ewa_rozalka 
z każdym dniem Tulipanki szaleją coraz bardziej, szkoda, że tak szybko przekwitają jak dla mnie mogą kwitnąć cały rok
rico62- Ja również dziękuję za odwiedzinki, posadziłam już pomidory i skrycie liczę, że w tym roku nie będzie zimnych ogrodników
Rewi- dziękuję, a piesio też dziękuję i daję łapkę
drewutnia-

a jakoś tak mnie wzieło na prymulki, i od tego roku wciąż poszerzam kolekcje
labka1- jak tak dalej pójdzie to rzeczywiści będę mieć miniaturowy ogród botaniczny hahahah, ale tak poważnie te wszystkie roślinki to całe moje życie

piesio też chętnie by się przytuli
e babciadziękuję Jadziu
anabuko1- Aniu jak tak dalej pójdzie to rzeczywiście będę mieć wszystkie kolory tęczy

a wiosna to już całą gębą, te kolory można zwariować
renatas- a tam kompleksy, u mnie też chwasty rosną i ciągle praca, więc pewne rzeczy zaniedbuje
ewamaj66- jaki tam porządek, i tak wiele rzeczy jest jeszcze nie po mojemu, ale brakuje czasu, a tylko mam jednego pomocnika
Kleo1-

ta różowa to ballerina ' Pink champagne' chyba dobrze napisałam
oxalis- Kasieńko ja też ostatnio nie mam czasu na forum, więc też mało zaglądam do znajomych wątków

i dziękuję za komplementy
AGNESS-

masz racje do tulipanków aż sie buzia uśmiecha, teraz wiem dlaczego ostatnio taka radosna jestem
Kilka tunelowych ujęć, pomidorki już posadzone, zacieniowane, opatulone w razie przymrozków, teraz tylko czekać na pierwsze owocki tych wszystkich ciekawych odmian
Tulipankowo