Ogródek to moje drugie życie cz.3
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek to moje drugie życie cz.3
Przypomniałam sobie o nim
miałam i nie widzę śladu po nim...pewno przesadziłam więc nawet nie wiem,gdzie się go spodziewać .Ale jego charakterystycznych liści nie spotkałam...

- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Maryniu miłego dnia- u mnie juz upał ,nie ma czym oddychacmarpa pisze:Przypomniałam sobie o nimmiałam i nie widzę śladu po nim...pewno przesadziłam więc nawet nie wiem,gdzie się go spodziewać .Ale jego charakterystycznych liści nie spotkałam...
![]()
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Migdałek fantastyczny
Szkoda że taki upał, który szybko go wykończy. Właśnie zszedłem z ogrodu, bo i mnie ten upał wykończy. A muszę dziś posadzić dalie 
- dorcia7

w ogóle jeśli pogoda sie nie zmieni wszystko szybko przekwitnie albo uschnieJacekP pisze:Migdałek fantastycznySzkoda że taki upał, który szybko go wykończy. Właśnie zszedłem z ogrodu, bo i mnie ten upał wykończy. A muszę dziś posadzić dalie
Wpisuje się w Twoim nowym wątku i podziwiam kolorową wiosnę.
I po cichu zazdroszczę glicynii... Moja ma już chyba z 6-7 lat i jeszcze ani razu nie kwitła... Już nawet nie pamiętam jaki powinna mieć kolor...
I po cichu zazdroszczę glicynii... Moja ma już chyba z 6-7 lat i jeszcze ani razu nie kwitła... Już nawet nie pamiętam jaki powinna mieć kolor...
- dorcia7

Moja chybaasia2 pisze:Wpisuje się w Twoim nowym wątku i podziwiam kolorową wiosnę.
-- 9 maja 2013, o 18:11 --
Ze dwa razy zagrzmiało , kilka minut popadało i to wszystko-znowu słońce świeci
- katevalley
- 200p

- Od: 17 kwie 2013, o 16:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zapraszam też do mnie

Witam.
No to dałaś mi po oczach tą paprocią. Trzmielina super, gratuluję tak pięknego kwitnienia migdałka. Pogoda nie rozpieszcza. Mnie aura przedburzowa zgoniła wczoraj do domu z bolącym kręgosłupem. Może jutro będzie lepiej. Eh, pomidorki trza wysadzić do ziemi. Pozdrawiam
By być szczęśliwym wystarczy zdać sobie z tego sprawę.
U Dareczka w domu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=64606" onclick="window.open(this.href);return false;
Dareczka działeczka...... http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=66059" onclick="window.open(this.href);return false;
U Dareczka w domu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=64606" onclick="window.open(this.href);return false;
Dareczka działeczka...... http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=66059" onclick="window.open(this.href);return false;
- ewarb
- 500p

- Od: 9 lut 2012, o 14:20
Witam w nowym wątku, pięknie zaczęłaś śliczności u Ciebie. Bajecznie i kolorowo.
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko.witaj
Piękna wiosenkę pokazałaś
Żurawki masz śliczne i tez takie co ja nie mam
,tiarella Morning Star - cudna,nie mam żadnej tiarelli,
Floksiki już kwitną---pięknie,kolorowo
Piękna wiosenkę pokazałaś
Żurawki masz śliczne i tez takie co ja nie mam
Floksiki już kwitną---pięknie,kolorowo
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Prześliczne floksiki, bardzo je lubię 
- OLUNIA
- 500p

- Od: 11 sty 2012, o 12:47
Witaj Dorcia...
nie pamiętam nazw tulipanów,mam gdzieś zeszyt gdzie zapisywałam nazwy ,ale .....muszę trochę porządków porobić
Widzę ,ze to chyba dobry roku dla wisterii ,bo u Kasi -Robaczka też zapowiada się imponujące kwitnienie
Pozdrawiam
nie pamiętam nazw tulipanów,mam gdzieś zeszyt gdzie zapisywałam nazwy ,ale .....muszę trochę porządków porobić
Widzę ,ze to chyba dobry roku dla wisterii ,bo u Kasi -Robaczka też zapowiada się imponujące kwitnienie
Pozdrawiam
Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Dorotko zapraszam Cię do mnie chcę Ci coś pokazać 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Dorotko,pobiegałam po twoim ogródku,i muszę ci powiedzieć ,że masz super żurawki a zwłaszcza taka różowawa bardzo mi się podoba 
- dorcia7

Dziękuję wszystkim za odwiedzenie mojego ogródka
Wczoraj jak to w piątek nie mogłam się doczekać aż do moich kwiatów pojadę,wybraliśmy się po pracy , trochę się "pokręciłam" i wypiłam kawkę ..zaczęło padać ,z jednej strony dobrze dla roślin a z drugiej żal że do domu trzeba się zbierać.Wstąpiłam kupić "coś" na ślimaki,bo szaleją w tym roku ,nie pamiętam takich ilości ,z upodobaniem szatkują liście host,brunner..
-kupiłam jakiś proszek odstraszający,zobaczymy czy pomoże .Padało cały wieczór i noc,rano tez ale zaczęło się wypogadzać więc nadzieja we mnie wstapiła,nadaremno...jak nie pada to siąpi mżawka choć jest w miarę ciepło,tak więc sobota zamiast w ogrodzie spędzona w domu na sprzątaniu i odrabianiu innych zaległości -teraz na FO
wczoraj zdążyłam zrobić tylko kilka zdjęć
kolejny etap rozwoju wisterii

widok na "murek "

kwitną niskie iryski

Wczoraj jak to w piątek nie mogłam się doczekać aż do moich kwiatów pojadę,wybraliśmy się po pracy , trochę się "pokręciłam" i wypiłam kawkę ..zaczęło padać ,z jednej strony dobrze dla roślin a z drugiej żal że do domu trzeba się zbierać.Wstąpiłam kupić "coś" na ślimaki,bo szaleją w tym roku ,nie pamiętam takich ilości ,z upodobaniem szatkują liście host,brunner..
kolejny etap rozwoju wisterii

widok na "murek "

kwitną niskie iryski