Iwonko, naprawdę miewasz chwile zwątpienia czy warto? Przejrzyj zdjęcia, zobacz jak co roku zmienia się ogród, spójrz na swoje spektakularne plany na zagospodarowanie kolejnej części ogrodu - przekonasz się od razu, że te wszystkie nasze wysiłki i poświęcenia mają sens... Buziaki i nie poddawaj się

Marysiu, trawnik po wertykulacji wyglądał bardzo biednie ale teraz w oczach odzyskuje wigor - jeszcze chwila i będzie pięknie i zielono
 Miłego dnia w ogrodzie!
 Miłego dnia w ogrodzie!Sylwio, z przyjemnością Cię odwiedziłam

Jolu, rozumiem i chyba to ma sens... Działaj, a z pewnością palenisko wpasuje się pięknie w pozostałe kamienne akcenty

Niech się spełnią życzenia zdrowia na nutkaja

Ewcia, dużo masz tych róż, więc trochę czasu zajmuje ich rozplanowanie i wsadzenie... jesteś już bliżej niż dalej

Małgolinko, witam i dziękuję!
Małgosiu, słyszałam o tych super prognozach... ja mam tydzień wolnego, więc na pewno skorzystam ze słońca. Dzisiaj rano lekko popadało, ale już jest słonecznie.
Miłego dnia wszystkim!

Ja liczę na dzisiejszy zapowiadany deszczyk
  Ja liczę na dzisiejszy zapowiadany deszczyk   
  Wiosna jest baaardzo niełaskawa w tym roku....A wieczorem ścina mnie z nóg i ziewam jak trzylatek
 Wiosna jest baaardzo niełaskawa w tym roku....A wieczorem ścina mnie z nóg i ziewam jak trzylatek   

... Ale, warto, więc co roku płacę, płaczę a potem się cieszę, że ładnie rośnie
 ... Ale, warto, więc co roku płacę, płaczę a potem się cieszę, że ładnie rośnie  Ale ilością i tak jestem zaskoczona. A to dopiero początek góry wydatków... W Twoim ogrodzie widać, że warto
  Ale ilością i tak jestem zaskoczona. A to dopiero początek góry wydatków... W Twoim ogrodzie widać, że warto  

jak zaglądam do Ciebie to podziwiam i się motywuję, ale też..dołuję
 jak zaglądam do Ciebie to podziwiam i się motywuję, ale też..dołuję  Staram się, by było więcej pierwszego
 Staram się, by było więcej pierwszego 

nadrobilam i jestem zadowolona z efektu
   nadrobilam i jestem zadowolona z efektu   
   A ilosc nawozow wcale mnie jakos nie zdziwila, biorac po uwage ze sama wysypalam prawie cale 4 pudelka po 2.5 kg
  A ilosc nawozow wcale mnie jakos nie zdziwila, biorac po uwage ze sama wysypalam prawie cale 4 pudelka po 2.5 kg