Ogladam i pisze do Ciebieaguniada pisze:Janusz, racja! Oglądasz mecz?Rozumiem, że faworyt jest jeden? ;-)
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
-
heliofitka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś gdyby mój ogród wyglądał chociaż w połowie, tak wspaniale, jak twój, to miałabym więcej czasu na odwiedziny w Waszych ogrodach.
Na dodatek w mojej wsi wymieniają słupy energetyczne, więc nie mam prądu do godziny 17-18-tej.
Powiedz sama, co można zdziałać w domu bez prądu
Pozostaje "grzebanie" w ziemi.
Może dzięki temu uda mi się, choć trochę uporządkować ogród
Na dodatek w mojej wsi wymieniają słupy energetyczne, więc nie mam prądu do godziny 17-18-tej.
Powiedz sama, co można zdziałać w domu bez prądu
Może dzięki temu uda mi się, choć trochę uporządkować ogród
Janusz, finał będzie iście ligowy ;-) Wyobrażasz sobie coś takiego w polskich realiach? Niestety nigdy taki finał się nam nie zdarzy...
Też nie sądzę, żeby Barca dała radę, chociaż wczoraj Real gdyby miał z 3-5min to różnie mogłoby być ;-) GOOOL!
Iwonko, powiem Ci szczerze, że brakuje mi zdjęć z szerszą perspektywą Twojego ogrodu... kiedyś chyba więcej ich pokazywałaś... poproszę o aktualną fotkę, chociaż tarasu, który masz zawsze cudownie ukwiecony brateczkami
Braku prądu współczuję... Długo tak jeszcze?
Też nie sądzę, żeby Barca dała radę, chociaż wczoraj Real gdyby miał z 3-5min to różnie mogłoby być ;-) GOOOL!
Iwonko, powiem Ci szczerze, że brakuje mi zdjęć z szerszą perspektywą Twojego ogrodu... kiedyś chyba więcej ich pokazywałaś... poproszę o aktualną fotkę, chociaż tarasu, który masz zawsze cudownie ukwiecony brateczkami
Braku prądu współczuję... Długo tak jeszcze?
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Aguś jeszcze kilka dni. Gdyby nie długi majowy weekend, to pewnie uporaliby się w tym tygodniu.
Aby mi jednak nie było za dobrze, to potem wchodzą wodociągi. Będą wymieniać w całej wsi rury od wody i zakładać kanalizację (mamy szamba). Ciekawe, jak długo będę chodzić brudna
Zdjęcia szerszej perspektywy mojego ogrodu będą, ale to...przyszłość
Aby mi jednak nie było za dobrze, to potem wchodzą wodociągi. Będą wymieniać w całej wsi rury od wody i zakładać kanalizację (mamy szamba). Ciekawe, jak długo będę chodzić brudna
Zdjęcia szerszej perspektywy mojego ogrodu będą, ale to...przyszłość
Iwonko, czekam na zdjęcia
Będziesz miała super cywilizację!
Czy czytałaś, że my właśnie mamy g.....niany problem? Wygląda na to, że szambo pękło jeszcze w jednym miejscu... rozpacz po prostu
Będziesz miała super cywilizację!
Czy czytałaś, że my właśnie mamy g.....niany problem? Wygląda na to, że szambo pękło jeszcze w jednym miejscu... rozpacz po prostu
Zgadza sie Bayerczykow juz nie moga zatrzymac, niemiecki final w Londynie gdzie będę kibicowal naturalnie Dortmundowi. Nawiasem mowiac w ten weckend bedzie ligowy mecz Dortmundu i Monachium.
Wspolczuje Wam z ta awaria szamba
Wspolczuje Wam z ta awaria szamba
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kurcze, to z tym szambo nie halo
wspolczuje
Wykopalam jakis czas temu Twoje dwie czerwone rozyce i zadoniczkowalam
Liscie im sie rzucily az hej - tak ze zyja i maja sie dobrze

Wykopalam jakis czas temu Twoje dwie czerwone rozyce i zadoniczkowalam
nie tylko kon ale i moje paszczaki by sie usmialyaguniada pisze:. Do końca tygodnia odpoczywam
Piękne krzesełka, a kolorek nowy rzeczywiście elegancki 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko krzesełka wyglądają bardzo elegancko! Ciężka praca? tak, ale w ogrodzie każda praca jest ciężka ale jaki efekt
Ja dzisiaj jestem tak zmęczona , że nawet spać mi się nie chce, a jutro wcześniej wstaję i jedziemy na targ w Krzeszowicach taki prawdziwy wiejski
a potem przyjeżdża koleżanka to sobie odpocznę
Słonka na jutro życzę!
