SKRZYDLINKA

MIODUNKA

TAKA SOBIE TRAWKA

FIOŁECZKI ,jakie pachnące
[URL=www.fotosik.pl]
 [/URL
[/URLPRYMULA.

[/URL
[/URL Wiesiu, u Ciebie padało zupełnie tak jak u mnie
 Wiesiu, u Ciebie padało zupełnie tak jak u mnie  , dobrze bo deszcz już potrzebny bardzo, od razu zazieleniło się dookoła, zdjęcia i rośliny rewelacja
, dobrze bo deszcz już potrzebny bardzo, od razu zazieleniło się dookoła, zdjęcia i rośliny rewelacja  .
.

witam  i dziękuje ,bardzo mi miło za ciepłe słowa uznania mojego ogrodu
 witam  i dziękuje ,bardzo mi miło za ciepłe słowa uznania mojego ogrodu   prymule są teraz w sprzawane, mozesz sadzić śmiało , nie na słońcu one wolą półcien,na pewno jesienią jeszcze raz zakwitną.Krokusiki dopiero jesienią.
 prymule są teraz w sprzawane, mozesz sadzić śmiało , nie na słońcu one wolą półcien,na pewno jesienią jeszcze raz zakwitną.Krokusiki dopiero jesienią.
 ,jestem juz gotowa ale zerkłam na chwile ,bo kuzynka na skype  chciała pogadać.
 ,jestem juz gotowa ale zerkłam na chwile ,bo kuzynka na skype  chciała pogadać.  

, jutro pewnie kolejny pracowity dzień przed Tobą.
, jutro pewnie kolejny pracowity dzień przed Tobą. 

jeszcze czeka mnie cięcie iglaków. Jeszcze nie skończyłam a juz zielsko rośnie, trawy dziś nie skosiłam.
  jeszcze czeka mnie cięcie iglaków. Jeszcze nie skończyłam a juz zielsko rośnie, trawy dziś nie skosiłam. ,krokusiki wdzięczne bo to pierwsze kwiaty w ogrodzie kup tez rannikizakwitają jeszcze wcześniej
 ,krokusiki wdzięczne bo to pierwsze kwiaty w ogrodzie kup tez rannikizakwitają jeszcze wcześniej 

ależ ty masz dorodne roślinki...i ogrom odmian
  ależ ty masz dorodne roślinki...i ogrom odmian