Grazia- w kwiaciarni były na zamówienie ściągane, ale już coraz więcej kwiaciarni ma w ofercie takie piękności
labka1- Kasiu od tygodnia siedzę i tyram, jak nie w domku to w ogrodzie,, no ale takie są uroki wiosny, póżniej będzie tylko relaks
e-babcia- Jadziu wpadaj do mnie jak często chcesz, bardzo mnie cieszy, że jesteś u mnie częstym gościem, ja trochę zaległości narobiłam na FO, ale cóż praca w ogródku ważniejsza, zaraz będę nadrabiać zaległości
KLEO1-Masz racje z tym zasiedzeniem hahah, codziennie prawie po ciemności wracałam, dobrze że mam lapkę na rowerku hahaha

a co do prymulek widzę, że baleriny ładnie przezimowała y szykują się kwitnięcia
AGNESS-Dziękuję kochana, też mam taką nadzieję, bo jest przecudowna

a marzenia się spełniają
tade k- Tadziu dziękuję za komplementy

powoli ruszają wszystkie prumuleczki, i przezimowały prawie wszystkie
anabuko1- Bardzo się słoneczko cieszę, że do mnie zaglądasz, ja ostatnio z braku czasu mału tu jestem, muszę ponadrabiać zaległości
iwona0042i Iwonko ja szaleje już od 2 tyg hahaha, no ale takie szaleństwo to sama przyjemność
misia53- u mnie pogoda zmienna, któregoś dnia było tak gorąco, że czułam się jak by lato było, dobrze że sie trochę ustabilizowała ta temp. bo bałam się że wszystkie prymulki i tulipany szybko poprzekwitają ...
Oto efekty mojej nieobecności
Nowe piękne sadzonki róż otrzymały piękne kratki, by miał się gdzie piąć
Szyszkowo iglakowa rabata
Ostatnie podrygi kwitnących krokusów i piękny gość
Pierwsze tulipanki
odm 'Heart's Delight
odm. 'Fasion'