Moje cuda ;-)
Re: moje cuda ;-)
I tak calkiem przypadkiem trafil Ci sie taki cudownie piekny 

- sylcia199
- 500p
- Od: 25 paź 2012, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękna nowość 

dziś fotki autorstwa mojego mężczyzny (kupił kilka gadżetów do fotografowania i potrzebował modeli
)
1. moja nowość (wczorajsza) niestety nie doczekałam się dzisiaj słońca

2. ten co to go nie lubię

3. i na koniec jedna z moich miniaturek - wsadziłam ją w kuleczki do reanimacji bo miała kiepskie korzonki

Jutro wytaczam nareszcie wojnę robalom - zaczynam mieć już schizę i widzę je teraz w każdej osłonce. Profilaktycznie spryskam chyba wszystkie - tak na wszelki wypadek

1. moja nowość (wczorajsza) niestety nie doczekałam się dzisiaj słońca

2. ten co to go nie lubię

3. i na koniec jedna z moich miniaturek - wsadziłam ją w kuleczki do reanimacji bo miała kiepskie korzonki

Jutro wytaczam nareszcie wojnę robalom - zaczynam mieć już schizę i widzę je teraz w każdej osłonce. Profilaktycznie spryskam chyba wszystkie - tak na wszelki wypadek
Katka fotki cudo
,kupowanie gadzetow nie poszlo na marne
.Ten drugi to tez ten ktorego nie lubie ,ale to juz wiesz
.A nowosc super kolorek 

actus dzięki - tez mi się podoba, czasami w realu można znaleźć jakąś "siurpryzę"
Jeśli chodzi o gadżety to mam wrażenie że zjeździłam dzisiaj całą Łódź - mojemu M szwendacz się załączył i tak sobie jeździliśmy od 10.00 do 18.00 z krótką przerwą na obiad. Niestety dziś nie udało mi się spotkać żadnego ciekawego falka, a uwierz mi że byłam zdeterminowana

Jeśli chodzi o gadżety to mam wrażenie że zjeździłam dzisiaj całą Łódź - mojemu M szwendacz się załączył i tak sobie jeździliśmy od 10.00 do 18.00 z krótką przerwą na obiad. Niestety dziś nie udało mi się spotkać żadnego ciekawego falka, a uwierz mi że byłam zdeterminowana

Apetyt rośnie w miarę jedzeniakatkaaa pisze: Niestety dziś nie udało mi się spotkać żadnego ciekawego falka, a uwierz mi że byłam zdeterminowana

A jak już przy jedzeniu jestem ... to Twój ostatni zakup przypomina mi musztardę francuską

Tylko nie rozumiem czemu jest taki słodki? Powinien być pikantny.

Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
katkaaa dzisiejsza fotka potwierdza jakże udany zakup i chyba zmieni mi się mój ulubieniec w Twojej kolekcji
A swoją drogą, w którym realu go wypatrzyłaś? W tulipanie i m1 cienko bywa, najładniejsze chyba mają w manufakturze, może przez to że tam się pełni ludzi przewija (?)

A swoją drogą, w którym realu go wypatrzyłaś? W tulipanie i m1 cienko bywa, najładniejsze chyba mają w manufakturze, może przez to że tam się pełni ludzi przewija (?)
A Wy znowu o jedzeniu? 

furious trafiłeś - manufaktura. Dla porównania - dziś byłam w Pasażu Łódzkim na Jana Pawła i mieli całe 2 storczyki zabiedzone na maxa. Castorama na Jana Pawła kiepsko - widać że spodziewają się chyba nowej dostawy, Praktiker jak zwykle trzyma poziom - storczyków dużo i wszystkie co do jednego "zamordowane". Dziś jak widzisz nie miałam szczęścia.
gianna musztarda???????

gianna musztarda???????

katkaaa Ty musisz częściej do OBI na Rokicińską zaglądać, wg mnie zdecydowanie największy wybór i najczęstsze dostawy, LM czy praktikery się nie umywają. Do tego miewają vandy, sabotki i sporo miniatur. No i zdrowe, sporo sztuk mam z OBI, szczerze polecam 

furious rokicińska wybitnie mi nie po drodze, ale kto wie - jak człowiek zdesperowany... 

Jak czlowiek zdesperowany to i do W-awy pojedzie 

A niektórzy nawet Europę oblecą 

Z pozdrowieniami - Janka