Pięknie by wyglądała w tej konewce taka spadająca, gdyby była niebieska to z dzióbka jak woda by spływała.Jak by było za dużo, zawsze coś tam uszczknąć czy przyciąć można
Zielony Zakątek !!!
- katevalley
- 200p

- Od: 17 kwie 2013, o 16:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zielony Zakątek !!!
polecam się na przyszłość
Pięknie by wyglądała w tej konewce taka spadająca, gdyby była niebieska to z dzióbka jak woda by spływała.Jak by było za dużo, zawsze coś tam uszczknąć czy przyciąć można

- gosiaczek12a11
- 500p

- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A pro po wypływającej wody mini sadzawka by się przydała , lubię głoś płynącej wody to mnie rozluźnia
Z chęcią już bym popływała w jeziorku , morzu .Jeszcze 3 miesiące i urlop nad morzem
OJ tak tak 
Z chęcią już bym popływała w jeziorku , morzu .Jeszcze 3 miesiące i urlop nad morzem
- katevalley
- 200p

to ty tak jak ja, ale nie w każdym ogródku ładnie wygląda taka sadzawka... ja to kocham pływaćgosiaczek12a11 pisze:A pro po wypływającej wody mini sadzawka by się przydała , lubię głoś płynącej wody to mnie rozluźnia![]()
Z chęcią już bym popływała w jeziorku , morzu .Jeszcze 3 miesiące i urlop nad morzem![]()
![]()
![]()
OJ tak tak
- Dorota71
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Ale u Ciebie ślicznie, aż miło tu po pracowitym dniu odpocząć. 
- nemezja

- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Tulipanki rewelacja, śliczne są. No i w warzywniku się zazielenia. Nie to co u mnie - ciągle lity piach 
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Gosiu ślicznie jest u Ciebie .Pomysły też masz fajne ,szkoda że na truskawki się nie załapałam . 
- gosiaczek12a11
- 500p

katevalley - basen już dzisiaj z dziećmi marzyłam , ale zanim będzie w ogrodzie jeszcze troszkę trzeba poczekać , ale szybko zleci chociaż moje urwisy w ubiegłym roku dokładnie 24 kwietnia - było tak ciepło że napełniły największą przyczepę samochodową wodą , rozebrały się do naguska my z teściową podziwiałyśmy kwiatki , patrzymy
a dzieciaki urządzają plażę nudystów
Dorotko -chyba każdy w każdej wolnej chwili , oczywiście oprócz urzędowania na działce spędza na forum
nemezja - u mnie w większej części warzywnika jeszcze szaro marchew posiana ,groch posadzony , rzodkiewka już wygląda z pod ziemi , sałata za chwilę też zacznie zaglądać. póki co musimy uzbroić się w cierpliwość i czekać no i podlewać bo już normalnie sachara , tak nasionka nawet nie pękną
więc tacham wodę i podlewam
Ewciu - Fakt truskaweczki już w brzuchach ale obiecują nowa dostawę
oj tak pomysłów masa ale niektóre czasem ciężko zrealizować
ale nie jest żlę 
Dorotko -chyba każdy w każdej wolnej chwili , oczywiście oprócz urzędowania na działce spędza na forum
nemezja - u mnie w większej części warzywnika jeszcze szaro marchew posiana ,groch posadzony , rzodkiewka już wygląda z pod ziemi , sałata za chwilę też zacznie zaglądać. póki co musimy uzbroić się w cierpliwość i czekać no i podlewać bo już normalnie sachara , tak nasionka nawet nie pękną
Ewciu - Fakt truskaweczki już w brzuchach ale obiecują nowa dostawę
- gosiaczek12a11
- 500p

Troszkę dzisiaj popracowałam , ale zdjęcia porobiłam więc zapraszam
Napadłam warzywniaka wiem że ogóry na pewno pędzone jak dziabli ale miałam ochotę

A tu już zakiszone na małosolne w kamionce , która miała być na działkę ale już nie będzie

Jesienią skusiłam się na pomarańczowe raczej niechętnie ale teraz podobają mi się nie ziemsko

W tle botaniczne tulipanki

]
Hortensja ogrodowa w ubiegłym roku za mocno chyba podsypałam nawozem , bo ją popaliło
tym razem jeszcze nie zrobiłam tego w ogóle ale ciut jej dam papu

Napadłam warzywniaka wiem że ogóry na pewno pędzone jak dziabli ale miałam ochotę

A tu już zakiszone na małosolne w kamionce , która miała być na działkę ale już nie będzie

Jesienią skusiłam się na pomarańczowe raczej niechętnie ale teraz podobają mi się nie ziemsko

W tle botaniczne tulipanki

]
Hortensja ogrodowa w ubiegłym roku za mocno chyba podsypałam nawozem , bo ją popaliło

- ilona2715

- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Pomarańczowy tulipanek cudo, w realu wygląda dużo ładniej jak na zdjęciu i te ciemne botaniczne też fajniutkie
, a na ogórki zaraz lecę do góry 
- gosiaczek12a11
- 500p

- OLUNIA
- 500p

- Od: 11 sty 2012, o 12:47
Witaj Gosiu
,na te ogóreczki to ja też chętnie wpadnę
uwielbiam takie małosolne ,takie jeszcze mało ,małosolne
Czy Ty dzielisz ogródek z Ilonką ?,bo jakoś nie mogę wpasować Twoich rabatek w Ilonki ogród...chyba ,że to jakaś część ,której nie widziałam..
Śliczne tulipanki
Pozdrawiam
Czy Ty dzielisz ogródek z Ilonką ?,bo jakoś nie mogę wpasować Twoich rabatek w Ilonki ogród...chyba ,że to jakaś część ,której nie widziałam..
Śliczne tulipanki
Pozdrawiam
Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Gosiu
Pomarańczowy tulipanek śliczny
I hortensja już ładnie Ci odbija - co to za jedna ???
- gosiaczek12a11
- 500p

Olu - to jest część której raczej nie widziałaś , bo to jest ogrodzony fragment jako plac zabaw dla dzieci , ale ja go z lekka upiększyłam
znów cytuje " Ilona " już pokazywała fotki jak to mniej więcej wygląda. No ja na pewno tylu okazów nie zmieszczę w Zielonym Zakątku ale postaram się aby było w nim kolorowo i każdy dostępny kawałek maksymalnie wykorzystany. Mama ma tyle piękności że można by cały dzień chodzić i oglądać a zmienia się błyskawicznie każdego ranka wygląda piękniej . Słońce i pogoda robi swoje
Pozdrawiam
Tereniu - to Hortensja pnąca kwitnie ponoć obficie , drobnymi , białymi kwiatkami które przepięknie pachną , ale u mnie jeszcze nie kwitła. Teraz już jej leci trzeci sezon u mnie , mam nadzieję że odsłoni choć kilka kwiatków.
Pozdrawiam
Tereniu - to Hortensja pnąca kwitnie ponoć obficie , drobnymi , białymi kwiatkami które przepięknie pachną , ale u mnie jeszcze nie kwitła. Teraz już jej leci trzeci sezon u mnie , mam nadzieję że odsłoni choć kilka kwiatków.
- katevalley
- 200p

dzieci mają pomysły
Pięknie u ciebie też wiosna pełną parą....
Pięknie u ciebie też wiosna pełną parą....
- Dorota71

- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Ogórachy.