Fajne masz skojarzenie

Tobie również miłego tygodnia

Aguś wiem że jesteś bardzo zapracowana, wielkie zmiany w ogródku, bardzo się cieszę, że znalazłaś chwilę żeby do mnie zajrzeć

Kasiu u mnie wczoraj przylaszczka była jeszcze w pełni kwitnienia, piękny bukiecik..... a dziś już połowa płateczków opadła.... bardzo szybko to poszło..... a dziś zauważyłam , że za chwilę zakwitnie zawilec

Aguś niestety nie mam pojęcia co to za ciemiernik..... on jest inny niż w zeszłym roku

Aniu faktycznie ciemiernik może wpaść w oko, mnie też zachwycił w tym roku..... i ma naprawdę sporo kwiatuszków

Madziu faktycznie w ogródku już jest bardzo wiosennie , cudna soczysta zieleń i coraz więcej kolorków

Małgosiu ja mam 9 krzaczków ciemierników, a z ich co roku kwitną tylko 3, pozostałych nawet nie widziałam jak kwitną...... jakieś wyjątkowo kapryśne

A łebki faktycznie mają zwieszone....poza białym

Jadziu na pewno będziesz zadowolona z cieszynianki, to maleńkie cudeńko

Wiesz masz rację co do pędzącej wiosny.... ale u mnie tak właśnie jest..... wiosna przychodzi dużo później niż w innych rejonach, ale jak już przyjdzie to pędzi na wyścigi

Dziś nie mogłam się oprzeć i zrobiłam sesję zdjęciową rozkwitającej sasance..... uwielbiam te cudne puchate pąki i wyłaniające się powolutku kolorki.... mam nadzieję, ze fotki Was nie znudzą