Witaj Dorotko Akant już mam sama wysiałam nasionka i mam trzy małe Akanty a o bzie dobrze ze powiedziałaś to pojadę jak sezon się zacznie. Byłam wczoraj w OBI ceny normalnie z kosmosu chyba biorą Za drzewko jabłoni ponad 20 zł chyba 25 albo grusz to była.Obejrzałam i poszłam sobie
Moja rabatka - perdii
Re: Moja rabatka - perdii
Jadziu Tak nie mogę zostawić bo dlaczego mam tracić wpłacone pieniążki
Szczególnie za nie otrzymany towar. Wolałabym je w inny pożyteczniejszy sposób stracić a nie w ten sposób że płacę za towar i go nie otrzymuję
Witaj Dorotko Akant już mam sama wysiałam nasionka i mam trzy małe Akanty a o bzie dobrze ze powiedziałaś to pojadę jak sezon się zacznie. Byłam wczoraj w OBI ceny normalnie z kosmosu chyba biorą Za drzewko jabłoni ponad 20 zł chyba 25 albo grusz to była.Obejrzałam i poszłam sobie
- zielonajagoda
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Gosiu, jeśli masz siłę to nie odpuszczaj, ja jestem taka doopa wołowa i zawsze odpuszczam, ale Ty zawalcz, za siebie i za mnie troszeczkę.
- dotii

- Od: 18 cze 2012, o 07:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Gosiu ,ceny tam
normalnie szkoda gadać,ale jak się trafi dobra przecena to juz Japa się usmiecha
.Widziałam Judaszowca na pniu ,ale o mało zawału nie dostałam 270 zł 
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Iwonko za siebie i za Ciebie do walki o swoje
Dorotko zawału można dostać patrząc na te ceny żeby to były jakieś rarytasy no to rozumiem Ale za pospolite rośliny płacić duże pieniądze to już przesada.Ja nie wymagam za 1 zł , ale bez przesady
Dorotko zawału można dostać patrząc na te ceny żeby to były jakieś rarytasy no to rozumiem Ale za pospolite rośliny płacić duże pieniądze to już przesada.Ja nie wymagam za 1 zł , ale bez przesady
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosia, dobrze, że człowiek biega po "internetach"-przynajmniej nie da się tak mocno wykorzystać. Najwyżej trochę 
Internet to potęga 
Dzisiaj był u mnie sąsiad z wioseczki i informował mnie, że niestety śniegu jeszcze jest dużo, bociany w gniazdach siedzą skulone. Ludzie je dokarmiają Dziki ryją łąki i pola, zbliżają się do mojej posesji.Najgorzej martwi mnie zdrowie sąsiadki bo niby trochę lepiej po operacji ale ciągle coś nowego wykrywają. Szkoda mi ze tak cierpi.To naprawdę cudowna kobieta 
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Witaj Gosiu wspieraj sasiadeczke,bo ty masz dobre serducho.A co do zwierzaczków to i u mnie podchodzą sarny i objadaja co sie da ,ale lubie je podgladaćc

Jadziu mi zwierzaki nie przeszkadzają. Czasami robią szkody, ale trudno też mają swoje prawa. Jak w każdej regule u tu mam wyjątki nie Lubie gryzoni i robactwa
-
e-babcia

Gosiu a ja panicznie boje sie gasienic,az strach się bać.

Bać się nie boję bardziej mnie obrzydzają, tak jak inne robaki i żaby.
-
e-babcia

Żaby to wrogowie mojej córki,jak je widzi,lub na nią skoczy to taki krzyk jakby ją conajmniej porządnie ugryzła

To biedaczka u mnie by długo nie pobyła, ja mam zatrzęsienie żab 
-
e-babcia

Gosiu zawał pewny ,dlatego unika terenów podmokłych i okolic stawów
.
Miłego wieczorku
Miłego wieczorku