katkaaa jeśli Łódź w podpisie to faktyczne miejsce zamieszkania, a nie tylko "zaokrąglenie" okolicy to grzeszysz tak pisząckatkaaa pisze:rokicińska wybitnie mi nie po drodze
Moje cuda ;-)
Re: moje cuda ;-)
furious Ty mnie nie denerwuj
dla mnie to jest jazda przez pół miasta naszą cudną komunikacją miejską. Jestem wystarczająco zdechnięta po dzisiejszym szwendaniu 
Kolega furious kusił, kusił i pokusił
. Wybrałam się dziś do tak zachwalanego OBI i... kiszka
Falków sporo ale same białe i różowe, sabotka żadnego, jedna vanda przekwitnięta, kilka przekwitniętych falków za bardzo dużą kasę. Generalnie to co zauważyłam to bardzo wysokie ceny w porównaniu z innymi marketami - na przykładzie osłonek w LM za ceramiczną płaciłam 10pln a w OBI za dokładnie tą samą chcą 14pln. Za osłonki transparentne plastikowe w LM 3pln a OBI woła 5pln. Nie sądzę, żebym ponownie się tam kiedyś wybrała
. Za to w LM w Porcie miniaturki białe za 12,99pln (w OBI chcieli za nie 36pln)
Zrobiłam dziś obiecany oprysk na przędziorki - zobaczymy co będzie dalej (mam nadzieję że to faktycznie są przędziorki bo jakoś tak nie mam do końca przekonania)
Zrobiłam dziś obiecany oprysk na przędziorki - zobaczymy co będzie dalej (mam nadzieję że to faktycznie są przędziorki bo jakoś tak nie mam do końca przekonania)
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nawet jeśli nie przędziorki to jest szansa, ze chemia na "to" zadziała
Trzymam kciuki
szkoda, ze nic nie kupiłaś, byłoby co podziwiać 
Dufin najgorzej jak się człowiek nastawi, że chce coś kupić
Wtedy jak na złość nic ciekawego nie ma. Dawno nie zrobiłam takiego maratonu po marketach jak w ten weekend
Na razie mój M pastwi się z aparatem nad tymi które już mam - może zwędzę mu kilka fotek i wrzucę

- Dufin

znam ten ból, sama ostatnio wybrałam się do kilku marketów, które mam w okolicy z zamiarem kupienia storczyka a tu bida z nędzą :/ Pewnie pojawią się piękne, kiedy będę doszczętnie spłukana 
A wystarczyło kupić białe miniaturki po 12,99, a potem sprzedać za podwójną ceną. Wilk syty i owca cała. Ja byłabym pierwsza w kolejcekatkaaa pisze:Dufin najgorzej jak się człowiek nastawi, że chce coś kupić
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
coś w tym jestDufin pisze:Pewnie pojawią się piękne, kiedy będę doszczętnie spłukana
gianna pisze:A wystarczyło kupić białe miniaturki po 12,99, a potem sprzedać za podwójną ceną. Wilk syty i owca cała. Ja byłabym pierwsza w kolejcekatkaaa pisze:Dufin najgorzej jak się człowiek nastawi, że chce coś kupić
Ale sie tu dziewczyny rozgadaly
.A Janeczka juz robi biznesy
.
Kasiu trzymam kciuki za opryski i faktycznie szkoda ze ,niczego nie kupilas ale jak sie juz nastawilas to teraz na pewno nie odpuscisz
Kasiu trzymam kciuki za opryski i faktycznie szkoda ze ,niczego nie kupilas ale jak sie juz nastawilas to teraz na pewno nie odpuscisz
Fakt sam dziś byłem i... kiszka, sorrykatkaaa pisze:Kolega furious kusił, kusił i pokusił![]()
![]()
. Wybrałam się dziś do tak zachwalanego OBI i... kiszka
Ostatnio jak ich odwiedzałem to się tak trafiało, że było świeżo po dostawach i dlatego zachwalałem, bo i ładne vandy, i peloric gdzieniegdzie. No cóż
Nie żebym się usprawiedliwiał, ale przed 26maja to chyba nie ma za bardzo na co liczyć.
furious nie przepraszaj - przecież nie masz wpływu na to co mają na stanie.
actus opryski nie podziałały - robale jak łaziły tak łażą dalej
Nie wiem czy jeszcze raz powtórzyć opryski czy szukać jakiegoś innego specyfiku.
actus opryski nie podziałały - robale jak łaziły tak łażą dalej
Pogoda do niczego
więc na poprawę humoru:

A to moje 4 reanimki - 2 z nich puszczają korzonki (jeden ma już 4, drugi 2, trzeci bez korzonków na razie ale wypuszcza listek, czwarty dopiero wczoraj wsadzony więc za wcześnie na cokolwiek)

Mój M nie wie jeszcze, że właśnie skończyły nam się szklanki w domu

A to moje 4 reanimki - 2 z nich puszczają korzonki (jeden ma już 4, drugi 2, trzeci bez korzonków na razie ale wypuszcza listek, czwarty dopiero wczoraj wsadzony więc za wcześnie na cokolwiek)

Mój M nie wie jeszcze, że właśnie skończyły nam się szklanki w domu
- Dufin

Hahhaa..katkaaa pisze:
Mój M nie wie jeszcze, że właśnie skończyły nam się szklanki w domu![]()
![]()
![]()
![]()
Ten żółty falek jest przecudowny, że tez ja nie mam takiego szczęścia
katkaaa fotkami potwierdziłaś! Mam nowego ulubieńca
Tylko co on tak szybko kwiatka ususzył? Bo tyłu z tyłu to chyba "leci" a nie się rozwija (?)

Dufin pisze: z facetami tak trzeba, postawić przed faktem dokonanym i basta
Dufin trzem obcięłam, ale miniaturce nie miałam serca bo chyba zaczyna wypuszczać z oczka. M zgodził się na jedną szklankę dla miniaturki. Pozostałe przesadziłam jak był w pracy, ale już telefonicznie został poinformowany o nagłym deficycie szklanek w naszym "gospodarstwie domowym". Przyjął to "na miękko"

-- 13 maja 2013, o 11:53 --
-- 13 maja 2013, o 11:53 --
tak, trzy są już na wykończeniu, ale rozwija następne pączki.furious pisze:katkaaa fotkami potwierdziłaś! Mam nowego ulubieńcaTylko co on tak szybko kwiatka ususzył? Bo tyłu z tyłu to chyba "leci" a nie się rozwija (?)
Dufin pisze: z facetami tak trzeba, postawić przed faktem dokonanym i basta