ja mam też kilka odmian ...ale jakich nie mam pojęcia

, w związku z tym zdjęć tulipanów nie będzie, a widziałam kilka nowych nieśmiało rozkwitających. Może na jutro się przygotują do fotek. Tymczasem domowa niespodzianka:
 , w związku z tym zdjęć tulipanów nie będzie, a widziałam kilka nowych nieśmiało rozkwitających. Może na jutro się przygotują do fotek. Tymczasem domowa niespodzianka:

.Cudny....już na liście
 .Cudny....już na liście  

Poczekaj na swoją kolej.
  Poczekaj na swoją kolej.  

Ty  sknerusie
 Ty  sknerusie  

...to miałaś roboty
 ...to miałaś roboty  ...Ale super,że Ci popadało
 ...Ale super,że Ci popadało 

ale teraz to już nie wiem czyje te listki..niemniej chyba to będzie od Ciebie..bo głownie z jednego wyrosło najwięcej..nowych..
  ale teraz to już nie wiem czyje te listki..niemniej chyba to będzie od Ciebie..bo głownie z jednego wyrosło najwięcej..nowych..  

super- gratuluje
 super- gratuluje  tulipanki pikne, zadam może oczywiste pytanie ale- czym się różni tulipan botaniczny od normalnego? skrętnik wyjątkowo wybarwiony- a ja lubię takie mocne kolory, więc bardzo przypadł mi do gustu
 tulipanki pikne, zadam może oczywiste pytanie ale- czym się różni tulipan botaniczny od normalnego? skrętnik wyjątkowo wybarwiony- a ja lubię takie mocne kolory, więc bardzo przypadł mi do gustu  calia po prostu marzenie
 calia po prostu marzenie  tak myślę czy to nie właśnie ,,TEN"- mój ulubiony kwiatek
 tak myślę czy to nie właśnie ,,TEN"- mój ulubiony kwiatek  ale mam tak prawie ze wszystkimi
 ale mam tak prawie ze wszystkimi  jak się dłużej zastanowić
 jak się dłużej zastanowić  czekam na to co się ,,wykluje" z nasion hipka, nie słyszałam o ich wysiewaniu, to coś nowego dla mnie, będę podglądała efekty
 czekam na to co się ,,wykluje" z nasion hipka, nie słyszałam o ich wysiewaniu, to coś nowego dla mnie, będę podglądała efekty  człowiek uczy się całe życie
 człowiek uczy się całe życie  podsumowując- śliczne zdjęcia roślinek
 podsumowując- śliczne zdjęcia roślinek