Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)
Dorotko cudownie, ze masz możliwość pomóc mamie w uprawie ogrodu. Na pewno bardzo sobie to ceni 
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie miał kto biegać po naszych ogródkach wesoło przy tym szczebiocząć
Jesteś niezastąpiona 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Ciekawe czy wiosna także w góry już dotarła .Znów sadzenie Dorcia się szykuje a masz jeszcze miejsce
bo u mnie totalne braki
-
JagiS

- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Hallo, Keetee
.
Widzę, że z Ciebie duszek nie tylko pracowity, ale i dobry
.
I mamie pomogłaś i odpoczęłaś i energii nie straciłaś
.
Dobrze mówi Sweety, teraz polataj i poszczebiotaj w naszych ogrodach
.
Jagoda
Widzę, że z Ciebie duszek nie tylko pracowity, ale i dobry
I mamie pomogłaś i odpoczęłaś i energii nie straciłaś
Dobrze mówi Sweety, teraz polataj i poszczebiotaj w naszych ogrodach
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Dziewczyny kochane ...jak mi was brakowało i chłopaki
Z Tadziem sobie my pogadali
No posadziłam Anabellki i kalinę...została mi jeszcze maruna ...tłuke sobiew łepetyhne bo zapomniałam wykopać sobie anemonów
I chyba zapomniałam reklamówki z sadzonkami malin...matko jaka ja jestem zakrecona ....
Monia ...ciesze się ,ze i ty tęskniłas
wiesz ja na długo teraz nie moge wyskoczyc...no ....w domu menazeria cała ..matko psy mysląłam ,ze mnie rozdrapia na kawałki ze szcześcia
Marysiu jestem...kurcze serce sie do was wyrywało ale lapka nie wzienłam i to błeda popełniłam straszliwistego
następnym raze takiej wtopy nie zrobie ...o nie
Wiesz co do mamuski ...ona jest niepoprawna, wydaje jej sie ,ze da rade podołać wielkiemu zadaniu ...które sobie sama na głowe bierze...chcąc czy nie chąc musimy jechac ,bo najzwyczajniej nie da sobie rady ...mój tata juz wypadł , i nie pomoze jej ani ciut...no chyba ,ze się zawezmie ...Tam jest masa owoców do zerwania w kolejnosci truskawki , porzeczki, maliny , jabłka ...potem czposnek ...i to nie małe powierzchnie tego...najgorsze w tym wszystkim jest to ,ze ja jestem dosyc daleko
Puszczam ci jeszcze te zapomniane badyle
Kasia tez sie ciesze ,ze juz jestes ...ja to na kilka dni ledwo wybyłam...a ty pewnie wysmażona jak fryteczka i full energii masz
Byłąm u Ciebie byłam...widziałam te cudne bugenwille i jaszczury i drinki co wychylałaś
sasaneczki przecudniste też, ale spieszyłam się roslinki posadzic ..potem wdepne....kawusia raz
Ewcia no...jak miło,ze komus mnie brakowało...to jest takie...no...no nie mam słowów
Aguś ..moja mamam to super ogrodniczka, ale latka juz nie te , i wiesz wszystko ma na jednej głowie ...ja tam bywaz z wielka przyjemnoscia, bo tez to lubię...ale ta odległość
Ale byłam blisko ciebie
Aneczka byłam u ciebie z rana ...ładną masz wiosenke ładną...potem zajrzę jak zwykle ,bo zawsze zachaczam o twój ogród
ciesze się ze lubisz moje wizyty
Jadziu ja kochana miejsca za wiele nie mam....no niestety , sa jeszcze rezerwacje zrobione dla kilku hortensji i traw i róż...poza tym iglaków na nóżce i chyba bedzie finito ...
Jaguś a tam ...taka praca to nie raca, lubie to
lecę zaraz do was lecę ...zmyję tylko w chacie i naleśniki zmontuję ze szpinaczkiem ,baj 

