Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
- anastazja B
- 1000p 
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
Aniu pięknie wiosenne kwiatuszki u Ciebie zakwitły , a i mruczący ogrodnik też elegancko się prezentuje - uroczy kociulek 

- 
				pomidorzanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P. 
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniuuuuuu piękne zdjęcia, stokrotka szczególnie świetnie ujęta
a Fiona chyba myśli o nowych nasadzeniach, od razu to po niej widać 

w końcu to kobitka, więc ona też ma swoje pomysły 

a Fiona chyba myśli o nowych nasadzeniach, od razu to po niej widać

w końcu to kobitka, więc ona też ma swoje pomysły

Pozdrawiam, Agata.

- Renata1962
- 1000p 
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Aniu kolorki bardzo radosne  stokrotka super
 stokrotka super  

stokrotka super
 stokrotka super  
Aniu pokazałaś kolejną porcję wiosennych kwiatków; sasanki, tulipanki i moje ukochane stokrotki.Robisz ciekawe ujęcia swoim roślinom. Często już  zmęczona  idę na działkę i od razu potrafię się wziąć za prace ...po której czuję się wypoczęta.To chyba wpływ powietrza i obcowania z naturą. Mnie ta praca wcale nie męczy , tylko daje dużo satysfakcji i działa jak superodstresowywacz .Miłego popołudnia.

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown

H. Jackson Brown
- Sylwia85
- 1000p 
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
 Aniu
 AniuŚliczna kicia , a moze ona dogląda czy nic sie nie wkradło do ogrodu?
Pozdrawiam i miłego wieczoru
Ogród początki - zapraszam serdecznie 
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;

Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
A kotka nie ucieka z działeczki?

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria

Pozdrawiam Daria
- ewunia7
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 1 lis 2012, o 15:31

Witaj Aniu
Pogadałam sobie, pogadałam z hostami
 wyobraź sobie,że jeszcze nie mają kłów na wierzchu.
  wyobraź sobie,że jeszcze nie mają kłów na wierzchu.Może teraz jak pojadę to się pokarzą
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Witaj Aniu hosty u mnie też maleńkie wychodzą ale są .Ciepło przyjemnie wokół aż chce się wyjść z domu podziwiać kwitnące tulipanki u Ciebie i inne wiosenne roslinki. 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
/Dorotko,Marto  zgadza się  Fiona asystuje mi we wszystkim,co robię na działce,ale dołków nie zakopuje . A kocimiętki nie mam ,chyba trzeba ją sobie sprawić,dla Fiony  

Mariolu tulipanki zaczęły zakwitać i fajnie ,że stopniowo różne odmianki,a sasanki może już ci zakwitły, a jak później zakwitną to dłużej ich pięknym widoczkiem będziesz cieszyła oczy 

Ula u mnie tez wczoraj była zimna,deszczowa niedziela,ale taki deszczyk potrzeby,zimno niekoniecznie 

wiosna piękne i coraz inne oblicze będzie nam pokazywała i to jest najpiękniejsze 

BogusiuWitaj,wiosna u wszystkich wybucha kolorkami,i zaglądaj kiedy tylko masz ochotę,zapraszam 

Karolinko witaj w mojej krainie Dziękuje za miłe słowa ;: sasanki bardzo lubię i są takie fotogeniczne
 Dziękuje za miłe słowa ;: sasanki bardzo lubię i są takie fotogeniczne  

