Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
- Gosia123A
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 maja 2011, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
Anulko
-Żurawki śliczne gość również

- Xellos
- 200p

- Od: 7 lip 2011, o 11:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie mam ani jednej żurawki, więc chociaż popatrzę 
Jedyne co w życiu jest ważne to miłość, Renatka ;*
Pozdrawiam Paweł
Pozdrawiam Paweł
- _Ola_
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 25 kwie 2013, o 09:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pozdrawiam Ola
Ogródek D.O.
Ogródek D.O.
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Kocham żurawki,a wiosną szczególnie pięknie wyglądają gdy wypuszczają nowe listki w cudnych kolorach...a póżniej gdy zakwitają...a póżniej...ech kocham je o każdej porze roku 
Aniu, ładne żurawki, dobrze przezimowały
Czy Electric lime jest rzeczywiście taka neonowa jak pokazują na zdjęciach? Ponarzekałam, ze mi coś zżarło funkię a ona na drugi dzień się pokazała
Czasem warto pogrozić czy ponarzekać, wtedy lepiej rośnie 
- promyk
- 200p

- Od: 18 kwie 2011, o 22:02
Aniu żurawki śliczne, pięknie się zregenerowały po zimie.... a żabć bbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie cierpię, a jak na złość mają u mnie jakąś ścieżkę przemarszową bo zawsze przez kilka dni wiosennych jest ich dość sporo, wyłażą z lasu i gdzieś maszerują przez moje podwórko tylko czemu w odwrotnym kierunku niż jest woda.....
Staraj się dojrzeć promyk światła tam, gdzie inni widzą tylko ciemności.
Pozdrowienia z Doliny Wieprza - Sylwia
Promyczkowy przed ogródek
Pozdrowienia z Doliny Wieprza - Sylwia
Promyczkowy przed ogródek
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak ta żabka przyjaźnie spogląda, ja żabki obdarzam symaptią są pożyteczne w ogrodzie.
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Aniu,czy ty już odrobiona z pracą wiosenną w ogrodzie czy już możesz spokojnie sobie pić kawkę
- anastazja B
- 1000p

- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Aniu pięknie Ci rosną żurawki , moje po zimie jeszcze trochę mizerne , ale mam nadzieję , że niedługo nadrobią.
Witaj Aniu
Dzisiaj nadrabiam zaległości na forum.Odwiedzam Wasze ogrody. Ślicznie jak zwykle u Ciebie
- ewunia7

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Witaj Aniu
Wiosna u Ciebie w pełnym rozkwicie
Wszystko już takie duże,
A moje hosty w końcu zaczęły się pokazywać
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Sylwia85;promyk-Sylwio;Dorotko;Ja z żabkami to oswoiłam się na działce,wcześniej zawsze panikę u mnie wywoływały,teraz już lubie się im przygladać nawet
A motylki bardzo lubię;
Marysiu;Magda ;Iwonko ,żurawki z dnia na dzień robią się coraz piękniejsze,a żabć ,,,faktycznie królewicz,
nie wszyscy sa wielkiej urody prawda
A księzniczka Fiona na którejś strone już była
Tosia1;Agusiu Renata ;Piotrze żurawki to moja miłość ,po hostach
A ja już wolę żabcie od zaskrońców,dobrze,że u mnie ich nie ma
;
juliannaGosia123a; żurawki są piękne;niestety u mnie juz kila wypadło,ale dokupuję
to,prawda jak odwiedzam swój ogród co kilka dni ,to większe zmiany widać. i zielsko tez większe
Kasiu[;Aguś/b] żurawki tak jak hosty kupowałam i od razu zapisywałam ich nawy, a reszta kwiatów,roślinek to już nie koniecznie,ale teraz już wszystko skrzętnie zapisuje
Paweł żurawki bo bardzo urodziwe bylinki,,,,śmiało możesz je zaprosić do swojego ogrodu,są takie koloroe,piękne
_Ola_,Od póloncej strony wszystkie żurawki przetrwają i będa piękne,ja mam swoje od południa i kilka cytrynowo- żółtych wypadło już
Grazia; Bożka ja też kocham żurawki,one też co jakiś czas zmieniają swoje ubarwienie,,,cudnie wygladają
Electric lime jest raczej jano cyrynowa, a różne zdjęcia mogą ujaskrawiać trochę.Fajnie,że funkia Twoja żyje,moje też wszystkie są ,,one to sa twardzielki
Marto-OPwszem odrobiona z pracą wiosenną jestem,mogę spokojnie sobie pić kawkę na tarsie,ale jak zjaedżam na kilka dni ,to znowu,,,,musze odrabiać zaległości, i pracować a potem delektować się
Beata po zimie wszystkie żurawki trochę ucierniały,ale one wszystko szybko nabrabiają,za pewne i Twoje
[bGosia]Ach witaj.... dziękuję za miłe słowa,ale Ślicznie to już chyba wszyscy mamy
Ewuś Wiosna u nas wszystkich w pełnym rozkwicie,,,hosty już w liściorkach
A to jeszcze moje wiosna;
Hosta Earth Angel;

