Elu, po każdej nawet łagodnej zimie są straty, trudno, u mnie też choć w tym roku nie wiele. Ale z wywalaniem poczekaj , czasem bardzo późno roślina wychodzi z pod ziemi.
Lucynko, dziękuję , lepiej. Od poniedziałku czas się brać do roboty.
Agnieszko, u mnie też już listki stare podcięte, nie wiem czemu , ale na tej rabacie wygladają faktycznie doskonale.
Małgosiu, postanowiłma w tym roku nie ciąć traw brązowych, zobaczymy jak to im wyjdzie na zdrowie.
Mireczko, u nas praca już od pewnego czasu, a młode sadzonki wyladowały z parapetów do szklarni.
Basiu, jak miło, niestyty ogród nie wyglada tak ładnie jak bym sobie życzyła, choć nie powiem od wielu lat trawa wyglada nieźle.
Aniu, nie mam tej roslinki, ale jakoś nie psuje mi do Twojego ogrodu, posiej, najwyżej wydasz.
Janku, to nie ja to roslinki mają się przegladać, ale na razie to ciągle rama, nie lustro, na lustro czekam, zawsze jakoś pamiętam o innych sprawach.

Ram ma być obrośnięta i wyglądać jak przejście, czy mi sie to uda.
Martusiu, ja już kupiłam nawóz, granulowany- 6 miesieczny i dzisiaj 5 kg wyladuje na rabatach.
Reniu, dziękuję.
Olu, Piotruś ma wieksze nogi.
Ewuniu, już lepiej, czas się brać do pracy.
Dzisiaj mnóstwo pracy , jak to przy poniedziałku. Wpadnę na kawkę poczytać co u Was.