tak jak kiedyś   Teraz podobają mi się takie "maczki" bardziej
 Teraz podobają mi się takie "maczki" bardziej  

później za bardzo się w sklepach na nie opatrzyłam a mało, który był naprawdę ciekawy. Twój ma bardzo ładne wybarwienie, ciekawe ułożenie tych łatek i dwa dolne płatki nie sa idealnie białe, wpadają w żółć.. Ciekawa kombinacja
 później za bardzo się w sklepach na nie opatrzyłam a mało, który był naprawdę ciekawy. Twój ma bardzo ładne wybarwienie, ciekawe ułożenie tych łatek i dwa dolne płatki nie sa idealnie białe, wpadają w żółć.. Ciekawa kombinacja 
 Callanthe też się wpadłem rozejrzeć
 Callanthe też się wpadłem rozejrzeć   

I to "na razie" trzeba podkreślićCallanthe pisze::Posiadam 16 Phalenopsisów i żadnych innych odmian nie (na razie...)
 Jeśli nawet nie skusisz się na inne odmiany, to przynajmniej powiększysz swoją kolekcję.. ach forum
 Jeśli nawet nie skusisz się na inne odmiany, to przynajmniej powiększysz swoją kolekcję.. ach forum   

Oj żeby takie świeżaki zajmowały się storczykami w sklepach, to by było dobrzeCallanthe pisze: Prowadziłam wewnętrzną walkę o to czy założyć wątek czy nie, bo uważałam, że jestem jeszcze świeżak

Ania, w sklepach jest ich sporo, stoją jeden przy drugim, niczym się nie wyróżniają, a jak się zrobi fotkę pojedynczej sztuki, tak jak Callanthe to jest na czym oko zawiesićDufin pisze:Przyznam, że w sklepie takie "łaciate" nie robią na mnie większego wrażenia.. Mało który zwraca moją uwagę

Tez uwielbiam takie fotki ,wiec czekam na dalsze postepy
 Tez uwielbiam takie fotki ,wiec czekam na dalsze postepy