Nie będę Cię teraz ciągać z ziemią i bratkami, po całym dniu pracy.

Jestem ukontentowana.
 Jestem ukontentowana. 

Dobrze, ze możesz odpocząć kontemplując takie widoki na jakie ciężko zapracowałaś
  Dobrze, ze możesz odpocząć kontemplując takie widoki na jakie ciężko zapracowałaś   Hamburgery domowej roboty...pycha. U nas były mielone z indyka z dodatkiem pietruszki i ryżu w środku, wyszło dietetycznie i bardzo smacznie
  Hamburgery domowej roboty...pycha. U nas były mielone z indyka z dodatkiem pietruszki i ryżu w środku, wyszło dietetycznie i bardzo smacznie  
 Dzisiaj było fajne światło, słońce, ale nie za ostre... po południu można było zrobić trochę fotek...
 Dzisiaj było fajne światło, słońce, ale nie za ostre... po południu można było zrobić trochę fotek...

Agnieszko
 Agnieszko
 zaprzyjaźnione ogrody podglądam kiedy mogę Twój oczywiście też , gdybym mogła zamieszkałabym w Twoim ogrodzie
  zaprzyjaźnione ogrody podglądam kiedy mogę Twój oczywiście też , gdybym mogła zamieszkałabym w Twoim ogrodzie  Odpowiedziałam u siebie , wpisów robię mało ze względów czasowych . Patrząc na ogrody Twoje czy Kasi np. ciągle sobie powtarzam żebym wreszcie zapamiętała że to nieprawda iż doskonałości nie da się już poprawić
 Odpowiedziałam u siebie , wpisów robię mało ze względów czasowych . Patrząc na ogrody Twoje czy Kasi np. ciągle sobie powtarzam żebym wreszcie zapamiętała że to nieprawda iż doskonałości nie da się już poprawić   w ubiegłym sezonie już o tym myślałam ale Wy potraficie ciągle zaskakiwać . Pozdrawiam serdecznie
  w ubiegłym sezonie już o tym myślałam ale Wy potraficie ciągle zaskakiwać . Pozdrawiam serdecznie 

Najbardziej pracochłonne są nowe rabaty. Chyba nie żyję
 Najbardziej pracochłonne są nowe rabaty. Chyba nie żyję