Ogródek Bogusi (bogusia177) -/ cz. 2-2008r./
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie Magdziu Twoją posadziłam wcale jej nie wyrzucałam ,dałam jej szansę ale wyobraż sobie ,że jej się u mnie nie podobało ,Magdeczko ja nie wiedziałam że od Dawidka dostałam monardę posłał mi roślinkę i dopiero jak się szykowała do kwitnięcia, to ją rozpoznałam ,z czego się bardzo cieszę ,bo jak wiesz chciałam ją mieć :PKarolcia pisze:Bogusiu,śliczną masz monardę![]()
To moja,ugotowana pewnie zasiliła kompost
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
bogusia177 pisze:Ja Gabryśko mom urlop siedza w domu -na ogródku jak nie pado deszcz , przyjedż na wysiady jak ni mosz co robic nojlepij do południa :P nie wiym czy pojada do Rybnika ,mój stary chce jechać w niedziela na Góra św Anny ,chyba ,że pojada w sobota z córą ,ale boja się o siebie -po prostu sama sobie nie ufomzaś udom forsa ,nakupuja kwiotków choć sobie obiecuja ,że już nic nie kupia NIC ,NIC ,NIC
![]()
a zaś w doma musza je chować przed starym ,bo by mie wyklon z chałpy Gabi jo na majtki nimon a na kwiotki już żech w tym roku udała przeszło 1000 złotków
licza z agrowłókniną i korą Wczoraj ostatnio szychta w robocie i jo do domu jada na rowerze ,najpierw widać siatki i kwiotki a między tym jo ,chcesz to widzieć, jaki obrozek ,jak chanderlok jeżdża a jak przejyżdżom koło kwiaciarnie to mi chce łep wykęcić na drugo strona
jo i tak z powodu kwiotków zgina śmiercią tragiczną
![]()
Jo nimoga !
Też żech wiedziała kiedy to przeczytać. Teraz cało noc byda chichrać jak gupio.
Wiysz, powiym Ci, że jak jo by miała tako wielko zegrodka jak Ty, to też bych kombinowała coby kupić jak najwiyncyj roślin.
Też wolałabych kwiotki niz majtki.
Zresztą wiysz że teraz to sie nosi nici w rz,,i, a to idzie samymu uheklować.
A kwiotek to jest kwiotek, choć przez zima go nie widać ale na wiosna zaś wylezie.
Jo by Cie yno chciała widzieć na tym kole i jak przejyżdżosz koło tej kwiaciarnie
- bogusia177

Gabi jo wczorej kupiła 2 wielki ostróżki ,takie co kwitną no miały gdzieś koło 1 metra pani mi na dokładka dała niszczejąco fuksja w donicy na haku, i róża miniatura bo też jej za długo stoła ,a że ja jestem stały klient to te dwie rzeczy były gratis .Przedtem zrobiłam zakupy chleby itd więc powiesiłam wszystko na kierownicy ,potem próbowałam usiąść na mój rower byś Ty widziała ten cyrk ,nie umiałam się odbić bo mi szkoda kwiatków --no nie bier gratisów a te ostróżki były wielkie jak jo ,jak wisiały ,-zgroza .
jak jo startła ,to droga była moja jeździłam od krawężnika do krawężnika
spocono i wyobraź sobie ,że na dodatek przejeżdżom jeszcze koło następnej kwiaciarni ,no to musza widzieć co tam jest powystawiane
no ale na szczęście jakoś mi dały auta dojechać do domu .A propo majtków jo sobie radza --dziś mom normalne figi , a jutro obracom przodem do tyłu i mom stringi

- bogusia177

- bogusia177