pozdrawiam cieplutko
 pozdrawiam cieplutko  
 pozdrawiam cieplutko
 pozdrawiam cieplutko  

wreszcie wiosna
 wreszcie wiosna  

Przemo, myślę, że dalie już spokojnie można w ziemię wsadzać. Mrozów już nie będzieprzemo1669 pisze:Olgo porządki superkrokusiki

Skoro ty już posadziłaś dalię, to i czas na mnie. przecież mieszkamy tak niedaleko siebie

pozdrawiam.
 pozdrawiam.

U mnie na malinach są dopiero pączki, tak jak na sasankach.
  U mnie na malinach są dopiero pączki, tak jak na sasankach.

pięknie wszystko się budzi :0 będę wpadać
 pięknie wszystko się budzi :0 będę wpadać  i podglądać wiosnę na Twojej działeczce
 i podglądać wiosnę na Twojej działeczce 
 Sasanki są faktycznie w różnych kolorach, poniżej wstawiam jeszcze jedną, bordową
 Sasanki są faktycznie w różnych kolorach, poniżej wstawiam jeszcze jedną, bordową 
 bardzo mi miło.
 bardzo mi miło. 

olgawro obserwuje Twój wątek od dłuższego juz czasu
 olgawro obserwuje Twój wątek od dłuższego juz czasu   . To co zdziałaliście na działce to kawał b.dobrej roboty , pięknie sie prezentuje Wasza działka , juz wcześniej podziwiałam ten szpaler piwonii. Ja tez kupiłam piwonie mam ją w woreczku w torfie i nie mam pojecia jak ją wsadzic oglądam , obracam i nie wiem gdzie tam jest system korzeniowy?
. To co zdziałaliście na działce to kawał b.dobrej roboty , pięknie sie prezentuje Wasza działka , juz wcześniej podziwiałam ten szpaler piwonii. Ja tez kupiłam piwonie mam ją w woreczku w torfie i nie mam pojecia jak ją wsadzic oglądam , obracam i nie wiem gdzie tam jest system korzeniowy?   . A sasanki sadziłaś tzw gotowce czy wysiewałaś z nasion?
 . A sasanki sadziłaś tzw gotowce czy wysiewałaś z nasion? 

lubię oglądać zmiany w ogrodach
  lubię oglądać zmiany w ogrodach  

Zuzola, no troszkę roboty było, ale czego się nie robi z pasji..zuzola11 pisze:olgawro obserwuje Twój wątek od dłuższego już czasu
. To co zdziałaliście na działce to kawał b.dobrej roboty , pięknie sie prezentuje Wasza działka , już wcześniej podziwiałam ten szpaler piwonii. Ja tez kupiłam piwonie mam ją w woreczku w torfie i nie mam pojecia jak ją wsadzic oglądam , obracam i nie wiem gdzie tam jest system korzeniowy?
. A sasanki sadziłaś tzw gotowce czy wysiewałaś z nasion?

Farba już jest, teraz tylko pogodę muszę zaklepać i drabinę z zarządu....
 Farba już jest, teraz tylko pogodę muszę zaklepać i drabinę z zarządu....
 masa pracy i efekty widać
 masa pracy i efekty widać   

ach też bym sobie rowerkiem pośmigała
 ach też bym sobie rowerkiem pośmigała