Brak nadzoru i robi się dżungla
 może za 2 tygodnie wezmę się za porządki, będzie trzeba co nie co skrócić, przesadzić. Tylko trzeba na to wygospodarować trochę wolnego czasu.
 może za 2 tygodnie wezmę się za porządki, będzie trzeba co nie co skrócić, przesadzić. Tylko trzeba na to wygospodarować trochę wolnego czasu.Póki co kilka zdjęć

I moje najstarsze adenia, w końcu rosną

może za 2 tygodnie wezmę się za porządki, będzie trzeba co nie co skrócić, przesadzić. Tylko trzeba na to wygospodarować trochę wolnego czasu.

robale, robale, mhm...eikoden pisze:Opryski na robale

pieczarah pisze: a mnie się ta dżungla bardzo podoba
Mnie sie też bardzo podoba, szkoda, że ja nie mam warunków... Chociaż może to i lepiej

Tyle nasion toż to prawdziwa 100 hektarowa plantacja będzie
  Tyle nasion toż to prawdziwa 100 hektarowa plantacja będzie   roślinki już ładne zielone widać że poczuły wiosnę
  roślinki już ładne zielone widać że poczuły wiosnę  

No no tylko wracaj mi tu szybko bo wiesz.... Mieczysława pochłonęła działka, Henryk tylko pokazuje te kolczaste więc z sałatą zostałem sam i bez Twojej pomocy...eikoden pisze:Teraz znów wyjeżdżam na tydzień

Chyba tak Haworthia limifolia giant formjang pisze:Haworthia limifolia ?
Śliczne kwiatki na hoja bella
 ale pewności już nie mam
 ale pewności już nie mam

Choć jak na długi czas przerwy, gdy Cię nie było, to wcale jakiś ogromny busz się nie zrobił. A mi wydawało się, że sukulenty to rosną jak chwasty. Niestety (dla mnie) zimą też.
  Choć jak na długi czas przerwy, gdy Cię nie było, to wcale jakiś ogromny busz się nie zrobił. A mi wydawało się, że sukulenty to rosną jak chwasty. Niestety (dla mnie) zimą też.