. Niech nadal ładnie się rozwija, a ja tym bardziej czekam na kwiaty w jakim kolorze i kształcie będą na tej roślince. Chociaż często odwiedzam wątek, nie pozostawiając "śladu" po odwiedzinach, to teraz za każdym razem moich "odwiedzin", będę zmuszony dopytywać się o stan rozwoju pąków kwiatowych, oby słoneczna pogoda dopisała, to na efekt nie będzie trzeba długo czekać.
 . Niech nadal ładnie się rozwija, a ja tym bardziej czekam na kwiaty w jakim kolorze i kształcie będą na tej roślince. Chociaż często odwiedzam wątek, nie pozostawiając "śladu" po odwiedzinach, to teraz za każdym razem moich "odwiedzin", będę zmuszony dopytywać się o stan rozwoju pąków kwiatowych, oby słoneczna pogoda dopisała, to na efekt nie będzie trzeba długo czekać.Moje doniczkowe :)
- Akwelan_2009
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 10 sty 2009, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje doniczkowe :)
Przyznam się szczerze, że nawet nie skojarzyłem, ale jeżeli to tak jak piszesz, to jest mi niezmiernie miło, że w nowych warunkach tak dobrze zaaklimatyzowało się i cieszy Opiekunkę swoim rozwojem   . Niech nadal ładnie się rozwija, a ja tym bardziej czekam na kwiaty w jakim kolorze i kształcie będą na tej roślince. Chociaż często odwiedzam wątek, nie pozostawiając "śladu" po odwiedzinach, to teraz za każdym razem moich "odwiedzin", będę zmuszony dopytywać się o stan rozwoju pąków kwiatowych, oby słoneczna pogoda dopisała, to na efekt nie będzie trzeba długo czekać.
 . Niech nadal ładnie się rozwija, a ja tym bardziej czekam na kwiaty w jakim kolorze i kształcie będą na tej roślince. Chociaż często odwiedzam wątek, nie pozostawiając "śladu" po odwiedzinach, to teraz za każdym razem moich "odwiedzin", będę zmuszony dopytywać się o stan rozwoju pąków kwiatowych, oby słoneczna pogoda dopisała, to na efekt nie będzie trzeba długo czekać.

. Niech nadal ładnie się rozwija, a ja tym bardziej czekam na kwiaty w jakim kolorze i kształcie będą na tej roślince. Chociaż często odwiedzam wątek, nie pozostawiając "śladu" po odwiedzinach, to teraz za każdym razem moich "odwiedzin", będę zmuszony dopytywać się o stan rozwoju pąków kwiatowych, oby słoneczna pogoda dopisała, to na efekt nie będzie trzeba długo czekać.Pamiętaj o bliskich, jeśli chcesz by oni pamiętali o tobie !!!
Mieczysław
Sukulenty, ale nie kaktusy cz. I. cz. II. cz. III. cz. IV. cz.V

Mieczysław
Sukulenty, ale nie kaktusy cz. I. cz. II. cz. III. cz. IV. cz.V
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Również trzymam kciuki za szybkie kwitnienie i za  

?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia

Pozdrawiam, Natalia
- Paula15
- Od: 23 sie 2008, o 16:15
Ja też nie mogę się doczekać zdjęcia kwiatów 

- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Ciekawa jestem tych kwiatuszków    Choc Adenium nie należy do roślin poruszających moje serce to muszę
  Choc Adenium nie należy do roślin poruszających moje serce to muszę
stwierdzic, że zdjęcia które widziałam m.in. w necie kwitnących okazów i na mnie robiły spore wrażenie 

Miło będzie podpatrzyc taki widok u znajomej forumki Zaciskam więc mocno
  Zaciskam więc mocno   i czekam
  i czekam  

Choc Adenium nie należy do roślin poruszających moje serce to muszę
  Choc Adenium nie należy do roślin poruszających moje serce to muszęstwierdzic, że zdjęcia które widziałam m.in. w necie kwitnących okazów i na mnie robiły spore wrażenie

Miło będzie podpatrzyc taki widok u znajomej forumki
 Zaciskam więc mocno
  Zaciskam więc mocno   i czekam
  i czekam  
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe

Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Brawa  Niech rosną w siłę
 Niech rosną w siłę 

Niech rosną w siłę
 Niech rosną w siłę 
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Pozdrawiam, Natalia

Pozdrawiam, Natalia
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
A co tam z tą Twoją kerri? 

Pozdrawiam teraz z centrum...      Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego

Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Już się nie mogę doczekać aż Ci adenium rozwinie pączki  Moje dwuletnie przycięłam , to raczej na kwiatki nie mam co liczyć.
 Moje dwuletnie przycięłam , to raczej na kwiatki nie mam co liczyć.