aż spod Płocka
 aż spod Płocka  wyhodowana przez mojego przyjaciela z pestki
 wyhodowana przez mojego przyjaciela z pestki  ma smaczne owoce i nie przemarza
 ma smaczne owoce i nie przemarza 

aż spod Płocka
 aż spod Płocka  wyhodowana przez mojego przyjaciela z pestki
 wyhodowana przez mojego przyjaciela z pestki  ma smaczne owoce i nie przemarza
 ma smaczne owoce i nie przemarza 

)Nadzieja umiera ostatnia...
 )Nadzieja umiera ostatnia...
 .A Sabinka gdzie?
 .A Sabinka gdzie?

Jacku, bratki super. Jeden jest podobny do mojego kota. Ja zawsze znajdę jakąś podobiznę w bratkowych kwiatkach.
 Jacku, bratki super. Jeden jest podobny do mojego kota. Ja zawsze znajdę jakąś podobiznę w bratkowych kwiatkach.
 mój dopiero myśli czy zakwitnąć
 mój dopiero myśli czy zakwitnąć  

żyć nie umierać
 żyć nie umierać  

mają mnóstwo pąków, więc duuuuużo sobie obiecuję w tym roku
 mają mnóstwo pąków, więc duuuuużo sobie obiecuję w tym roku  

czym karmisz swoje rh i iglaki? Mój syn bawił się przed studiami w młodego chemika i pozostała mi po nim spuścizna w postaci siarczanu magnezu czy to się do czegoś w ogrodzie nada?
  czym karmisz swoje rh i iglaki? Mój syn bawił się przed studiami w młodego chemika i pozostała mi po nim spuścizna w postaci siarczanu magnezu czy to się do czegoś w ogrodzie nada? 

co do ilości japońskich, to mam tak samo, gdy kupię kilka, to chciałbym mieć kilkadziesiąt
 co do ilości japońskich, to mam tak samo, gdy kupię kilka, to chciałbym mieć kilkadziesiąt  

Moje marzenie - migdałek na pniu!!! Cudny jest! Moje Rh jeszcze nie dają oznak kwitnienia, ale mają bardzo dużo pąków. Leję im wodę zawsze jak jest sucho. Odwdzięczają się sowicie. Azalie już tylko-tylko i rozkwitną. Jest teraz tak pięknie na działce, aż nie chce się wracać do domu!Teraz królują u mnie tulipany, ale już zaczynają kwitnąć clematisy.
 Moje marzenie - migdałek na pniu!!! Cudny jest! Moje Rh jeszcze nie dają oznak kwitnienia, ale mają bardzo dużo pąków. Leję im wodę zawsze jak jest sucho. Odwdzięczają się sowicie. Azalie już tylko-tylko i rozkwitną. Jest teraz tak pięknie na działce, aż nie chce się wracać do domu!Teraz królują u mnie tulipany, ale już zaczynają kwitnąć clematisy.
 Japońskie już pokazują kolory pąków
 Japońskie już pokazują kolory pąków  Śliczny słoneczny ciepły poranek
 Śliczny słoneczny ciepły poranek  Ptaszki śpiewają i jest idealnie
 Ptaszki śpiewają i jest idealnie  chwilo trwaj
 chwilo trwaj