To kwestia indywidualnych poglądów i świadomości.

Ale cieszę się, że coraz więcej ludzi nie ulega propagandzie koncernów.
Mój ogród jest prowadzony bez chemii a jakie są efekty, każdy może zobaczyć.

U mnie dopiero malutkie listki na clemkach . a róże ledwie ruszyły.
  U mnie dopiero malutkie listki na clemkach . a róże ledwie ruszyły.   . Nie ma to jak w ciepłym rejponie mieszkać.
  . Nie ma to jak w ciepłym rejponie mieszkać.   Liliowiec to pewnie ''majowy'' , czy z parapetu
 Liliowiec to pewnie ''majowy'' , czy z parapetu  

Pewnie jednak dlatego, że niedawno przyjechał ze szkółki Marczyńskiego. Wciąż jeszcze w doniczce czeka na posadzenie
 Pewnie jednak dlatego, że niedawno przyjechał ze szkółki Marczyńskiego. Wciąż jeszcze w doniczce czeka na posadzenie   Grażynko czy długo masz ten powojnik? Czy on naprawdę pachnie? Podziwiałam u Ciebie żywiec ( pytałam nawet co to ) i trafiłam na targach - oczywiście kupiłam
 Grażynko czy długo masz ten powojnik? Czy on naprawdę pachnie? Podziwiałam u Ciebie żywiec ( pytałam nawet co to ) i trafiłam na targach - oczywiście kupiłam 

. Podziwiam.  Z przyjemnością będę tu zaglądać
. Podziwiam.  Z przyjemnością będę tu zaglądać  .
 .

Grażynko, może ADHD to nie mam, ale uciekam z domu na działkę. Lubię tam siedzieć i patrzeć na kwiaty. Teraz ten deszcz mnie zaczyna wkurzać, bo to, co piękne tak szybko przekwitnie i zostaną tylko fotki. Żal!!!
  Grażynko, może ADHD to nie mam, ale uciekam z domu na działkę. Lubię tam siedzieć i patrzeć na kwiaty. Teraz ten deszcz mnie zaczyna wkurzać, bo to, co piękne tak szybko przekwitnie i zostaną tylko fotki. Żal!!!
 moje jeszcze z ziemi nie powychodziły, już wiem ogrzewanie podłogowe włączone
 moje jeszcze z ziemi nie powychodziły, już wiem ogrzewanie podłogowe włączone  

,muszę gdzieś takie upolować
 ,muszę gdzieś takie upolować
 Właśnie jestem po obejrzeniu filmiku o nowych metodach rozmnażania róż, ciekawe z tymi gazetami
  Właśnie jestem po obejrzeniu filmiku o nowych metodach rozmnażania róż, ciekawe z tymi gazetami   na pewno spróbuję
  na pewno spróbuję