Nasze marzenie - część druga :-)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Nasze marzenie - część druga :-)
Nie mamy. I według stereotypów tak ściąga rzeka i stawy i słup u moich rodziców na podwórku że niby jesteśmy bezpieczni. Ale muszę poczytać czy to faktycznie tak jest.
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Madziu
Widzę, że miałaś stracha z tą burzą
a widzisz ja należę do tych osób, które tym zjawiskiem atmosferycznym po prostu się zachwycam, moja córcia ma to samo
a wiesz jakie w lesie są efekty 

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
-

- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
Madziu ja z córką jak idzie burza to mamy miejsce w domu gdzie siadamy i mamy obserwatorium, a jaka podnieta to szok
A mój mąż na drugim froncie z gromnicą i zawsze na nas krzyczy 

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cześć Madziula
Wpadam życzyć miłego piątku
jutro o tej porze będziesz siedziała przy drzwiach wyjściowych na walizce i zerkała na zegarek, niecierpliwiąc się, kiedy M. wróci z pracy
Jak dziś humorek? Jutro będę mocno ściągać myślami chmury do siebie na południe, żebyś jak najwięcej skorzystała z wyjazdu
No i nie wierzę w talenta naszych wróżbitów. Zobaczysz, będzie miała piękny weekend 

-
Dziękuje i wzajemnie
Oby ci się kochana sprawdziło. No i ściągaj te chmury ściągaj
będę bardzo wdzięczna. Jutro o tej porze to każda minuta będzie maxymalnie mi się dłużyć. Na walizkach siedzieć nie będę. Spakuję je dzisiaj do auta a jutro tylko psa i jedzonko i zasuwam po eMa pod pracę
Żeby było szybciej. Humorek dziś całkiem dobry. Staram się nie myśleć że miałam siedzieć na tych walizkach dzisiaj
Po południu wezmę się za gotowanie żeby tam tylko podgrzać i czasu nie marnować na gary. Wiatr dzisiaj u mnie taki że głowę chce urwać. A jak z pogodą u ciebie?

- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
hehe ale się usmiałam z tym szczurem
no a burzy to ja sie nie boje , obawiam sie tylko czy te burze u nas gradu nie przyniosą bo warzywka mogą być połamane..... dziś pada od rana i dobrze bo trawy nie muszę podlewać /J ja tez chodzę do fryzjera osiedlowego place zawsze 100zł za blond pasemka, mycie , strzyżenie modelowanie, w blondzie czuję się jednak najlepiej
życzę ci bardzo udanego weekendu

no a burzy to ja sie nie boje , obawiam sie tylko czy te burze u nas gradu nie przyniosą bo warzywka mogą być połamane..... dziś pada od rana i dobrze bo trawy nie muszę podlewać /J ja tez chodzę do fryzjera osiedlowego place zawsze 100zł za blond pasemka, mycie , strzyżenie modelowanie, w blondzie czuję się jednak najlepiej

życzę ci bardzo udanego weekendu

- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Burzy tez się nie boje ale deszczykiem nie pogardzę wczoraj padało dziś też .Do fryzjera nie mm kiedy się wybrać wczoraj pojechałam chciałam dziewczynkom podciąć i sobie zrobić .Nic z tego wokół komunie dopiero na poniedziałek do 12 a ja pracuje więc muszę jechać na komunie nie uczesana. 

- Josephine_83
- 200p
- Od: 23 wrz 2012, o 09:20
Hej Madziu jak tam autko już zapakowane?
miłego weekendu życzę!

Josephine_83 ;)
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Madziu miłego wekendu i dużo
.U mnie deszczowo prace ogrodowe odłożone.Ja burzy boje sie strasznie.kiedyś burze byłe inne nie przynosiły tyle szkód.

- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Madziula, właśnie myślę o Tobie, że pewnie moje zaklęcia nie zadziałały
Tzn. częściowo, bo deszcz do mnie przyszedł, ale chyba tylko po to, żeby było Ci raźniej.. Oby niedzielny poranek przywitał Was lepszą pogodą, żebyś choć trochę nacieszyła się pobytem na działce. Trzymam za to mocno kciuki! 

- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Cześc Madziu
Pewnie wybrałas sie na działeczkę ... Ciekawe jaką masz pogodę ? U mnie już niestety pochmurno,ale ja dzisiaj pracowałam, to jakoś się już przestawiłam, że nie jadę... Działka dopiero za tydzień !
Co do burzy, to ja ostatnio od 2 lat nadziałce takie burze przeżyłam, że na prawdę nikomu nie życzę ! Jakby cała altyleria waliła w Nas - masakra jakaś. Ziemia się cała trzęsła, gromy jasne, strzeliste waliły a ja skulona jak piesek. Nigdy się burzy nie bałam,ale po tych doznaniach źle sobie kojarzę

Co do burzy, to ja ostatnio od 2 lat nadziałce takie burze przeżyłam, że na prawdę nikomu nie życzę ! Jakby cała altyleria waliła w Nas - masakra jakaś. Ziemia się cała trzęsła, gromy jasne, strzeliste waliły a ja skulona jak piesek. Nigdy się burzy nie bałam,ale po tych doznaniach źle sobie kojarzę

wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Jakoś Cię zgubiłam
Ale zaznaczam i mam nadzieję, że się to nie powtórzy 

- kasia28x
- 100p
- Od: 26 sty 2013, o 09:28
Czytam (z opóźnieniem
), że nową fryzurkę zrobiłaś
Weekend na działce?
Ja też byłam, pogoda do wypoczynku u mnie pierwsza klasa, gorzej że roślinki mają pustynię
moje wszystkie tulipany się zasuszyły jeszcze w pąkach i nie rozkwitły
Mam nadzieję, że u Ciebie same sukcesy ogrodowe 

Weekend na działce?
Ja też byłam, pogoda do wypoczynku u mnie pierwsza klasa, gorzej że roślinki mają pustynię

Wszystko jest trudne...zanim stanie się proste
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Madziu witaj
Jak udał się weekend na działeczce? Jak pogoda?
Weekend miałam bez deszczu jedynie co w nocy popadało.
Pozdrawiam i miłego niedzielnego wieczoru życzę.

Jak udał się weekend na działeczce? Jak pogoda?
Weekend miałam bez deszczu jedynie co w nocy popadało.
Pozdrawiam i miłego niedzielnego wieczoru życzę.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;