Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Misiu sasaneczki już pomalutku zaczynają....bardzo się cieszę, zawsze bardzo na nie czekam :D
Fajne masz skojarzenie 8-) :D
Tobie również miłego tygodnia ;:196

Aguś wiem że jesteś bardzo zapracowana, wielkie zmiany w ogródku, bardzo się cieszę, że znalazłaś chwilę żeby do mnie zajrzeć ;:196

Kasiu u mnie wczoraj przylaszczka była jeszcze w pełni kwitnienia, piękny bukiecik..... a dziś już połowa płateczków opadła.... bardzo szybko to poszło..... a dziś zauważyłam , że za chwilę zakwitnie zawilec :D

Aguś niestety nie mam pojęcia co to za ciemiernik..... on jest inny niż w zeszłym roku :shock: był bardziej biały i miał znacznie intensywniejsze piegi .... teraz podoba mi się o wiele bardziej :D

Aniu faktycznie ciemiernik może wpaść w oko, mnie też zachwycił w tym roku..... i ma naprawdę sporo kwiatuszków :D

Madziu faktycznie w ogródku już jest bardzo wiosennie , cudna soczysta zieleń i coraz więcej kolorków :D Dziś miałam duże plany ogrodowe, pogoda dopisała.... amja niestety cały dzień biegałam z córcią po dentystach i do ogródka nie wyszłam nawet na chwilę :roll:

Małgosiu ja mam 9 krzaczków ciemierników, a z ich co roku kwitną tylko 3, pozostałych nawet nie widziałam jak kwitną...... jakieś wyjątkowo kapryśne :roll: Też się na nie wkurzam, ale mam nadzieję, że może za rok.....
A łebki faktycznie mają zwieszone....poza białym :roll:

Jadziu na pewno będziesz zadowolona z cieszynianki, to maleńkie cudeńko :D Ja się nie mogę na swoją napatrzeć, mam ją pierwszy rok :D
Wiesz masz rację co do pędzącej wiosny.... ale u mnie tak właśnie jest..... wiosna przychodzi dużo później niż w innych rejonach, ale jak już przyjdzie to pędzi na wyścigi :lol:

Dziś nie mogłam się oprzeć i zrobiłam sesję zdjęciową rozkwitającej sasance..... uwielbiam te cudne puchate pąki i wyłaniające się powolutku kolorki.... mam nadzieję, ze fotki Was nie znudzą :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

;:oj Lubelszczyzna pobiła Dolny Śląsk.
Nie pamiętam takiego roku.
U mnie sasanki w powijakach.....
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

piękne foteczki :wink: Sasanki są nie tylko ładne ale niezwykle fotegenicznie ;:215
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Oj te sasaneczki:) Mogłabym je oglądać bez końca ;:108
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
nirali
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2011, o 12:20

Post »

Witaj Agnieszko :wit
Po dłuższej przerwie nadrabiam forumowe zaległości i przywędrowałam do Ciebie by jak zawsze nacieszyć się wspaniałościami jakie pokazujesz. U mnie wszystko ciut opóźnione w tym roku a sasanki to ledwo pokazują że przeżyły więc na kwitnienie kilka dni poczekać muszę.
Mimo że nadmiar pracy się pojawił to cieszę się że wiosna na dobre się zadomowiła.
Pozdrawiam cieplutko ;:196
Pozdrawiam Kasia.

niralowy ogród
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Wpadłam zajrzeć co nowego Ci kwitnie i pochwalić się, że jednak w końcu trafiłam - mam tulipanki Fashion :tan Żeby jednak nie było zbyt różowo ( jak to życiu ) na 5 cebulek jedna trafiła się inna :(
Podobnie jak Ty uwielbiam sasanki na każdym etapie rozwoju. Zanim zakwitną wyglądają jak kurczątka :D
Ciemiernik faktycznie śliczny ;:oj
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Sasanki są niesamowite. O każdej porze roku są piękne :D Uwielbiam je :tan
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Ania ma rację są wyjątkowo fotogeniczne,one pozują jak modelki
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Aguniu jakie cudne sasanki ;:63 ;:63 Nareszcie jest piękna wiosenka ;:138
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Agnieszko, sasanki są niezwykle wdzięczym obiektem do fotografowania ;:173 Cudne te puchate łebki ;:170
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Możesz pokazywać sasanki ile wlezie-moje jeszcze nie kwitną. Nacieszę się Twoimi :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aguś,sasankipiękne.Ja podchodziłam do innych kolorów i ginęły mi przy starcie.Mam tylko jedną tradycyjną,która ani się nie rozsiewa,ani nie przyrasta.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Mariolu u mnie tak właśnie jest z tą wiosną..... najpierw bardzo długo nie przychodzi, a później jak już przyjdzie, to pędzi w wielkim tempie :lol: Kwiatuszki faktycznie zakwitają jedne po drugich :D

Aniu to moje ulubione kwiatuszki wiosenne :D

Aniu 77 oj tak.... ja też.... są takie milusi i puchate..... jak kurczaczki :lol:

Kasiu witaj kochana ;:196
Twoje sasaneczki wystrzelą błyskawicznie..... one jak już ruszą to są prawdziwymi sprinterkami ...
Pracy jest faktycznie mnóstwo.... ale długo na nią czekałyśmy, więc bardzo cieszy ..... a jeszcze słonko tak cudnie przygrzewa :D

Izuś
bardzo się cieszę, ze Twoje tulipanki faktycznie okazały się Fashion.... są prześliczne, ja nie mogę się nimi nacieszyć :D
Ta jedna inna mam nadzieję, że jakaś ciekawa ??? 8-)

Aniu to tak jak ja :D Bardzo chciałabym jeszcze dosadzić sobie kilka takich pierzastych, bo naprawdę są obłędne, ale u mnie nie ma szans kupić :roll: mam tylko jedną jasnoróżową..... lada chwila zakwitnie..... może nawet dziś ;:oj

Martusiu faktycznie fotografowanie sasanek to prawdziwa przyjemność :D

Romciu
wiosna słoneczna i cudna :D kwiatuszki zakwitają w tempie błyskawicznym, każdego dnia coraz więcej pięknej soczystej zieleni i kolorków :D Długo na nią czekaliśmy..... ale wreszcie jest :D

Kasiu prawda, że sasanki to rasowe modelki??? Aż nie da się przejść obok nich z aparatem, żeby jakiejś fotki nie strzelić 8-) :lol:

Ewuniu cieszę się, ze widok moich sasanek sprawia Ci przyjemność :D Mam nadzieję, ze Twoje również zakwitną lada dzień :D

Małgosiujeśli się nie mylę, to u Ciebie ciężka i gliniasta ziemia.... sasanki takiej nie lubią i dosyć szybko mogą w takich warunkach ginąć. One lubią lekką, bardzo ubogą w składniki odżywcze ziemię, wtedy pięknie rosną i kwitną.
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Oj dzisiaj jak pojadę poszukam swoich...będę focić hehe
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Kontakt:

Post »

Wiosna tak szybko chce nagonić stracony czas, że trzeba się spieszyć z fotkami, bo ciągle coś przekwita... nie zdążymy się nawet nacieszyć widokami...
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”