Gazowanie drewnianych domów - spuszczel, kołatek

Jak zbudować tanio i szybko ? Rozwiązania, praktyczne pomysły i wskazówki. ZRÓB TO SAM. Narzędzia, sprzęt do ogrodu.
ODPOWIEDZ
wioska
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 12 gru 2006, o 22:47

Gazowanie drewnianych domów - spuszczel, kołatek

Post »

Witam.
Użytkuję stary (50 lat) w dużej części drewniany dom. Niestety rozgościł się w nim także spuszczel, kołatek i inne robactwo "żrące" drewno. Ponoć jedyną metodą pozbycia się tego jest gazowanie. Czy ktoś z Was miał lub ma podobny kłopot. Z uzyskanych informacji wiem, że w niedługim czasie może się zrobić z tego poważny problem a wtedy chałupa mi się rozpadnie. :(
Awatar użytkownika
KASIA
200p
200p
Od: 4 cze 2005, o 16:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witam,
może wejdź na stronę www.pestcontrol.pl to może to ci trochę pomoże. Pozdrawiam Kasia R.
wioska
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 12 gru 2006, o 22:47

Post »

Witam.
Dziękuję za informacje, sprawdzę.
Zależy mi także na informacjach od Tych którzy mieli okazję skorzystać z tego zabiegu lub coś więcej o nim wiedzą. O sposobie jego wykonania, ewentualnej uciążliwości -przygotowanie budynku (meble, sprzęty) no i o kosztach. Ponieważ nie jest to dworek czy budynek zabytkowy może się po prostu nieopłacać.
Kamila12
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 17 kwie 2013, o 09:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Gazowanie drewnianych domów - spuszczel, kołatek

Post »

Witam.
Ja miałam ten sam problem, gdybym z mężem w pore nie zareagowała i nie skorzystała z usług własnie "gazwania" z profesjonalknej firmy to chyba domu już byśmy nie mieli bo byłby po prostu zjedzony.
Z własnego doświadczenia proponuje jak naszybciej skontaktowac się z firmą którą się takimmji sprawami zajmuję, jest dużo takich firm ale ja wraz z mężem korzystaliśmy z uslug firmy Carsekt i na prawde jak na razie nic nie widac i nie słychac o robaczkach wiec problem mamy z głowy.
Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „NIEROŚLINNE tematy ogrodowe. Budowa domu. Wyposażenie ogrodu”