Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Post »

Dorcia najzdrowsze to niebiańskie podlewanie i nie kręci sie przy tym licznik :wink: .Dla roślinek to dobrze chociaż odetchną na chwilkę .Za to ślimory mają używanie .Chyba rozsypię granulki
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Hejka dziewczyny ;:196 Mysłałam ,ze podziałam z tymi chwasciorami dzisiaj po deszczu...ale tak sie ochłodziło ,ze czmychnęłam do domciu .popodpatrywałam to i owo...ale nie było fajnie aby dłuzej posiedziec w ogrodzie :roll:
Aneczka u mnie dzisiaj to tak symbolicznie z deszczykiem...lało głównie w nocy...ale dobrze...bo posadziłam różyczki i musiałabym latac z konewka :uszy A tak jak mówisz mamy luzik ;:224
Kasia no u mnie tez cały dzień chłodno było...spacerek krótki był....nie chce mi sie juz marznąć :wink: Miłego wieczoru robaczku :wit
Julek domysliłam sie z badylami...wsadziłam w ukorzeniacz, do ziemi i pod worek....mam nadzieje ,ze dadza radę .Let's Celebrate i Pastella mi sie ładnie trzymaja sadzonki po zimie :uszy
Marysiu ciesze sie jak ci sie cos podoba, brunerki lubie...bardzo :wink: Morelke chcesz ....nie oddam , to kot po przejsciach ,sciagnełam ją ze schroniska w Łodzi,została przywieziona po wypadku ,połamana...taka bida z nędza i odmawiała jedzenia...taki załamany kot.Jak ja przywiozłam do domu to moja córka powiedziął,ze ona chyba nie przezyje ...bo tak chudego kota nie widzielismy....teraz to okaz zdrowia i przymilak cudny ;:167
Jadzia no deszczyk jest superancki...a wiesz wyszłam po południu do ogrodu a tam pełno slimorów....ja ich nigdy granulkami....bo mam wyrzuty sumienia...ale pełno tego
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Obliczyłam, że przez 3 dni posadziłam 19 ;:oj róż. Sama jestem pod wrażeniem. To oznacza, że miałabym co podlewać ;:306
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Wszystkie te najsłodsze zwierzaki to są te po przejściach ;:215 chyba doceniają to że mają bezpieczne miejsce do życia!
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

A u mnie tylko trochę popadało a chciałabym więcej ;:145 chyba będę dopłakiwać tej wody :roll:
Śliczna kociczka a jaka dumna ;:167
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam w pięknie rozpoczynajacym się dniu ;:196
Słoneczko, i czyste niebo chyba szykuje sie kolejna porcja ciepła :wit
Rozkrecasm sie przy kawce ....komu palać czarnego napoju ;:172
Aneczka ...no kochana niezłe masz wyniki , 19 róz w 3 dzionki....czytałam ,ze chyba w Auchan cała kupa pieknych róz , jak to dobrze ,że ja juz obiecałam nie kupowac róż ;:170 Jejku jak ja nie moga sie doczekac pierwszych kwiatów ;:65
Marysiu ...Morelka trzyma sie mnie blisko , potrafi nawet pójść ze mną na łąki z psami....lezie za mna i wydziera się z tyłu abym wracała ;:306
Majeczka u mnie solidnie popadało...choc wiesz w zasadzie i to czybko wyparuje ...bo ta ziemia u mnie licha jak nie wiem co :roll: Ale wiem ,ze deszcz chocby najmniejszy ..to zupełnie co innego ;:108 Hej A ty juz o imprezce....jak tam sie wszystko udało :uszy Ide czytnąc co nieco....

Obrazek

mój klonik Brillantisimum, cos chorował w ubiegłym roku , to przesadziłma w inne miejsce, zobaczymy czy mu podpasuje :wink:
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko, witam w nowym tygodniu i pozdrawiam wiosennie - jest pięknie, coraz bardziej zielono i zapowiada się dziś słoneczny dzień :) Za godzinę wpadnę na kawę ;:173
Miłego!
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Dorcia , przypal dla mnie :wink: :D U mnie posępna pogoda , ale dość przyjemnie . Póżniej ma być lepiej. Podlało , teraz niech grzeje ;:108 ;:108
Miłego poniedziałku. ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś tak wycyrkluję abys miała kawusie na czas ;:303 No piekniście sie robi ....no ;:138 Tak podpatrywałam iglaczki i czarkam na te świeżutkie przyrosty ...to bedzie fantastyczny moment, u mnie nie za wiele iglaków ,do ciebie wpadne sie gapić na te kolorowe pyrtki :tan
Tadziu....do ciebie chyba doszedł ten chłód co był u mnie wczoraj :roll: ale dychniesz sobie troche, bo potem chyba upały ;:196
x-ag-a
---

Post »

Jestem, wróciłam i dużą espresso z mlekiem chętnie z Tobą wypiję :)
Ranek chłodny, ale piękny... rozkręci się ładny dzień :)
Iglaczki mają już chęć startować, masz rację - u sąsiada widziałam całkiem duże przyrosty na świerczku ;:173
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agusia się robi kochana,łykam z toba i znikam do przedszkolandii ;:65
Matko muszę odebrać z naprawy mój aparacik ....jak patrze na moje felefoniczne fotki to mam wnerwa :evil: To sien nie godzi tak natury zniekształcac ;:14
x-ag-a
---

Post »

Życzę małej księżniczce miłej przedszkolandii, a nam owocnego dnia w ogrodach :)
Dzięki za wspólną kawusię!
Jeśli aparat da się naprawić, to jasne że oddaj... zdjęcia nie są złe, ale mają charakterystyczną poświatę - aparat to zniweluje :)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agus ty kochana miłe jestes ...to nie poświata, to kiepskie zdjęcia ;:196 , juz wywaliłam :wit
Moja Emi to pedzi do przedszkola jak na skrzydłach ,to stadne stworzenie....bardzo ;:108 Baj miłego ;:196

Obrazek

brzozowy mix ;:306
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Dorotko miłego dnia ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko dziękuję U2 ;:196 Jak na razie u mnie ciepło i sympatycznie...tulipanki sie otwierają...tylko przez to ciepło to raczej na krótko zawitają , niestety :wink:

Obrazek

bzik koralowy :tan
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”