).
 ).   
 A co do hoji...

Ja się zapytowywuję głośno: dlaczego masz tylko jedną (w dwu egzemplarzach) hojkę? Toż u Ciebie by dopiero było co oglądać!

Pomyśl o tym!

Jeszcze krótko o hibiskusach: te bajkowe!

).
 ).   

hen_s pisze:dlaczego masz tylko jedną (w dwu egzemplarzach) hojkę?

to i ona jakaś zżółknięta
 to i ona jakaś zżółknięta   

Jednak kwitnące kocham bardziej
  Jednak kwitnące kocham bardziej   i to dla nich robię miejsce na parapetach
 i to dla nich robię miejsce na parapetach   

I wszytko jasne.mam więcej, bo.... gdzie wtedy miałyby stać hibiskusy i skrętniki?Jednak kwitnące kocham bardziej
i to dla nich robię miejsce na parapetach

hoje.Bardzo lubię takie zdjęcia porównawcze
 hoje.Bardzo lubię takie zdjęcia porównawcze  
  ...albo pączki
 ...albo pączki  ....gdyby nie te liście....to chyba bym się ich pozbyła....
 ....gdyby nie te liście....to chyba bym się ich pozbyła.... 

Pogratulować, nie tylko hibiskusy ci pięknie kwitną
 Pogratulować, nie tylko hibiskusy ci pięknie kwitną 

Jeszcze ruszy, Zobaczysz.
  Jeszcze ruszy, Zobaczysz.

zdaje się ostrożnie się z nią obchodzę no i w sumie to mi się kerri podoba więc temu jeszcze stoi
 zdaje się ostrożnie się z nią obchodzę no i w sumie to mi się kerri podoba więc temu jeszcze stoi   

jolcia1212 pisze:Niestety nie mam SAMBY a u Ciebie tak pięknie zakwitła.
 i do tego to moja ostatnia nowość, dostałam z pąkiem, zobaczymy, czy zdziałam cuda jak pożyje u mnie
 i do tego to moja ostatnia nowość, dostałam z pąkiem, zobaczymy, czy zdziałam cuda jak pożyje u mnie   Ale piękna jest to fakt
 Ale piękna jest to fakt   

nika28 pisze:ja do ciebie regularnie zaglądam i jestem w temacie
 ogromnie mi miło, że czytasz, choć staram się, to bycie oszczędną w słowa nie zawsze mi wychodzi
 ogromnie mi miło, że czytasz, choć staram się, to bycie oszczędną w słowa nie zawsze mi wychodzi   

agucha432 pisze:czyli dobre miejsce wybrałam
 ważne, aby nie kręcić
 ważne, aby nie kręcić   Nawet moją mamę zmusiłam do pozostawienia w spokoju swego egzemplarza
 Nawet moją mamę zmusiłam do pozostawienia w spokoju swego egzemplarza   potem zabroniłam podlewać tyle co stojący obok szczypior
 potem zabroniłam podlewać tyle co stojący obok szczypior   i liczę, że kwiatów kiedyś się doczeka...
 i liczę, że kwiatów kiedyś się doczeka... Jakbym poczekała miesiąc to miałabym kwiaty za pół ceny a tak to o dobrą stówkę już lżejsza jestem
 Jakbym poczekała miesiąc to miałabym kwiaty za pół ceny a tak to o dobrą stówkę już lżejsza jestem   No więc pokażę jak to obecnie wygląda, ale stawiam zakaz komentarzy typu "ile tam miejsca"
 No więc pokażę jak to obecnie wygląda, ale stawiam zakaz komentarzy typu "ile tam miejsca"   Bo jakby ktoś jeszcze nie doczytał - to ja mieszkam w Suwałkach
 Bo jakby ktoś jeszcze nie doczytał - to ja mieszkam w Suwałkach   Tu dopiero zielenina kwitnie
 Tu dopiero zielenina kwitnie   i wystawienie czegokolwiek z domowych... napawa mnie przerażeniem
 i wystawienie czegokolwiek z domowych... napawa mnie przerażeniem   Niby już można... ale poczekam...
 Niby już można... ale poczekam... 

dzielny Pink Souffle
 dzielny Pink Souffle   

i piękne hoje
 i piękne hoje  
 a po drugie
  a po drugie   
   cudny masz balkon
  cudny masz balkon   bardzo ładnie i estetycznie się w całości prezentuje
  bardzo ładnie i estetycznie się w całości prezentuje  no i oczywiście koleuski muszę pochwalić
 no i oczywiście koleuski muszę pochwalić   cudeńka moje ulubione
 cudeńka moje ulubione  

Choć pamiętam, że któregoś roku przymrozek był na początku czerwca i zmroził nam całkiem spore zawiązki czereśni
  Choć pamiętam, że któregoś roku przymrozek był na początku czerwca i zmroził nam całkiem spore zawiązki czereśni   
  - miałam w tamtym roku to samo z Pink Leylą. Jak tu nie kochać skrętników?
 - miałam w tamtym roku to samo z Pink Leylą. Jak tu nie kochać skrętników?

na świeżym powietrzu posiedziec i tego najbardziej Ci zazdroszczę
 na świeżym powietrzu posiedziec i tego najbardziej Ci zazdroszczę   

ale miejsca jeszcze w brud
  ale miejsca jeszcze w brud   czekam więc na ciąg dalszy
 czekam więc na ciąg dalszy