Tulipany to masz cudowne!
Ogród
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród
Witaj Sylwuś
Jak tam po majówce?
cieszą oczy swymi barwami ...
-
Pashmina2006
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
deszczowymaj
- 200p

- Od: 9 sty 2013, o 21:42
Hej Sylwuś
muszę przyznać szczerze...że nie przepadam za tulipanami (pewnie jako jedyna na tym forum)
Ale te na pierwszym zdjęciu
bajkowe,piękne kolory 
Joanna
Zawsze wydawało mi się, że tulipany botaniczne są ładniejsze.
Zmieniam zdanie i na jesień posadzę takie normalne, bo są piękne
Zmieniam zdanie i na jesień posadzę takie normalne, bo są piękne
pozdrawiam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=63419" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=63419" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witajcie dziewczynki
Ewuniu dziękuję , cześć z biedronki a częśc zamówiona była przez internet.
Iwonko taka pora roku i wszedzie tulipany, uwielbiam je. Ostatnio zastanawiałam się czy są jakieś znanze mi kwiaty za któreymi nie przepadam i nie znalazłam.
Jonatanko wszystkie tulipany lubię i do każdego podchodze z takim samym sercem.
Sylwuś witam moją imienniczkę i zapraszam cześciej
Nie pamiętam nazw ale dzisiaj zakwitł mi kolejny nowy nabytek ale jeszcze zdjecia nie zrobiłam.
Julianko słoneczko za oknem a ja w pracy i to jeszcze okna na zachód tak wiec słoneczka mało widziałam. tak sobie kojarzę ze bordowe to też zbiedronki tylko wcześniej kupione.
Milenko ja bym nie ryzykowała i rozcieńczyła. Główki czosnku mam , wode też a nie mam kiedy zrobić.
Dziękuję słoneczko sie przyda bo nie mozemy wejść w pole i posadzić ziemniaków oraz posiać przenicy.
Renatko majówka deszczowa ale sobota lepsza a niedziela to już 2 razy lepiej.
Dziękuję Codziennie rano chodze i patrze jak kwitną czy nic im sie nie stało, czy cos nowego zakwitło.
Madziu z korą i tujami dałam spokój bo dużo pieniążków trzeba, musza poczekać. może jak się uda to po troszeczku będziemy korować wokół nicjh ale dopiero późnym latem.
Wczoraj posadziłam parę roślinek , które jeszcze miałam w doniczkach przesadziłam iglaki. Miałam miłe spotkanie
i dzien zleciał a dzisiaj do pracy to nie chciało mi sie wstawać.
Joasiu jak zdrówko, już lepiej sie czujesz? Może to sie zmieni i zdecydujesz sie podaszić kilka tulipanów u babci.
Andreo to jest czas tulipanów, lubię wszystkie bez wyjątku, czy botaniczne , czy normale czy jeszcze inne wszystkie kocham i cieszę się że zdecydowałaś się na ich posadzenie.
Jadziu mama dziękuje i również przesyła pozdrawienia. Dziękuję. Szkoda że krótko kwitną ale trzeba się nimi cieszyc teraz i zachować piękny obraz na długie dni zimowe.
Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę a jutro