Hosta War Paint

Narcyzki;

Narcissus hort. 'Actaea'

Moja magnolia 'Ann

rajska jabłoń royalty

kwiat jabłoni;

Marysiu;Magda ;Iwonko ,żurawki z dnia na dzień robią się coraz piękniejsze,a żabć ,,,faktycznie królewicz,
Tosia1;Agusiu Renata ;Piotrze żurawki to moja miłość ,po hostach
;
juliannaGosia123a; żurawki są piękne;niestety u mnie juz kila wypadło,ale dokupuję
Kasiu[;Aguś/b] żurawki tak jak hosty kupowałam i od razu zapisywałam ich nawy, a reszta kwiatów,roślinek to już nie koniecznie,ale teraz już wszystko skrzętnie zapisuje
Paweł żurawki bo bardzo urodziwe bylinki,,,,śmiało możesz je zaprosić do swojego ogrodu,są takie koloroe,piękne
_Ola_,Od póloncej strony wszystkie żurawki przetrwają i będa piękne,ja mam swoje od południa i kilka cytrynowo- żółtych wypadło już
Grazia; Bożka ja też kocham żurawki,one też co jakiś czas zmieniają swoje ubarwienie,,,cudnie wygladają
Marto-OPwszem odrobiona z pracą wiosenną jestem,mogę spokojnie sobie pić kawkę na tarsie,ale jak zjaedżam na kilka dni ,to znowu,,,,musze odrabiać zaległości, i pracować a potem delektować się
Beata po zimie wszystkie żurawki trochę ucierniały,ale one wszystko szybko nabrabiają,za pewne i Twoje
[bGosia]Ach witaj.... dziękuję za miłe słowa,ale Ślicznie to już chyba wszyscy mamy
Ewuś Wiosna u nas wszystkich w pełnym rozkwicie,,,hosty już w liściorkach
A to jeszcze moje wiosna;
Hosta Earth Angel;

Hosta War Paint

Narcyzki;

Narcissus hort. 'Actaea'

Moja magnolia 'Ann

rajska jabłoń royalty

kwiat jabłoni;

- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Wiosenne kwitnienia to jak zapowiedz czegos pieknego- wiosną wstepuje we mnie nadzieja, że może w tym roku uda mi sie ogarnąć jako tako mój naparstek ogrodowy. Przepiekne tulipany, nie moge doczekać sie gdy zakwitnie u ciebie hostowa rabata 
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Ja już pożegnałam swoje tulipany , wykopałam donice i przeniosłam w cieniste ustronne miejsce ,żeby dojrzały cebule do jesieni w spokoju..Mam miejsce na jednoroczne !
Hosty też masz już duże !

Twoje hosty już takie duże moje dopiero zaczynają z ziemi wychodzić