Ja mam juz pierwszego narcyzka
Moje spełnione marzenie Małgocha1960
-
Keetee
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Małgosiu a co tam dosadziłaś naokoło begonii w doniczce
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Dorotko,po trzy gałazki koleusów,na kazdym stojaku inny kolor.

Uploaded with ImageShack.us

Gosiu, ogród Ci pięknieje z dnia na dzień 
Jak ja Ci zazdroszczę, że już skończyłaś wertykulację... ja zrobiłam dziś z M. dwa pokoje i padam na twarz
Jak ja Ci zazdroszczę, że już skończyłaś wertykulację... ja zrobiłam dziś z M. dwa pokoje i padam na twarz
- RomciaW

- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pięknie już masz w ogródku Gosiu
Ale się napracowałaś, cudne masz ozdoby ogrodowe ..........podpórki i aniołek śliczny
Begonie pięknie rosną .........ja swoje zostawiłam na wsi nie wiem czy coś z nich będzie 
Witaj Małgosiu
Jako cicha i wierna fanka Twojego ogrodu cieszę się, że jest ten wątek i że będę mogła dalej obserwować historię tak pięknego ogrodu. Obejrzałam zdjęcia i poczułam zapał i energię do pracy nad swoim ogrodem .Masz przepiękny ogród! Kształt i "wystrój'" rabat jest taki, jakiego sama bym sobie życzyła. Będę tu często zaglądać bo mnie niesamowicie inspirujesz.
Jako cicha i wierna fanka Twojego ogrodu cieszę się, że jest ten wątek i że będę mogła dalej obserwować historię tak pięknego ogrodu. Obejrzałam zdjęcia i poczułam zapał i energię do pracy nad swoim ogrodem .Masz przepiękny ogród! Kształt i "wystrój'" rabat jest taki, jakiego sama bym sobie życzyła. Będę tu często zaglądać bo mnie niesamowicie inspirujesz.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- BOGULENKA
- 500p

- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Małgosiu, ja moje wysiewy też już na dwór wywaliłam, poprzednią i tę noc nawet nocowały. Nie mam już siły nosić tego tam i z powrotem, zerwać się można. U mnie jeszcze za mokro na wertykulację, poczekam, aż troszkę jeszcze obeschnie. Stojaczki widzę też już zagospodarowałaś. Pięknie u Ciebie.
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Cześć Małgosiu
Znowu nie możesz spać? Ja właśnie po kolacji
Ty tez hartujesz już wysiewy? Ja zaczynam w sobotę po południu, jak wrócimy
Pozdrowionka
Znowu nie możesz spać? Ja właśnie po kolacji
Ty tez hartujesz już wysiewy? Ja zaczynam w sobotę po południu, jak wrócimy
Pozdrowionka
- malgocha1960

Aguś,cieszę się,że wertykulacja zrobiona,bo to chyba jedyna rzecz jakiej nie lubię robic.Mam odciski na dłoniach od wygrabiania,ale miło się patrzy na te drobne kiełki trawy i z godziny na godzine widać róznicę na trawie,a było tyle plesni.
Romo,witaj.Od czasu do czasu cos dokupię dla ozdoby,na drogie rzeczy nie mam kasy,a w holenderskim nieraz mozna cos upolować.Teraz raczej nic tam nie kupię,bo w sezonie szaleją z cenami lepiej jak w nowym sklepie.Na przykład latarenki solarne,które w netto były po 25 zl tam mieli wystawioną cenę 48 zł.
Julianno witaj i dziękuję za tyle słów ciepłych pod adresem mojego ogrodu,az dostałam pąsów z wrażenia.Zdjęcia wstawiam tylko takie gdzie jest w miarę porządek,ale to młoda działka, młody ogród i bałaganu mam jeszcze sporo.Czy ty masz swój wątek?
Basiu,chwasty już są i najbardziej lubię pełnię sezonu kiedy jest busz i nie trzeba juz pielić.
Bogusiu,ja też stopniowo wszystko wystawiam.Do końca miesiąca ma nie być przymrozków,niech rosliny sie hartuja.Część wysiewów chyba bedę już do ziemi sadziła.Cynie mają gęsto,nie wiem czy nie zaszkodzi im posadzenie już do ziemi?
Kasiu,od 3ej siedziałam w krzyżówkach,teraz weszłam na forum.Wysiewy tez hartuję,część jerst w mini szklarence na tarasie cały czas.
-- 18 kwi 2013, o 04:51 --
Choina,która miała być yedelloh jest coraz większa i sądzę,że nie będzie mała.Kupowałam dwie ,druga ma zupełnie inny pokrój i jest mniejsza.

