Anetko, dziękuję. Targowa jest przy halach targowych. Tam było zawalenie się hali w czasie wystawy gołębi. Dojazd od Chorzowskiej, lub od wieży tv w Siemianowicach Śl. Umawiamy się tam, zobaczyć co ciekawego tam będą mieć. Przyjedzie trochę forumków i chcemy się poznać w realu. Raczej pod kapeluszem w parku WPKiW . Dzień, czy sobota, czy niedziela jeszcze nie ustalony, ale ustalimy
Tosiu Ty znowu nowy wątek masz ja jestem jednak całkiem z tyłu ,ale masz już cudeńka w ogrodzie
masz rację też zachwycam się wiosną chyba to z wiekiem przychodzi.Dzisiaj cały dzień spędziłam na dworze
wszystko pięknie zaczyna kwitnąć z ziemi wyłazić ach jest cudnie niedzieli Tosieńko
Ależ u Ciebie tempo! Wpadłam, bo internet raczył ruszyć (ogólnie to jest, tylko muszę go po domu z laptopem szukać ), a tu nowy wątek i już 3 strona.
Kwiaty cudo. U mnie dużo wolniej rozkwitają.
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Tosiu, byłaś wczoraj może na Barskiej kupić jakieś roślinki?
Ja chciałam iść zobaczyć czy stoją tam z fajnymi kwiatkami ale deszcz mnie zniechęcił.
Zaczekam do następnej soboty wtedy to jak nie targ to park( z drugiej strony):)
Marzanko, te babciulki to nieraz mają rarytaski. Agapanta 4 lata temu kupiłam u jednej z nich!!! Wtedy mi powiedziała, że nikt takiego kwiatka nie będzie miał i faktycznie, nawet na FO powiedzieli mi, że to czosnek
No bo one mają w tych ogródkach skarby o których nam się nie śniło Ja mam od babciulek trzykrotkę różową i niebieską zobaczymy czy dała sobie radę przez tą zimę i czy zakwitnie
Majeczko, jeśli o mnie chodzi, to ja się z Tobą spotkam w dwóch terminach. Kładziemy nacisk na drugą wystawę. Ale na Targową też się wybieramy. Mamy blisko. Ale trzeba zacząć się umawiać, bo dziewczyny z różnych stron maja nadjechać. My telefonicznie możemy się zmówić.
Małgosiu, nazbierało się tego trochę, ale one bardzo zdobią ogródek. Niektóre są wręcz cudne!!!