Kwiatki Moniki
- ancyk33
- 200p

- Od: 7 sty 2013, o 18:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki Moniki
Jak sie czujesz Monia ? nic nie piszesz ,nie zagladasz ,kuruj sie i zdrowiej nam szybko
i szybciutko wracaj tu do nas 
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Halo halo Monisiu, co słychać u ciebie?
-
Monika79

- Od: 16 kwie 2012, o 16:50
Kochane
po przerwie.która była spowodowana moją chorobą.Takie mnie choróbsko dopadło,że plackiem leżałam miałam zap zatok.Najgorszemu wrogowi tego nie życzę (oczywiście oprócz mojej teścowej).Nawet nie mogłam przy
choc troche posiedzieć.Na oczy patrzec nie mogłam,a ból głowy okropny.Teskniłam za wami kochane ,tęskniłam.
Ale już chyba koniec z chorobami bo mamy piekną,długo oczekiwaną wiosne.
Alunia-ano tak już jest kochana,że jak się patrzy na roślinki u innych to ma się na nie ogrooomną ochote ich posiadania
justus27-skalnica na razie ma się dobrze.nawet wypuściła już 2 nowe listki.Cieszę się ,że do mnie zaglądasz
Niunia1981-Moniko ,nie chcę być gorsza od was.Ale tak na serio,to wiele kwiatków znałam z nazw,ale nie myślałam,że tak ładnie wyglądają.I jak tak się u Was napatrze na kwiatki to lista chciejstw rośnie.Dziękuje za odwiedzinki
Nika28-
.Miło mi ,że podobają Ci się moje kwiatki
Mirabela-
Mireczko u mnie. Fajnie,że Ci się u mnie podoba.Zapraszam częściej
Ancyk-miło mi ,że do mnie zaglądasz
Dziękuje już mam się lepiej.I wróciłam już do Was.
Kochane
Ale mam sporo zaleglości od mojej ostatniej wizyty.Muszę poodwiedzać Wasze parapety 
Ale już chyba koniec z chorobami bo mamy piekną,długo oczekiwaną wiosne.
Alunia-ano tak już jest kochana,że jak się patrzy na roślinki u innych to ma się na nie ogrooomną ochote ich posiadania
justus27-skalnica na razie ma się dobrze.nawet wypuściła już 2 nowe listki.Cieszę się ,że do mnie zaglądasz
Niunia1981-Moniko ,nie chcę być gorsza od was.Ale tak na serio,to wiele kwiatków znałam z nazw,ale nie myślałam,że tak ładnie wyglądają.I jak tak się u Was napatrze na kwiatki to lista chciejstw rośnie.Dziękuje za odwiedzinki
Nika28-
Mirabela-
Ancyk-miło mi ,że do mnie zaglądasz
Kochane
- ancyk33
- 200p

- Od: 7 sty 2013, o 18:20
Monia jak dobrze ze juz jestes z nami 
-
pomidorzanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniczko to dobrze że wydobrzałaś, teraz będziesz fotografowała dla nas swoje nowe cudeńka.
A może na ogródku coś Ci wyszło, na pewno masz jakieś krokusiki, chętnie się dowiemy jakie masz odmiany.
A może na ogródku coś Ci wyszło, na pewno masz jakieś krokusiki, chętnie się dowiemy jakie masz odmiany.
Pozdrawiam, Agata.
Witaj Moniko miłośniczko kwiatów . Zachwycił mnie stromanthe tricolor. Czy on ma jakieś szczególne wymagania? Bardzo przypadły mi do gustu Twoje doniczki, sa w moim guście. Będę do Ciebie zagladać, bo mi się u Ciebie bardzo podoba. Do miłego!
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
Moniko zrobiłaś świetny zakup
, fikus bardzo ładnie się prezentuje. Ludisja i skalnica też mi się podobają i ponoć łatwe w uprawie ale mi się z nimi nie udało
.
-
Monika79