Iwonko to prawda,teraz każdy swoje wolne chwile spędza w swoich ogrodach i na działkach ,na razie pracując,ale przyjdzie i czas na odpoczynek a  po deszczu wszystko ruszy bujniejsza zielenią  jeszcze bardziej a  chwasty  tez
 a  po deszczu wszystko ruszy bujniejsza zielenią  jeszcze bardziej a  chwasty  tez 
Małgosiu,Beatko;Renatko dziękuję za miłe słowa,a Fiona to unikatowy kwiatuszek ;
Agatko;Sylwio dziękuję za uznanie; Tak ,takFiona chyba kontroluję wszystkie nasadzenia, wszystko sprawdza,wszędzie chodzi za mną,i pewnie ma ona też ma swoje pomysły,dobrze,że nie mówi jakie,wystarczą mi moje I musi wysłuchiwac mojego gadania
 I musi wysłuchiwac mojego gadania  

julianna miło mi przeczytać,tak miłe słowa Lubię rośliny i lubię fotografować,nie tylko kwiatuszki
 Lubię rośliny i lubię fotografować,nie tylko kwiatuszki  A mnie  praca   czasmi  zmęczy , bo chciałabym za jednym razem duużo,albo wszystko zrobić
 A mnie  praca   czasmi  zmęczy , bo chciałabym za jednym razem duużo,albo wszystko zrobić  ale także  daje mi dużo satysfakcji i masz rację  i działa jak superodstresowywacz
  ale także  daje mi dużo satysfakcji i masz rację  i działa jak superodstresowywacz  

Dario Fiona nigdzie nie ucieka,polnuje sie nas jak piesek,za siatkę najwyżej wypuści się i tyle 

Ewuś na pewno hostywyjdą,może spóniły sie trochę,ale nie wszystkie odmiany juz kiełkują
becia123 craz więcej roślinek nam wychodzi,rośnie rozkwita,to najpiękniejsza przecież pora roku,,,,ąz miło pospacerować i poprzebywać na łonie natury
Takie fiołeczki tez lubię;

Coraz bliżej do majówki,ale się cieszę tyle wolnego i tyle czasu na działeczce i grilek i
 i grilek i  

Mariolu tulipanki zaczęły zakwitać i fajnie ,że stopniowo różne odmianki,a sasanki może już ci zakwitły, a jak później zakwitną to dłużej ich pięknym widoczkiem będziesz cieszyła oczy

Ula u mnie tez wczoraj była zimna,deszczowa niedziela,ale taki deszczyk potrzeby,zimno niekoniecznie

wiosna piękne i coraz inne oblicze będzie nam pokazywała i to jest najpiękniejsze

BogusiuWitaj,wiosna u wszystkich wybucha kolorkami,i zaglądaj kiedy tylko masz ochotę,zapraszam

Karolinko witaj w mojej krainie
 Iwonko to prawda,teraz każdy swoje wolne chwile spędza w swoich ogrodach i na działkach ,na razie pracując,ale przyjdzie i czas na odpoczynek
 a  po deszczu wszystko ruszy bujniejsza zielenią  jeszcze bardziej a  chwasty  tez
Małgosiu,Beatko;Renatko dziękuję za miłe słowa,a Fiona to unikatowy kwiatuszek ;

Agatko;Sylwio dziękuję za uznanie; Tak ,takFiona chyba kontroluję wszystkie nasadzenia, wszystko sprawdza,wszędzie chodzi za mną,i pewnie ma ona też ma swoje pomysły,dobrze,że nie mówi jakie,wystarczą mi moje
    julianna miło mi przeczytać,tak miłe słowa
 Lubię rośliny i lubię fotografować,nie tylko kwiatuszki
 Lubię rośliny i lubię fotografować,nie tylko kwiatuszki  A mnie  praca   czasmi  zmęczy , bo chciałabym za jednym razem duużo,albo wszystko zrobić
 A mnie  praca   czasmi  zmęczy , bo chciałabym za jednym razem duużo,albo wszystko zrobić  ale także  daje mi dużo satysfakcji i masz rację  i działa jak superodstresowywacz
  ale także  daje mi dużo satysfakcji i masz rację  i działa jak superodstresowywacz  
 Dario Fiona nigdzie nie ucieka,polnuje sie nas jak piesek,za siatkę najwyżej wypuści się i tyle

