Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)
-
Keetee
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)
Ewciu moze rosna w bardziej zacienionym miejscu....i łapia maczniaka
floksy kochaja słońce,w takich miejscach sa najpiekniejsze...ja swoje mam w rabatach, dół maja przysłoniety nizszymi bylinami badz rózami czy trawami...ale mimo to liscie maja ładne 
Masz racje
One wszystkie rosną w cieniu.Poprzesadzam i zobaczę czy będzie lepiej 
A ja? Ja też się wpisałam i poproszę o odpowiedź jak się ma Młody 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Dorotko! dzień trochę ponury, ale najważniejsze nic nie wymarza naszych pupilków
i to najważniejsze
Ja mam bardzo dużo cienia przez wąską działkę i bezmyślne nasadzenia poprzedników ale i sąsiadów. Dużo roślin rośnie w cieniu m.in. floksy, ale może mniej bujnie się rozrastają, za to kwitną bardzo długo i nie chorują wcale!
Jestem bardzo zadowolona z roślin z Rosarium i z kultury handlowania i to się pewnie przekłada na roślinki . Dorotko miłego dnia! i byle do Pozośki!
Ja mam bardzo dużo cienia przez wąską działkę i bezmyślne nasadzenia poprzedników ale i sąsiadów. Dużo roślin rośnie w cieniu m.in. floksy, ale może mniej bujnie się rozrastają, za to kwitną bardzo długo i nie chorują wcale!
Jestem bardzo zadowolona z roślin z Rosarium i z kultury handlowania i to się pewnie przekłada na roślinki . Dorotko miłego dnia! i byle do Pozośki!
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Floksy w tym roku ładnie ruszyły. Chyba będzie dla nich dobry rok. Ja jestem ciekawa moich nowych nabytków. Kupiłam kilka niebieskopodobnych i zobaczę, co z nich będzie.
-
Keetee

Agusiu no widzisz...jakas mnie tepota dzisiaj ogarneła...przyłóz mi w łeetyne dla przytomnosci
Młody okejos...cos sie omcknął w jednym zadaniu i jest nie zadowloniony...bo chciał na 100 % matme napisac ...tak ma juz, taki ambitny typ
Powiedział,ze za rok poprawia
Ogólnie jest bardzo zadowolony z pisemnych no ale na wyniki czekamy...i to długo ,wtedy sie naprawde okaze
Jutro WOS w czwartek polski i luz
Marysiu ja kocham cieniste zakatki, hosty , paprocie , makleje ,rutewki t,arczownice i marzy mi sie astiboildes
Jak chcesz makleyę to ci odsadzę
chłodno jest...no ale masz racje nie ma co narzekac ...Zosków ani widu na razie, pby tak dalej
Wandziu ...no floksy ida jak burza...niebiesciuchy sa sliczne..mi sie marzy Blue Boy..ale z miejscem juz problemowo sie robi...bo nie samymi floksami ogród zyje...trraw sie tez chce...i róz, róz

Młody okejos...cos sie omcknął w jednym zadaniu i jest nie zadowloniony...bo chciał na 100 % matme napisac ...tak ma juz, taki ambitny typ
Marysiu ja kocham cieniste zakatki, hosty , paprocie , makleje ,rutewki t,arczownice i marzy mi sie astiboildes
Wandziu ...no floksy ida jak burza...niebiesciuchy sa sliczne..mi sie marzy Blue Boy..ale z miejscem juz problemowo sie robi...bo nie samymi floksami ogród zyje...trraw sie tez chce...i róz, róz
Doris, tam od razu w łepetynę... przestań
Cieszę się, że ogólnie Młodemu tak dobrze idzie... reszta to pesteczka ;-)
Cieszę się, że ogólnie Młodemu tak dobrze idzie... reszta to pesteczka ;-)
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
To gdzie się ten Twój synuś wybiera, że zdaje WOS???
No i kawkę poproszę
No i kawkę poproszę
- Pacynka
- 500p

- Od: 16 lis 2012, o 19:04
- Kontakt:
Co do floksów i mączniaka, ja w tym roku przy każdej kępce wtykałam czosnek. W ogóle czosnek zacznę wsadzać wszędzie w ogrodzie, bo jest zbawienny dla wszystkich roślin
Dodatkowo rozsiałam po ogródku koperek. Jego towarzystwo ma zwiększać intensywność zapachu kwitnących obok kwiatów, w tym floksów też oczywiście. To z takich ciekawostek, które pewnie wszyscy znają
Dodatkowo rozsiałam po ogródku koperek. Jego towarzystwo ma zwiększać intensywność zapachu kwitnących obok kwiatów, w tym floksów też oczywiście. To z takich ciekawostek, które pewnie wszyscy znają
-
Keetee

Aguś daj mi w łep smiało...
jakos tak dzisiaj dretwowato mam....dwa do przodu trzy do tyłu....Mój syn jest zdolniacha,to fakt, na dodatekpracowity i wie czego chce...matko...po kim on to ma
Jestem z niego baaardzo dumna wiesz
Jest fajnym człowiekiem
Aneczka ...chce smignąc na AGH...na matematyke stosowaną...co ja chrzanie angielski a nie WOS...
Aneczka ...chce smignąc na AGH...na matematyke stosowaną...co ja chrzanie angielski a nie WOS...
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Dorotko, u Ciebie Novalis zapączkował? Brawo, jak przystało na nowalijki ;-))
Poproszę zdjęcia w wolnej chwili
Poproszę zdjęcia w wolnej chwili
Na matematykę stosowaną?? Aż mnie - humanistkę - zabolało ;-)
Jestem pod wrażeniem - Twój syn musi być szalenie inteligentnym człowiekiem... a jeszcze do tego jeśli fajny, to w ogóle
Jestem pod wrażeniem - Twój syn musi być szalenie inteligentnym człowiekiem... a jeszcze do tego jeśli fajny, to w ogóle
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Moje dziecko bardzo poważnie bierze pod uwagę fizykę medyczną na AGH. To może sie spotkają
Za rok oczywiście...
-
Keetee

Kasiulka juz pogoda sie normuje...lepiej mi troszku
Novalisek tak pączkuje...ale w ogóle szaleja rózyczki, tyle ze dzisiaj złapałam toto czarne co młode pedy podgryza....wrrr
Cos tam pyknę...spróbuje, najwieksze paki ma Chinco de Mayo ,Louis Odier i Mama Mia
Aguniu...ja tez humanistka...moja córka też ...on ma po moim dziadku chyba łeb jak sklep
Tak..fajny jest , przede wszystkim jest na prawdę fajnym człowiekiem
Aneczka no co ty...
kochana a wiadomo to ....co to przed nami...ale by było
Mój syn niezły przystojniaczek...podeśle jej fotkę
...nie no zartuje ...nie będę sie dzieckom wtrancać 
Aguniu...ja tez humanistka...moja córka też ...on ma po moim dziadku chyba łeb jak sklep
Aneczka no co ty...
Dorcia, czytam że maturę zdajesz... Wyczuwam, że mocne nerwy masz. Powodzenia!
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV