Wszyscy z utęsknieniem czekamy na wiosnę. Anomalie pogodowe w tym roku dały nam popalić. Będę śledzić Wasze poczynania działkowe. Tymczasem gorąco Cię pozdrawiam.
Działeczka Eliszki
Re: Działeczka Eliszki
Witaj Elu.
Wszyscy z utęsknieniem czekamy na wiosnę. Anomalie pogodowe w tym roku dały nam popalić. Będę śledzić Wasze poczynania działkowe. Tymczasem gorąco Cię pozdrawiam.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- eliszka60
- 200p

- Od: 3 paź 2011, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzisiaj był ładny słoneczny dzionek więc po obiedzie na działeczkę.Trochę pograbiłam,wyrwałam trochę zielska.T. miał opryskać brzoskwinie ale zrobiło się chłodno i wietrznie....poczekamy.Ale odrobina wiosny już jest:

[/URL
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8b4e29d7207a11a7.html]

[/URL[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8b4e29d7207a11a7.html]

- Kriss1515
- 1000p

- Od: 15 cze 2012, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Super oznaki.
U mnie też się pojawiają. 
Elu super oznaki wiosny. U mnie zbyt dużo zalegającego śniegu. Topi się bardzo powoli , niewiele można zobaczyć. Cieplutko pozdrawiam.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- eliszka60
- 200p

Nareszcie wiosna,ciepełko i słoneczko.Rzodkiewki,szpinak i czosnek już wystawiły łebki.Aż sie w sercu ciepło robi,że można wyjść z domu i spędzić czas na powietrzu.Posadziłam już do skrzynek begonie,do doniczek komarzyce i posiałam śmierdziuszki.Tak sobie wymysliłam nowa doniczkę na komarzyce:

A w domku T.zamieszkały szpaki:

Śpiewają aż w uszach dzwoni.....
Jest dobrze 

A w domku T.zamieszkały szpaki:

Śpiewają aż w uszach dzwoni.....
Jest dobrze - dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Elu dawno Cię nie było-pozdrawiam wiosennie
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Elu fajnie że masz lokatorów w budce,chociaż może chciałabyś innych ,ja mam 2 budki lecz nie mam żadnych lokatorów,mogły by być nawet szpaki bo tak fajnie patrzeć jak się uwijają by wykarmić młode 
- eliszka60
- 200p

Faktycznie,rzadko zaglądałam bo i nic się ciekawego nie działo.Teraz to dopiero będzie się działo!!!!Jak w końcu wybuchnie wiosna ze swoimi zapachami i kolorami to na samą myśl się serce raduje.Jak tylko przychodzę na działkę to najpierw robię obchód i patrzę co wychodzi z ziemi a dopiero potem zabieram się za jakieś roboty.na razie robię porządki w altance,co prawda jeszcze nie ma wody ale coś tam grzebię.A co u Was ludzie?
.Do domku od samego początku zaglądały szpaki chociaż na działkach jest mnóstwo sikorek i wróbli.Cieszymy się z T.że już w pierwszym roku w ogóle coś się zagnieździło.
.Do domku od samego początku zaglądały szpaki chociaż na działkach jest mnóstwo sikorek i wróbli.Cieszymy się z T.że już w pierwszym roku w ogóle coś się zagnieździło.- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
U mnie wiosna pełną gębą, 
- eliszka60
- 200p

U mnie też już coraz bardziej zielono.Kupiłam dzisiaj flance selera i porów,odespie
nocny dyżur i na działkę. 
- katevalley
- 200p

- Od: 17 kwie 2013, o 16:14
witam, wpadłam ot tak podczas przeglądania wątków.
Zazdroszczę takiej działeczki. Bardzo bym chciała mieć własną. Kiedyś mój tata miał, ale jakaś firma wykupiła wszystko i niestety musieli się zgodzić... a tak mi jej szkoda było.... lubiłam tam jeździć.
Będę wpadała częściej, bo pięknie tu jest. Trzymam kciuki za skalniaczka.
Zazdroszczę takiej działeczki. Bardzo bym chciała mieć własną. Kiedyś mój tata miał, ale jakaś firma wykupiła wszystko i niestety musieli się zgodzić... a tak mi jej szkoda było.... lubiłam tam jeździć.
Będę wpadała częściej, bo pięknie tu jest. Trzymam kciuki za skalniaczka.
- eliszka60
- 200p

- eliszka60
- 200p

- katevalley
- 200p

- Od: 17 kwie 2013, o 16:14
co to za niebieskie cudo???
Wierzby mandżurskie bardzo szybko rosną, można samemu gałązkę wsadzić do wody i wypuści korzenie. Piękne są do dekoracji florystycznych
Wierzby mandżurskie bardzo szybko rosną, można samemu gałązkę wsadzić do wody i wypuści korzenie. Piękne są do dekoracji florystycznych
- eliszka60
- 200p

Właśnie nie wiem jak to się nazywa i liczę na Dorotkę,że napisze.Wiem,że wierzba szybko rośnie ale jej nie pozwolimy
Mój T.jest mistrzem cięcia drzew....załatwi ja na cacy.