Świat roślin ewy-rozalki część piąta
- misia53
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 paź 2011, o 00:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Świat roślin ewy-rozalki część piąta
Witaj Ewo dawno mie nie było ,pewnie niedługo pokarzesz swój azaliowy raj,kochana podziwiam cie szalejesz z postami ja nie mogę wszystkiego ogarnąc w ogrodzie i mało czasu na pisanie
u mnie dzis deszczy sączy, i zielszczych urośnie z jednej strony dobrze bo konewka ma spokój 
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wisienko ,fajnie że zajrzałaś .Ja pracowałam do południa w ogrodzie ,ale jakaś jestem niedokołysana i chyba odpuszczę na dziś .Jak u Ciebie ze zdrówkiem ? ,ta pogoda taka wrednawa ,ciśnienie skacze . 
- misia53

- Od: 3 paź 2011, o 00:32
Dziś odpoczywam od ogrodu pada i zimno ,ale wczoraj byłam padnięta ,sadziłam kwiaty do doniczek ,ciełam moje formowane iglaki
niezle się naskakałam.
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
Moje nadwyżki
- ewa_rozalka
- 1000p

Ja też powinnam swojego jałowca przystrzyc ,bo zapomniałam o nim na śmierć .Kulki mu poodrastały i wygląda nieporządnie . 
- Pacynka
- 500p

- Od: 16 lis 2012, o 19:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Rozalko, zastanawiasz się nad komarami. Piszesz, że u Ciebie dużo. Komary lubią wilgotne miejsca, wodę. A u Ciebie mnóstwo takich zakamarków. W ogrodzie oczywiście!
Wypatrzyłam u Ciebie brunerę, która mnie ostatnio zauroczyła... Czy ona się szybko rozrasta może czy jak?
Wypatrzyłam u Ciebie brunerę, która mnie ostatnio zauroczyła... Czy ona się szybko rozrasta może czy jak?
- ewa_rozalka
- 1000p

Pacynko ona bardzo szybko rośnie .Rozumiem że chcesz kawałek ,masz zaklepane .Niech tylko przekwitnie to Ci wyślę. Może coś jeszcze wypatrzysz lub ja ,to też Ci dam 
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Ewuniu, ale się zasapałam, tyle stron znowu musiałam nadgonić
Twój ogród przypomina mi tajemniczy ogród z powieści
Jest jednocześnie piękny i tajemniczy
No i mnie też zauroczyły szachownice
muszę sobie kilka jesienią kupić, bo zdaje się że je się wtedy sadzi 
- anastazja B
- 1000p

- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Witaj Ewo
U mnie padało od wczoraj wieczór do dzisiejszego południa ,co prawda deszczyk skromny ale wszystko podlane. na działce komary też zaczęły swoje szaleństwa , w tygodniu nie było ich jeszcze tak dużo bo było gorąco ale po deszczu bez psikaczy ani rusz
U mnie padało od wczoraj wieczór do dzisiejszego południa ,co prawda deszczyk skromny ale wszystko podlane. na działce komary też zaczęły swoje szaleństwa , w tygodniu nie było ich jeszcze tak dużo bo było gorąco ale po deszczu bez psikaczy ani rusz
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Ewuś, u mnie znowu pada prawie cały dzień
Na jutro zapowiadają nie lepszą pogodę. A u Ciebie jak? Tylko trochę pokropiło czy rozpadało się na dobre? Niedługo Twoje rh się rozszaleją. Ja za tydzień jadę na Święto Kwitnących Azalii - to będzie raj dla oczu 
- ewa_rozalka
- 1000p

Tereniu szachownice na jesieni ,ja też muszę dokupić ,jakoś co roku jest mniej .
Beatko u mnie marny deszczyk ,pogoda brzydka i w sumie mało podlane .
Milenko u mnie chlodno i wilgotno ,ale tylko kropi .Fajnie masz z tym wyjazdem też bym chciała oglądać takie piękności .
Beatko u mnie marny deszczyk ,pogoda brzydka i w sumie mało podlane .
Milenko u mnie chlodno i wilgotno ,ale tylko kropi .Fajnie masz z tym wyjazdem też bym chciała oglądać takie piękności .
- Pacynka
- 500p

- Od: 16 lis 2012, o 19:04
- Kontakt:
rozalko, no, to... skoro szybko rośnie a ja mogę wypatrzeć jeszcze coś, to... poproszę 2 kawałki brunery
Zawsze mi głupio tak wypatrywać łupów u innych ...
Szachownice i te kostkowate i te lisie ogony też będę chciała kupić jesienią. Bardzo są ciekawe :]
Szachownice i te kostkowate i te lisie ogony też będę chciała kupić jesienią. Bardzo są ciekawe :]
- ewa_rozalka
- 1000p

Masz u mnie obiecane .Mam dwa gatunki i obie Ci wyślę . 
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Hej Ewciu, ja o 19stej dopiero wróciłam, znowu się urobiłam, ale zaczyna mi się podobać, tylko jeszcze za malo zieleni, ja bym chciala taki busz jak w Waszych ogrodach już 
- ewa_rozalka
- 1000p

Iwonko ,przecież już masz pięknie .Tyle rzeczy posadziłaś ,jak to wszystko zacznie rosnąć ,to dopiero zobaczysz jaki masz gaj .U mnie wiosną też są puste miejsca ,a potem nie ma gdzie szpilki wsadzić .Jak zaglądam do Ciebie ,to wprost nie do wiary ile Ty już zrobiłaś . 
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Wiosna mnie zmyliła i brak znaczników
W "pustym " miejscu posadziłam dwie lilie. Teraz się okazało, że w zasadzie rosną w korzeniach piwonii
W tym roku się przemęczą, przesadzę je jesienią gdzie indziej.