Wiejski eksperyment Pat - Ogród wiosną 2013
Re: Wiejski eksperyment Pat - Ogród wiosną 2013
Hahah no wiesz a po wszystkim(po badaniu) nawet czekoladę dostałam
serio taka fajna stacja diagnostyczna jak widzą babę to sami skaczą koło niej 
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dario, jak będziesz po 40stce i będziesz mieć 18 letnią córkę, to sama zobaczysz. Choć jak młoda zrobi prawko w tym roku, to ona następnym razem pojedzie
Pati, nie tylko Tobie. ALe ja jeszcze sobie to wyobraziłam

Pati, nie tylko Tobie. ALe ja jeszcze sobie to wyobraziłam
Ha ! Dojdziesz do takiego momentu , kiedy stwierdzisz , że w sumie to lepiej sobie radzisz bez męża niż z nim... Bardziej sobie poukładasz czas, zorganizujesz robotkę... No cóż , przychodzi taki czas... smutne ale prawdziwe... Przerabiam to na bieżąco... Mój synek miał 5 dni jak mąż wyjechał na 2 tygodnie. Nie chciałam nikogo na głowie, żadnej mamusi
teraz też hehe Najlepiej się organizuję samemu, jak eM jest to jak by mi ręce pętało
A teraz powiem Wam coś okropnego , z soboty na niedzielę ktoś ukradł mi z ogrodu całą , dużą skrzynke pomidorów... no rozpacz po prostu...
Zaczęłam się bać, bo furtka i brama na głucho zamknięta na klucz, a wiem że szaleje szajka złodziei , no strach w oczach mam. Niech kradną co chcą, w sumie te pomidory odpłakałam już, jedna z forumek mnie poratuje, ale słuchajcie, bo ja często sama w domu
mój eM non top gdzieś się szlaja to praca to studia, a ja z małymi dzieciorkami... Już mam przygotowany taki szokerek ,
taki co Ci Pati proponowałam na Zdzisia, ale duuuużżżżyyy. no niech mi w drogę wejdą...
A teraz powiem Wam coś okropnego , z soboty na niedzielę ktoś ukradł mi z ogrodu całą , dużą skrzynke pomidorów... no rozpacz po prostu...
Zaczęłam się bać, bo furtka i brama na głucho zamknięta na klucz, a wiem że szaleje szajka złodziei , no strach w oczach mam. Niech kradną co chcą, w sumie te pomidory odpłakałam już, jedna z forumek mnie poratuje, ale słuchajcie, bo ja często sama w domu
-
JagiS

- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pat i Sweety, Wam się zawsze tak kojarzy, jak Jasiowi w szkole
I jeszcze ta wyobraźnia
.
Jagoda
I jeszcze ta wyobraźnia
kompozycja z mleczem rozłożyła mnie na łopatki
ma dziewcze inwencje twórczą 
- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak ja się cieszę że nie tylko u mnie rosną mlecze i chwastnica.
Ja zaczęłam wyrywać chwasty w sobotę to podlało i mnie i chwasty solidnie.
One urosną, ale ja już chyba nie.
Sara może być nieśpiołkiem. Jak moje córki były małe to młodsza przestała sypiać w dzień jak miała niecałe dwa latka. Musiałam ją w południe uciszać bo starsza sypiała w dzień jeszcze w szkole podstawowej.
Ja zaczęłam wyrywać chwasty w sobotę to podlało i mnie i chwasty solidnie.
One urosną, ale ja już chyba nie.
Sara może być nieśpiołkiem. Jak moje córki były małe to młodsza przestała sypiać w dzień jak miała niecałe dwa latka. Musiałam ją w południe uciszać bo starsza sypiała w dzień jeszcze w szkole podstawowej.
[quote="Comcia"
Sara może być nieśpiołkiem. Jak moje córki były małe to młodsza przestała sypiać w dzień jak miała niecałe dwa latka.[/quote]
mój młody też nigdy nie spał długo nawet nazywał się w pewnym momencie 5-cio minutowcem i jak skonćzył 2 lata nie spał w ciągu dnia ,no chyba że był chory ,dziś lubi rano pospać czasem nawet do 10ej jak ma wolne , więc już śpi bym nie musiała nieść go na rękach rano do przedszkola
Sara może być nieśpiołkiem. Jak moje córki były małe to młodsza przestała sypiać w dzień jak miała niecałe dwa latka.[/quote]
mój młody też nigdy nie spał długo nawet nazywał się w pewnym momencie 5-cio minutowcem i jak skonćzył 2 lata nie spał w ciągu dnia ,no chyba że był chory ,dziś lubi rano pospać czasem nawet do 10ej jak ma wolne , więc już śpi bym nie musiała nieść go na rękach rano do przedszkola
-
MaGorzatka
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Patysiu - jak zwykle u Ciebie fajowo, jest co poczytać i pooglądać. Całusy i bądź dzielna - dasz radę!
