Ja tutaj zaraziłam się Vandą, bo u kogoś (przepraszam, już nie pamiętam...) widziałam taką cudowną czerwoną...
  Ja tutaj zaraziłam się Vandą, bo u kogoś (przepraszam, już nie pamiętam...) widziałam taką cudowną czerwoną...   Śni mi się po nocach
 Śni mi się po nocach  

Ja tutaj zaraziłam się Vandą, bo u kogoś (przepraszam, już nie pamiętam...) widziałam taką cudowną czerwoną...
  Ja tutaj zaraziłam się Vandą, bo u kogoś (przepraszam, już nie pamiętam...) widziałam taką cudowną czerwoną...   Śni mi się po nocach
 Śni mi się po nocach  
 Ta, którą miałam okazję kupić była w wersji różowej i pomarańczowej - były śliczne. Następnym razem nie będę się zastanawiała
 Ta, którą miałam okazję kupić była w wersji różowej i pomarańczowej - były śliczne. Następnym razem nie będę się zastanawiała  

Bo też mnie bardzo głęboko zauroczyła
  Bo też mnie bardzo głęboko zauroczyła  Swoją drogą bardzo fajnie, że założyłaś wątek
 Swoją drogą bardzo fajnie, że założyłaś wątek   Ja gdy zakładałam swój, to prawie nic mi nie kwitło, nie było się czym chwalić, ale potrzebowałam swojego "kącika" by móc dzielić się z Wami radością z nowych zakupów,  nowych listków, korzonków..
  Ja gdy zakładałam swój, to prawie nic mi nie kwitło, nie było się czym chwalić, ale potrzebowałam swojego "kącika" by móc dzielić się z Wami radością z nowych zakupów,  nowych listków, korzonków..  Ta pierwsza miniaturka ma bardzo podobne kwiaty do mojej multiflorki, która zresztą bardzo lubię
 Ta pierwsza miniaturka ma bardzo podobne kwiaty do mojej multiflorki, która zresztą bardzo lubię  Połączenie białego z różowym, sami powiedzcie, czy może być coś słodszego?
 Połączenie białego z różowym, sami powiedzcie, czy może być coś słodszego? 

Mnie też się bardzo podoba ten biało różowy jeszcze ma takie niesamowite drobne kwiatuszki
  Mnie też się bardzo podoba ten biało różowy jeszcze ma takie niesamowite drobne kwiatuszki  

A ta żółta Mariusza  rzeczywiście piękna
  A ta żółta Mariusza  rzeczywiście piękna  

Przeszukałam całą pierwszą stronę każdy wątek nie mam pojęcia gdzież to ja ją widziałam, może mi się przyśniła
 Przeszukałam całą pierwszą stronę każdy wątek nie mam pojęcia gdzież to ja ją widziałam, może mi się przyśniła  

Oczywiście żartuję, ale zachorowałam na właśnie taką
  Oczywiście żartuję, ale zachorowałam na właśnie taką  

Kaśka tyle masz tych kwiatków, ze ja już nie pamiętam tych  pierwszych
  Kaśka tyle masz tych kwiatków, ze ja już nie pamiętam tych  pierwszych   Musisz zrobić jakies podsumowanie dotychczasowych kwitnień, wszystko na jednej stronie
  Musisz zrobić jakies podsumowanie dotychczasowych kwitnień, wszystko na jednej stronie