Ewuś na pewno hostywyjdą,może spóniły sie trochę,ale nie wszystkie odmiany juz kiełkują
becia123 craz więcej roślinek nam wychodzi,rośnie rozkwita,to najpiękniejsza przecież pora roku,,,,ąz miło pospacerować i poprzebywać na łonie natury

Takie fiołeczki tez lubię;

Coraz bliżej do majówki,ale się cieszę tyle wolnego i tyle czasu na działeczce
 i grilek i
 i grilek i  
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
tak samo mam !anabuko1 pisze:A mnie praca czasami zmęczy , bo chciałabym za jednym razem duużo,albo wszystko zrobić
 Stale jestem podminowana bo gdzie spojrzę tam widzę ogrom pracy  , której nie ogarniam ...dziwne, bo 2 tyg. temu moja działka tonęła w śniegu i wodzie.Pamiętam dokładnie bo wtedy syn sprzedawał sąsiednią działkę i byli kupcy. Buty  wszyscy mieli kompletnie przemoczone... W tym roku tak mi się ułożyło ,że gros prac spoczywa na moich barkach bo M  czasowo jest wyłączony ze względów zdrowotnych...
 Stale jestem podminowana bo gdzie spojrzę tam widzę ogrom pracy  , której nie ogarniam ...dziwne, bo 2 tyg. temu moja działka tonęła w śniegu i wodzie.Pamiętam dokładnie bo wtedy syn sprzedawał sąsiednią działkę i byli kupcy. Buty  wszyscy mieli kompletnie przemoczone... W tym roku tak mi się ułożyło ,że gros prac spoczywa na moich barkach bo M  czasowo jest wyłączony ze względów zdrowotnych...  usiłuje wprawdzie jakieś lekkie prace robić , a ja jestem przynieś, wynieś, pozamiataj...
 usiłuje wprawdzie jakieś lekkie prace robić , a ja jestem przynieś, wynieś, pozamiataj...  i muszę przerywać swoją robotę , czego bardzo nie lubię, więc na działce  trochę "nerwówka" ale  pomału do przodu...
 i muszę przerywać swoją robotę , czego bardzo nie lubię, więc na działce  trochę "nerwówka" ale  pomału do przodu...  

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Aniu, ja w czasie majówki pracuję, ogródek musi poczekać, a pracy na nim co nie miara, a po za tym chory M nic nie da zrobić po za domem 

Znam ten ból. Mój eM kiedyś miał problemy zdrowotne, ale wciaż musi się oszczędzać.Jak jesteśmy na działce to ciagle słyszę : możesz przyjść na chwilę, podaj mi to , przenieś to i tak wkoło Macieju. Długi weekend majowy cieszy mnie średnio. Ja mam całe życie weekendy, ale wbrew pozorom czasu wcale nie mam tak dużo. Aniu życzę Tobie dużo   na te wolne dni  i przyjemnego wypoczynku na działce.
 na te wolne dni  i przyjemnego wypoczynku na działce.

na te wolne dni  i przyjemnego wypoczynku na działce.
 na te wolne dni  i przyjemnego wypoczynku na działce.Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown

H. Jackson Brown
- Annar13
- 1000p 
- Od: 4 maja 2012, o 12:31
Pięknie i kolorowo u Ciebie 
A Fiona cudna!
Ja już niedługo też będę miała śliczną malutką kicię

A Fiona cudna!
Ja już niedługo też będę miała śliczną malutką kicię

- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
Ania z Dębowego Lasu otworzyła nowy wątek!!
Śliczniutka wiosna u Ciebie... i widzę dzieci będą (lecący bocian?!
 (lecący bocian?!  ) ...
 ) ...
Czekam na relację zdjęciową z prac wiosennych!!

Śliczniutka wiosna u Ciebie... i widzę dzieci będą
 (lecący bocian?!
 (lecący bocian?!  ) ...
 ) ...Czekam na relację zdjęciową z prac wiosennych!!
Gratuluję pięknych pierwiosnków  

pozdrawiam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=63419" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=63419" onclick="window.open(this.href);return false;