Zanim pochwalę roślinki, pragnę złożyć życzenia Młodej Parze...miłości i cierpliwości
Tulipanki faktycznie masz prześliczne. Ja również lubię te kwiaty, ale tylu wspaniałych odmian nie posiadam
Witaj Ewuniu
Pięknie rozpoczęłaś wątek. Gratulacje dla młodej pary.Świetnie wyglądałaś na ślubie syna.Zachwycam się u Ciebie cesarską koroną , miodunkami i wielką paletą barw tulipanów. Cieplutko pozdrawiam.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
Ewunia najbardziej podobały mi się Twoje dzieci no i Ty oczywiście.Super rodzinka. Jest się czym chwalić.Ja mam to już daw...no za sobą.Wiosna rozszalała się u Ciebie na dobre. Ale był u nas wczoraj straszna wichura i ulewa.!Bałam się ,aby nie powtórzył się zeszły rok
Kochani jesteście ,że mnie odwiedzacie wczoraj zapowiadało się trochę groznie , szła okropna burza ale w ostatniej chwili skręciła w bok a ja już latałam i chowałam Pelaśki w donicach.
Dziś upał i wszystko kwitnie jak szalone , martwię się o Kalinę bo już ją Mszyce zwąchały
Moja cudna Jabłoń rajska Ola
Jasnota z Niezapominajką
Na Skalniaku robi się ciasno
W tym roku Miodunka oszalała , zakryła mi Rododendrona
Zagadka - gdzie jest Zoran ?
Ach , ta pani robi sobie ze mnie żarty na FO.
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Ale Zoran jest wyrozumiały dla swojej pani! i siedzi koło doniczki za krzaczkiem a rododendron jest mniej widoczny!
Podoba mi się zdjęcie z płotem
A te tulipany - cudo!
Śliczne tulipanki w rannej rosie.
Patrząc na Twój ogródek z drewnianym płotkiem a za nim na widoczną przestrzeń pól , odczuwam taki sielski spokój , chciałabym tam usiąść i zapomnieć o wszystkim