Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Post »

Dorcia , jak zwykle jestem w tyle , ale nic to . Nie przejmuję się , ważne , że ciepło i wszystko rośnie. Nawet hosty już kiełki powypuszczały. ;:108 :tan :tan Pierwsze krokusy przekwitły ;:oj ;:oj I to 3 odmiany ;:131 .
Kasiulka , zostaw trochę ciała dla ''naszego słonka'' :wink: :D Baw się dobrze :wit
Miłej nocki ;:19
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Noi mamy środę :wit Normalnie dzień za dniem mi umyka straszliwie, tez tak macie ;:202
A jak jeszcze do tego można działać w ogrodzie to śmiga czas pierunem.....nie podoba mi sie to no...
Rosliny rosną jak oszalałe , dzisiaj pewnie rozkwitna jakies narcyzy i mionunki ;:138
Jadzia wziełas się za robote i nie wiedziałas czuje kiedy przestać co :wink: Jak ja lubie poświergolić z wami z rana..przy kawusi ;:196
Małgosia może ta rózyczka ci odbiła w tamtym roku ...ale nie zauwazyłas w tym swoim gąszczu :wink: Mogła równiez odbic podkładki ....poczekaj to się sprawdzi ;:108
Kasia no to mnie uspokoiłas tym filtrem 50 ;:196 Nie ma co szaleć z opalaniem, za bardzo to niebezpieczne....a i tak cie poewnikiem słoneczko musnęło porządnie ;:224 w ogrodzie huk roboty ,nabieraj energii. No i jak bedziesz wracać ,jeszcze w samolocie zakasz rękawy ...i do ogrodu ;:306
Tadziu szaleje wszystko w ogrodzie i rośnie w oczach :tan Ja wczoraj jakos szalenie duzo nie zrobiłąm...ale było pięknie ;:138
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Obrazek

Jest kawusia dla mnie?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No jasne ;:196 sie robi psze Pani ;:4
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Witaj Dorotko-przyszłam poczytać ciekawych rzeczy i zdj pooglądać....ale tych jakoś skąpisz :?
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Dorotko masz całkowitą rację, że jak przychodzi wiosna i zaczyna się praca w ogródku, to czas leci jak szalony.... ledwo co wstajemy, a już trzeba kłaść się spać...... wszystko mija błyskawicznie....
Dziś przepiękny i słoneczny dzień, praca w ogródku to będzie prawdziwa przyjemność..... ja do 10 uziemiona w domku....ale już nie mogę sie doczekać aż wyjdę i pobrudzę łapki :lol:
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Wpadam na drugą kawkę w oczekiwaniu aż dziecko młodsze wstanie, żeby pójść do ogrodu...dziś taka obłędnie piękna pogoda, że chyba zaraz ją zacznę podszczypywać, żeby szybciej się zbudziła :)
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Dobry Dorcia. :wit :wit
Ja zaraz zmykam do pracy, za to wczoraj miałam wolne i narobiłam się na działce, aż padłam. Czekam jeszcze na dwie paczki i to na razie tyle. W sobotę postaram się o fotorelację. Miłego.
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Ja w tym roku jakos tak spokojnie zaczelam - mowie sobie ciagle, ze nigdzie mi sie nie spieszy :wink: i wytrzymuje w miare tempo ... juz sobie nie zrobie tak jak dwa sezony pod rzad, ze na pysk padalam o nie-nie :twisted: Dora podaj mi adresos na pm-a, bo gdzies zapodzialam a będę Isaac-zki ciac, to wysle Ci patyki.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grazynko witaj witaj ;:196 A tam z tymi fotkami, nie lubie robić łysoli i czekam az cos zakwitnie :wink: A wiesz ryczeć mi się chce bo straciłam ta sasaneczke od ciebie ;:145
Aguś praca w ogródku to czysta przyjmność ...choc brudne ręce ;:306 No ja tez podziała dzisiaj oczywiście, dzień sie zapowiada super ;:138 Miłego ;:196
Pat no ty wredoto... ;:306 daj jej pospac no...poszalało sobie dziecko i musi odespać :wink: Chyba wszyscy mamy obłedne pogodę...ja będę walczy c z moim pseudo trawnikiem wygrabię dziada i koniczyny chce mu dosiać....tej drobniutkiej...ponoć jest extra do deptania :roll: chlipie kawusię z tobą i zaraz zmykam ;:196
Beti ja czekam na 4 i to tez na razie tyle :uszy Hej kochana ty sie oszczedzaj ... ;:302 Pamietaj o kregosłupię i nie szalej ponad miarę ;:196 czekam na fotorelacje ;:65
Julus ja tez bez szaleństw..trzeba tylko nadchodzace rózyczki sadzic i luz.... :uszy Julus a wiesz...Happy mi padły kurka no ,zczerniały..wczoraj wywaliłam z bólem serca, czemu to tak.... :?: a korzonki miały fajne ;:145 Izzaaczki ;:167

Obrazek

chyba dzisiaj juz sie otworzy....będę na niego dybać :)

Obrazek

miodunki sie otwierają ...

Obrazek[/URL]

na ten bez koralowy...nie moge sie napatrzeć...te łapeczki sa cudne

Obrazek

miłego dnia kochani ;:172
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Powiem Ci ze sama nie wiem czego tak sie dzieje, bo moje 2 ktore byly caly czas zielone tez wywalilam w zeszlym tygodniu, bo ni z tego ni z owego zczernialy ;:oj
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotka, ale masz wiosnę ;:oj
Masz rację, ucieka dzień za dniem, a ja wciąż w tyle z pracami w ogrodzie... brakuje mi czasu, który marnuję (no tak sobie to wyobrażam, mimo że pensja co miesiąc jest bardzo ważna) na pracę w fabryce zamiast oddać się temu, co naprawdę istotne.
Miłej środy! Już z górki do weekendu, którego się boję :roll:
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Grazynko witaj witaj A tam z tymi fotkami, nie lubie robić łysoli i czekam az coś zakwitnie A wiesz ryczeć mi się chce bo straciłam ta sasaneczke od ciebie
nie rycz mała,nie rycz....będzie druga....jakaś tam siedzi w doniczce....albo się wykopie ;:304
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej hej...napawam sie słoneczkiem...jak jest cudnie
Dojechały moje wymarzone Pashminki ;:138 ;:138 ;:138 i Eye Opener
poza tym domowe begonie.... :heja

Obrazek

Obrazek

mam mojego pierwszego narcyza :uszy

Obrazek

begonia koralowa

Obrazek

begonia Tamaya
Jula...no iwdzisz u mnie tak samo...ech a tak z tych Happy byłam happy ;:145 Trudno...moze jej sie w końcu doczekam w sprzedazy :roll: Na pocieszenie przyjechały Pashminki...wypasione baby ;:215
Agusia nie narzekaj...fabryka dobra rzecz...i konieczna ,zeby sobie takie cudniste nutkaje np.kupowac ;:333 a ogród masz tak urzadzony ,ze tylko na starcie masz huk roboty...potem juz luzik ...dasz rade ,a z reszta nie jestes sama masz PanaM i Sarę ;:303 ...a twoja córka zarazona ogrodomanią...czy n arazie nie :wink:
Grazynko na płakam płakam ;:145 , taka mi cudna kupiłas i liczyłam na te puchate pisklaczki...chyba posadziłam ja w zbyt wilgotnym miejscu... ;:108
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dorotko, Pashminy wyglądają na piękne okazy! Jakie duże donice ;:oj
Będzie masa kwiatów już w pierwszym roku ;:172
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”