Ewuniu dziękuję , cześć z biedronki a częśc zamówiona była przez internet.
Iwonko taka pora roku i wszedzie tulipany, uwielbiam je. Ostatnio zastanawiałam się czy są jakieś znanze mi kwiaty za któreymi nie przepadam i nie znalazłam.
Jonatanko wszystkie tulipany lubię i do każdego podchodze z takim samym sercem.
Sylwuś witam moją imienniczkę i zapraszam cześciej
Julianko słoneczko za oknem a ja w pracy i to jeszcze okna na zachód tak wiec słoneczka mało widziałam. tak sobie kojarzę ze bordowe to też zbiedronki tylko wcześniej kupione.
Milenko ja bym nie ryzykowała i rozcieńczyła. Główki czosnku mam , wode też a nie mam kiedy zrobić.
Renatko majówka deszczowa ale sobota lepsza a niedziela to już 2 razy lepiej.
Madziu z korą i tujami dałam spokój bo dużo pieniążków trzeba, musza poczekać. może jak się uda to po troszeczku będziemy korować wokół nicjh ale dopiero późnym latem.
Wczoraj posadziłam parę roślinek , które jeszcze miałam w doniczkach przesadziłam iglaki. Miałam miłe spotkanie
Joasiu jak zdrówko, już lepiej sie czujesz? Może to sie zmieni i zdecydujesz sie podaszić kilka tulipanów u babci.
Andreo to jest czas tulipanów, lubię wszystkie bez wyjątku, czy botaniczne , czy normale czy jeszcze inne wszystkie kocham i cieszę się że zdecydowałaś się na ich posadzenie.
Jadziu mama dziękuje i również przesyła pozdrawienia. Dziękuję. Szkoda że krótko kwitną ale trzeba się nimi cieszyc teraz i zachować piękny obraz na długie dni zimowe.
Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę a jutro
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja miałam posadzone tulipany botaniczne i w zeszłym roku było ich dużo , bardzo ładne kolorki, a w tym roku nie mam ich prawie wcale. Nie wiem co się porobiło. mam za to te wysokie.Sylwuś pozdrawiam,bo nic innego już dziś nie wymyślę ( wszystko mi dzisiaj szło na opak).
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- anastazja B
- 1000p

- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Sylwio piękniutkie te Twoje tulipanki , tez muszę zacząć sadzić je w grupach , efekt naprawdę imponujący!
-
Pashmina2006

No no no no.. to baaaardzo miły miałaś dzień
Szkoda w takim razie że tak szybko zleciał 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sylwio,u ciebie jest na co popatrzyć och te piękne kolory
-
Pashmina2006

Sylwuniu miłej nocki kochana 
- Josephine_83
- 200p

- Od: 23 wrz 2012, o 09:20
Piękne te tulipanki - bladoróżowe dla mnie nr jeden! A ja póki co na balkonie w doniczce i nic nie wyrosło
Mam nadzieje, że na jesień posadzę sobie juz na działeczce...
Josephine_83 ;)
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witajcie dziewczyny
Julianko jak kosiarka? najważniejsze że możesz kosić i silnik sie nie zepsół. A może cos zjadło Twoje tulipanki? Polecam sadzenie w doniczkach. Dziękuję za pozdrowienia i również gorąco pozdrawiam i miłego dnia życzę i zeby był lepszy od poprzedniego
Beatko dziękuję , jedna doniczka jedna odmiana
pozdrawiam
Madziu wczoraj to tak średnio ale mam nadzieję ze dzień czybko w pracy zjeli i będę mogła działać w ogrodzie, pozdrawiam
Martusiu dziękuję lubię jak w ogrodzie jest kolorowo, pozdrawiam
Josephinko wszystkire mi się podobają nie mam swojego ulubionego, wszystkie kocham tak samo. Dziwne że nie wyrosły? Pozdrawiam
Iwonko, dziękuję i wzajemnie, pozdrawiam
Julianko jak kosiarka? najważniejsze że możesz kosić i silnik sie nie zepsół. A może cos zjadło Twoje tulipanki? Polecam sadzenie w doniczkach. Dziękuję za pozdrowienia i również gorąco pozdrawiam i miłego dnia życzę i zeby był lepszy od poprzedniego
Beatko dziękuję , jedna doniczka jedna odmiana
Madziu wczoraj to tak średnio ale mam nadzieję ze dzień czybko w pracy zjeli i będę mogła działać w ogrodzie, pozdrawiam
Martusiu dziękuję lubię jak w ogrodzie jest kolorowo, pozdrawiam
Josephinko wszystkire mi się podobają nie mam swojego ulubionego, wszystkie kocham tak samo. Dziwne że nie wyrosły? Pozdrawiam
Iwonko, dziękuję i wzajemnie, pozdrawiam
Ogród początki - zapraszam serdecznie