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Taka pogoda, że nie ma jak dzieci zmęczyć 
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
A i tak się zmęczyły...teraz...właśnie wstały po dwugodzinnej drzemce...szanse na pójście spać przed 1 w nocy spadły do zeraewamaj66 pisze:Taka pogoda, że nie ma jak dzieci zmęczyć
-
MaGorzatka
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
Dzieci są niezmęczalne.
Moje takie były. Jak były małe, wszystko robiłam w nocy. Tak się do tego przyzwyczaiłam, że nawet kiedy podrosły i można było już i w dzień czymś się zająć, to i tak planowałam nocne zabawy (szycie, prasowanie i takie tam...)
Moje takie były. Jak były małe, wszystko robiłam w nocy. Tak się do tego przyzwyczaiłam, że nawet kiedy podrosły i można było już i w dzień czymś się zająć, to i tak planowałam nocne zabawy (szycie, prasowanie i takie tam...)
mój należy do tej grupy - zamęczy wszystkich ,a sam dopiero by zaczął zabawęMaGorzatka pisze:Dzieci są niezmęczalne.
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
moi kochani, wybaczcie że trochę FO przez parę dni pozaniedbuję, ale muszę się przestawić na nowy tryb działania całodobowego...dziś spałam 5 godzin, bo babeczki zasnęły o północy, a ja musiałam wstać o 5 zlecenie dokończyć, jutro lepiej się nie zapowiada, do tego goście zdeterminowani roczek dziecięcia młodszego obejść mimo delikatnego sugerowania, ze to może nie najlepszy moment, no i globalnie mały króliczek duracellowski mi cały czas z tylu głowy zasuwa, żeby ze wszystkim zdążyć. EM uradowany pracą, bo sobie świat zwiedza, przygody ma, za to wściekłej żony na karku nie, ale bedę musiała nieco jego entuzjazm ukrócić i zagonić chociaż do naprawy auta, bo mam dość otwierania okna, żeby otworzyć sobie drzwi od kierowcy oraz przerzucania młodszej przez dwa siedzenia, bo drzwi od strony jej fotelika nie otwierają się wcale
Ale nie jetem sama z wielomiesięcznymi prośbami o naprawę czegoś...wczoraj poszłam z dziećmi pod pachą pomóc sąsiadce otworzyć drzwi, bo jej małżonek mimo wielomiesięcznych prośb o wymianę zamka na działający, uznał, że póki się z kopa otwiera, to ujdzie...tylko on ma silniejszego kopa niż żona...suma summarum skończyłyśmy na włamaniu śrubokrętem przez drzwi tarasowe...musiałyśmy intrygująco wyglądać, elegancka starsza pani plus rozczochrana kobieta w wieku słusznym z niemowlęciem pod pachą i przedszkolakiem u nogi gmerające podejrzanym sprzętem przy drzwiach
Jutro otworze na pogaduchy wątek domowy...no bo kiedy będę w nim mogła jakiekolwiek działania remontowe pokazać to Bog raczy wiedzieć
A tymczasem zmykam do roboty póki Sarulec śpi...miłego dnia 
Jutro otworze na pogaduchy wątek domowy...no bo kiedy będę w nim mogła jakiekolwiek działania remontowe pokazać to Bog raczy wiedzieć
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Pat i tak Cię podziwiam, że tu wpadasz a i 2 wątek chcesz otwierać. Samo czytanie zabiera dużo czasu, a co dopiero pisanie, ale jak człowiek musi
Może goście przyjeżdżający do jubilatki przywiozą wiktuały ze sobą
Z autami w wieku słusznym jest trudno, bo tyle jest w nich do naprawienia, że na rzeczy nie mające wpływu na bezpieczeństwo jazdy nie ma czasu
Z autami w wieku słusznym jest trudno, bo tyle jest w nich do naprawienia, że na rzeczy nie mające wpływu na bezpieczeństwo jazdy nie ma czasu
Życzę dobrego dnia