Słonka na jutro życzę!
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zazdroszczę postępu w pracach-sama jestem już zmęczona, a końca nie widać. Meble chyba zostaną bez odnowienia, wytrzymają ten sezon. Na szczęście mam proste deski, więc i tak nie byłaby to taka mordęga ze szlifowaniem
Żywopłot ciągle czeka, warzywnik też, a do posadzenia dalie. Róże do przycięcia. Kręgosłup do wyrzutu 
- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Jule pisze:nie tylko kon ale i moje paszczaki by sie usmialyaguniada pisze:. Do końca tygodnia odpoczywam
Agunia, ciekawa jestem, jak to postanowienie Ci wyjdzie
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Kochana widzę że g**** problem jednak nie dokońca zażegnany
okropność.
Meble po metamorfozie wyglądają bosko...napracowaliście się okrutnie ale efekty
Teraz kochana weź głęboki oddech i odpocznij sobie konteplując na łonie natury, należy Ci się i to bardzo
Meble po metamorfozie wyglądają bosko...napracowaliście się okrutnie ale efekty
Teraz kochana weź głęboki oddech i odpocznij sobie konteplując na łonie natury, należy Ci się i to bardzo
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Agu, super kolorek krzeseł
Mogę wiedzieć jaki to dokładnie kolor i firma? Będę malować skrzynie i to by chyba było to 
Madziu, to jest sadolin (olej) do tarasów i mebli ogrodowych, kolor palisander. Powiem Ci szczerze, że chodzi za mną taki taras...
Aguś, zaraz ruszam do koszenia - chcę zdążyć przed deszczem... Poza tym mam do położenia drugą warstwę oleju na dwóch krzesłach i na dzisiaj koniec... G* problem jest, ale jakby przestało kapać... może ta woda od góry przez kominek się dostawała... teraz się uspokoiło trochę.
Dominiś, czy ja coś takiego mówiłam?
Ewa, dużo masz do zrobienia... każdy z nas nadgania z robotą jak może... u mnie teoretycznie widać światełko w tunelu, ale ciągle wychodzi coś nowego... lecę kosić!
Marysiu, jak ja lubię takie prawdziwe wiejskie targi! Szkoda, że mieszkamy od siebie daleko - zabrałabym się z Tobą
Też życzę słonka i dziękuję za ciepłe słowa!
Iza, bardzo się cieszę że Ci się podoba wybrany przez nas kolor!
Julek, jak pisałaś, robota nas kocha, więc niewykluczone że za chwilę wcześniejszą deklarację będę musiała publicznie odszczekać
Czerwone różyce niech się dobrze mają, bo przecież mamy się chyba spotkać, no nie?? 
Janusz, Barca wczoraj nie istniała, także Bayern ma zasłużony finał
Aguś, zaraz ruszam do koszenia - chcę zdążyć przed deszczem... Poza tym mam do położenia drugą warstwę oleju na dwóch krzesłach i na dzisiaj koniec... G* problem jest, ale jakby przestało kapać... może ta woda od góry przez kominek się dostawała... teraz się uspokoiło trochę.
Dominiś, czy ja coś takiego mówiłam?
Ewa, dużo masz do zrobienia... każdy z nas nadgania z robotą jak może... u mnie teoretycznie widać światełko w tunelu, ale ciągle wychodzi coś nowego... lecę kosić!
Marysiu, jak ja lubię takie prawdziwe wiejskie targi! Szkoda, że mieszkamy od siebie daleko - zabrałabym się z Tobą
Iza, bardzo się cieszę że Ci się podoba wybrany przez nas kolor!
Julek, jak pisałaś, robota nas kocha, więc niewykluczone że za chwilę wcześniejszą deklarację będę musiała publicznie odszczekać
Janusz, Barca wczoraj nie istniała, także Bayern ma zasłużony finał
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Kolor na prawdę świetny. Aga jak za Tobą chodzi, to coś mi się zdaje, że wychodziPowiem Ci szczerze, że chodzi za mną taki taras...