Witajcie w ten cudowny dzień

Brak mi jeszcze tylko liści na drzewach, ale poza tym jest ok
Małgosiu 
Mam np. zakątek do przeróbki, wyleciały już z niego pięciorniki i wzbogacają Śląską ziemię

I co? na razie kompletnie nic

Projektu niet i pomysły skaczą po głowie jak zające...Czy nam się uda w tym roku? Na pewno wysłonimy sztachetami zakątek , bo to najprostsze ale to nie koniec.....
Aniu ja jestem dosłownie zakochana w tym kolorze jaskrów....Donic nie maluję co roku, moje stare donice po 4 latach odświeżyłam impregnatem w kolorze palisander i teraz się chcę ich pozbyć

ale brak chętnych...Te które mam obecnie będę malować impregnatem w kolorze orzecha , bo takie były. Bez dodatku lakieru ani farby. Nie lubię jak farba się łuszczy. Ale swoją nie wiem czy powinnaś jeszcze zabezpieczać
Magda variegata jak będzie stała ekspozycja, to na pewno będzie warto! Jeszcze Muzeum Powstania Warszawskiego polecam! To muzea na miarę tych na zachodzie Europy. Dzięki za pochwały

Donica sama jakoś wyszła
Aniu Annes sasanki zgapiłam od Robaczka Poznań

i jestem zadowolona. Nie miałam ładnie zakomponowanej rabaty wiosennej, a teraz mam

Możesz odgapić

Tulipany jedne już kwitną, reszta lada szelest
Iwonko to nie ta...

Ale jeszcze na nią zapoluję, mam miejsce przed kosówkami. Te znalazłam na all po 1zł więc się rzuciłam jak szczerbaty na suchary

żeby efekt był.
Madzia powojniki dwa posadzę dziś, nad resztą dumam

Kawa, jak najbardziej może tym razem u mnie