Tego jałowca przesadziłam teraz,bo był wciśnięty między pęcherznice pod lasem.Mam nadziję,ze nie zaszkodzi mu to,bo to świży ubiegłoroczny zakup.Ciekawe jak bedzie rósł taki płaczący.

Romo,witaj.Od czasu do czasu cos dokupię dla ozdoby,na drogie rzeczy nie mam kasy,a w holenderskim nieraz mozna cos upolować.Teraz raczej nic tam nie kupię,bo w sezonie szaleją z cenami lepiej jak w nowym sklepie.Na przykład latarenki solarne,które w netto były po 25 zl tam mieli wystawioną cenę 48 zł.
Julianno witaj i dziękuję za tyle słów ciepłych pod adresem mojego ogrodu,az dostałam pąsów z wrażenia.Zdjęcia wstawiam tylko takie gdzie jest w miarę porządek,ale to młoda działka, młody ogród i bałaganu mam jeszcze sporo.Czy ty masz swój wątek?
Basiu,chwasty już są i najbardziej lubię pełnię sezonu kiedy jest busz i nie trzeba juz pielić.
Bogusiu,ja też stopniowo wszystko wystawiam.Do końca miesiąca ma nie być przymrozków,niech rosliny sie hartuja.Część wysiewów chyba bedę już do ziemi sadziła.Cynie mają gęsto,nie wiem czy nie zaszkodzi im posadzenie już do ziemi?
Kasiu,od 3ej siedziałam w krzyżówkach,teraz weszłam na forum.Wysiewy tez hartuję,część jerst w mini szklarence na tarasie cały czas.
-- 18 kwi 2013, o 04:51 --
Choina,która miała być yedelloh jest coraz większa i sądzę,że nie będzie mała.Kupowałam dwie ,druga ma zupełnie inny pokrój i jest mniejsza.

Tego jałowca przesadziłam teraz,bo był wciśnięty między pęcherznice pod lasem.Mam nadziję,ze nie zaszkodzi mu to,bo to świży ubiegłoroczny zakup.Ciekawe jak bedzie rósł taki płaczący.

- malgocha1960

- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Witaj Małgosiu
Ślicznie wysprzątałaś . Ja też już prawie . Czeka mnie jeszcze wertykulacja i nawozy , ale to dopiero w przyszłym tygodniu .
Nie wyrabiam na zakrętach i stąd to opóźnienie
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
Ślicznie wysprzątałaś . Ja też już prawie . Czeka mnie jeszcze wertykulacja i nawozy , ale to dopiero w przyszłym tygodniu .
Nie wyrabiam na zakrętach i stąd to opóźnienie
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Małgosiu, ależ Ty jesteś zaawansowana w pracach
Trawnik to ledwo ruszyłam... Kompozycje z begonii i koleusów będą pięknie wyglądać. Moje sadzonki odkąd poczuły słonko rosną jak głupie
Nie tylko zresztą koleusów.
- malgocha1960

Aga,ty tez jesteś pracowita mrówka.Przypomniałaś mi ,ze jeszcze nie dałam nawozów pod róze,hortensje i rh i dzisiaj musze rozrobić humus actiw i podlać rabaty.
Aniu,pewnie do pracy sie szykujesz.Ja siedzę w domu to i moge nadgonic z pracami ,tym bardziej,ze mamy miesiąc opóznienia.Tobie zostaja jedynie popołudnia i sobota/niedziela.Tylko pamietam z zycia wziete,ze w wolne dni przeważnie pogoda nie dopisuje.
Aniu,pewnie do pracy sie szykujesz.Ja siedzę w domu to i moge nadgonic z pracami ,tym bardziej,ze mamy miesiąc opóznienia.Tobie zostaja jedynie popołudnia i sobota/niedziela.Tylko pamietam z zycia wziete,ze w wolne dni przeważnie pogoda nie dopisuje.
- bonia244
- 1000p

- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt:
Małgosiu zrobione masz już na cacy
a ja walczę z nową rabatą, póki co na razie bez noża przy użyciu szpadla i jakoś ciężko mi to idzie
ale jakby co to koła dla księżniczek wykopane są
miłego dzionka
miłego dzionka
- malgocha1960

Bonia,ty też już nie śpisz?Darcie darni to ciężka orka na ugorze,ale efekt potem zadowala mimo odcisków.
- bonia244
- 1000p

- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt:
Małgosiu idę trochę później do pracy, więc mogę chwilę poświęcić na fo
masz rację darcie darni to ciężka praca ale co tam jak się chce mieć ładnie to i sił nie szkoda
a i pozostałości z zimy na ciele można nieco zgubić
masz rację darcie darni to ciężka praca ale co tam jak się chce mieć ładnie to i sił nie szkoda
a i pozostałości z zimy na ciele można nieco zgubić