Z Tadziem sobie my pogadali
No posadziłam Anabellki i kalinę...została mi jeszcze maruna ...tłuke sobiew łepetyhne bo zapomniałam wykopać sobie anemonów
Monia ...ciesze się ,ze i ty tęskniłas
Marysiu jestem...kurcze serce sie do was wyrywało ale lapka nie wzienłam i to błeda popełniłam straszliwistego
Puszczam ci jeszcze te zapomniane badyle
Kasia tez sie ciesze ,ze juz jestes ...ja to na kilka dni ledwo wybyłam...a ty pewnie wysmażona jak fryteczka i full energii masz
Ewcia no...jak miło,ze komus mnie brakowało...to jest takie...no...no nie mam słowów
Aguś ..moja mamam to super ogrodniczka, ale latka juz nie te , i wiesz wszystko ma na jednej głowie ...ja tam bywaz z wielka przyjemnoscia, bo tez to lubię...ale ta odległość
Aneczka byłam u ciebie z rana ...ładną masz wiosenke ładną...potem zajrzę jak zwykle ,bo zawsze zachaczam o twój ogród
Jadziu ja kochana miejsca za wiele nie mam....no niestety , sa jeszcze rezerwacje zrobione dla kilku hortensji i traw i róż...poza tym iglaków na nóżce i chyba bedzie finito ...
Jaguś a tam ...taka praca to nie raca, lubie to

- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
U mnie też dzisiaj naleśniczki ,co prawda nie ze szpinakiem -ale te również bardzo lubię - witaj 
- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Melduję się Dorotko u Ciebie i lecę podziwiać Twój areał 
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- asta6265

- Od: 8 sty 2012, o 12:01
Witam wiosennie. Kolorowo coraz bardziej i o by tak dalej.
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
No byłaś....... i szkoda, ze na kawkę nie udało Ci się wskoczyćKeetee pisze: Aguś ..moja mamam to super ogrodniczka, ale latka już nie te , i wiesz wszystko ma na jednej głowie ...ja tam bywaz z wielka przyjemnoscia, bo tez to lubię...ale ta odległośćAle byłam blisko ciebie
![]()
Hej wesolutka dziewczyno
Poczytałam, pooglądałam, pozdrawiam
Ps. Jestem strasznie ciekawa Pashminek...
Ps. Jestem strasznie ciekawa Pashminek...
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Jezdem...co nieco zrobione...posadziłam Anabellki, kalinkę (ciagle nie wiem czy w dobre miejsce ...o matko
)..przesadziłam miskanta od Effci i Gracimilliska ,niezłe trawiochy sie z nich zrobiły nie ma co
Wpadłam do sasiadeczki ,przytachałam dwie siaty kompostu pod ....róże i teraz mam luzik i sobie leżę i pachnę
Dorcia , nalesniczki lubie bardzo ,te róbiłysmy na spółke z córką...szpinaczek...w kazdej postaci wchłaniam
Grazynko witaj i zapraszam...mam nadziieje ,ze w tym sezonie bedzie juz na czym oczko zawiesic
Asta hej hej ...wiosenka tak tak przyszła do mnie i się rozgościła , napawam sie ile wlezie ,pozdrawiam
Agus no widzisz....ale co sie odwlecze...to wiesz
moze kiedys,będę tamm wpadała w tym sezonie moze cie gdzies capnę
Aneczka ...witaj , pashminki sa przepieknymi krzaczkami ...skusiłam sie na dwie ...bardzo czekam na kwiaty jak na razie zapowiadaja sie na niezłe sztuki

Wpadłam do sasiadeczki ,przytachałam dwie siaty kompostu pod ....róże i teraz mam luzik i sobie leżę i pachnę
Dorcia , nalesniczki lubie bardzo ,te róbiłysmy na spółke z córką...szpinaczek...w kazdej postaci wchłaniam
Grazynko witaj i zapraszam...mam nadziieje ,ze w tym sezonie bedzie juz na czym oczko zawiesic
Asta hej hej ...wiosenka tak tak przyszła do mnie i się rozgościła , napawam sie ile wlezie ,pozdrawiam
Agus no widzisz....ale co sie odwlecze...to wiesz
Aneczka ...witaj , pashminki sa przepieknymi krzaczkami ...skusiłam sie na dwie ...bardzo czekam na kwiaty jak na razie zapowiadaja sie na niezłe sztuki

- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
A moje Pashminki już posadzone
A ja skonana leżę, ale czy pachnę 
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Dorotko kawusię poproszę bo ledwo wstałam
Miłego dzionka
Miłego dzionka
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Dobrze, ze wróciłaś, jest gdzie świtkiem na kawę wpaść
Będę obserwować Twoje róże, bo mimo kupienia kilkunastu, jakiś taki niedosyt czuję...