Oaza spokoju Hanki
Ależ sesja zdjęciowa
cudnej urody lilie aż dech zapiera ,róże już ci drugi raz kwitną

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj Hanuś moja. Rano nie miałam zbytnio nastroju, ale jak ujrzałam te śliczne fotki, to od razu mina mi sie ucieszyła. Lilie jak zwykle śliczne, a jakich rozmiarów
a różana sesja na obudzenie -rewelacja. Bardzo Ci tez dziękuję za porady co do nasion i cebulek. Postaram sie tak zrobic. Ale adres wysyłam- będę wdzięczna. Buziaki i miłego dnia.
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Haniu piękne rózyczki ,a ta jaka!
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obraze ... .jpg[/img][/url]
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obraze ... .jpg[/img][/url]
- Hanka 1

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Krysia Julia
Róże zaczynają mi kwitnąć drugi raz,mają chyba więcej pąków niż pierwszy raz,Fajnie,że podobają ci się moje kwiaty
Julio to jest tak jeśli chodzi o spanie.Jak byłam młoda i dzieci małe to spać się chciało a nie było czasu a teraz jest czas a sen nie przychodzi.Dobrze,że mam pracę i ogród,bo mój M mówi,że nie można by było ze mną wytrzymać.Jestem "urodzona w żniwa i w biegu" i taka już jestem
Zaglądajcie do mnie-bardzo jest mi miło was gościć
Róże zaczynają mi kwitnąć drugi raz,mają chyba więcej pąków niż pierwszy raz,Fajnie,że podobają ci się moje kwiaty
Julio to jest tak jeśli chodzi o spanie.Jak byłam młoda i dzieci małe to spać się chciało a nie było czasu a teraz jest czas a sen nie przychodzi.Dobrze,że mam pracę i ogród,bo mój M mówi,że nie można by było ze mną wytrzymać.Jestem "urodzona w żniwa i w biegu" i taka już jestem
Zaglądajcie do mnie-bardzo jest mi miło was gościć
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.