Witajcie kochane.Och coraz mniej czasu sie spedza przy
.Z M zaczeliśmy pracować w polu przy truskawkach.Mam nadzieję,że w tym roku będzie z nimi lepiej jak w ubiegłym.Bo przymroziło ich wtedy galancie.I zbiory były marne.
Ancyk33-
Kochana też się cieszę ,że już wolny czas moge spedzać z Wami.
Pomidorzanko-niestety w ogródku jak na razie nic nie mam kwitnącego.mój ogródek jest w cieniu więc moje wiosenne prymulki dopiero kwitną gdy u innych już nie ma po nich śladu
julianna-cieszę się,że do mnie zaglądnełaś.i podoba Ci się u mnie.Pytasz o stromantche.Dla mnie jest bardzo latwy w uprawie.Tylko go podlewam,u mnie stoi na oknie w słońcu.I wszystko z nim ok.A więc do miłego
emma1966-fikus coś mi szfankuje.2 dolne liście dostały plam i obciełąm.Szkoda kochana,że Ci się nie udało ze skalnicą i ludisią.U mnie jak na razie ,żeby nie zapeszyć jest ok.Skalnica już pusciła kilka młodych listków.A i na ludisi pojawiły się od środka maleńkie listeczki.Oby tak dalej.
Ancyk33-
Pomidorzanko-niestety w ogródku jak na razie nic nie mam kwitnącego.mój ogródek jest w cieniu więc moje wiosenne prymulki dopiero kwitną gdy u innych już nie ma po nich śladu
julianna-cieszę się,że do mnie zaglądnełaś.i podoba Ci się u mnie.Pytasz o stromantche.Dla mnie jest bardzo latwy w uprawie.Tylko go podlewam,u mnie stoi na oknie w słońcu.I wszystko z nim ok.A więc do miłego
emma1966-fikus coś mi szfankuje.2 dolne liście dostały plam i obciełąm.Szkoda kochana,że Ci się nie udało ze skalnicą i ludisią.U mnie jak na razie ,żeby nie zapeszyć jest ok.Skalnica już pusciła kilka młodych listków.A i na ludisi pojawiły się od środka maleńkie listeczki.Oby tak dalej.
-
pomidorzanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniczkooooooo, a żadnych zdjęć nie będzie???
tyle czasu czekałam żebyś się odezwała, a tu niiiiiiic???

tyle czasu czekałam żebyś się odezwała, a tu niiiiiiic???
Pozdrawiam, Agata.
- katharos
- 1000p

- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Jak tam pieniążek rośnie?
-
Monika79

Dawno nie pokazywałam co się u mnie dzieje na parapetach.I już pręciutko to nadrabiam
Ciągle brak czasu.
Pomidorzanko-dla Ciebie zdjęcia.Wiem,że długo na nie czekałaś
Fiołek,który kwitnie mi od Wielkanocy.Wcześniej miał mniej kwiatów jak go Wam pokazywałam a teraz wygląda tak
Aga111.-Ten fiołek dla Ciebie,dziękuje Ci za jego listek

Doromichu-A tak kwitnie mi Twój fiołek.Też Ci bardzo dziękuję za niego
Ma on jeszcze sporo pączuszków,to jeszcze jego zdjęcie wstawie.

Dorotko z całego zielonego listka od ciebie wyszły takie maleństwa

Pomidorzanko-dla Ciebie zdjęcia.Wiem,że długo na nie czekałaś
Fiołek,który kwitnie mi od Wielkanocy.Wcześniej miał mniej kwiatów jak go Wam pokazywałam a teraz wygląda tak
Aga111.-Ten fiołek dla Ciebie,dziękuje Ci za jego listek

Doromichu-A tak kwitnie mi Twój fiołek.Też Ci bardzo dziękuję za niego

Dorotko z całego zielonego listka od ciebie wyszły takie maleństwa

Cudownie,że pieniążek rośnie,a przy nim fasolka wsadzona?? 
- katharos
- 1000p

- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Fajnie że rośnie...teraz nabierze tempa zobaczysz
Fiołeczki śliczne, ta ciapata niespodzianka super...wiesz jakie będzie miał kwiatki?
Fiołeczki śliczne, ta ciapata niespodzianka super...wiesz jakie będzie miał kwiatki?
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Monisiu kochana spełnienia marzeń, zarówno tych zielonych jak i tych nie-zielonych