Wandziu , niestety wiosny jakoś nie widać . Cieszę się jednak , że Ty do mnie wpadłaś
Za oknem szaro , zimno , a wiatr chce ludziom czapy z głów pozrywać - wieje przeokropnie
Kiedy ta wiosna do nas zawita - mówią , że dopiero w kwietniu .
Jak nie można pochwalić się ogrodowymi kwiatkami , to pokażę jaki kwiatek teraz zrobiłam
dziękuję Ewo, Jadzia już mnie tam przekierowała Ale i tak dla mnie to czarna magia. Bedzie wymagało trochę czasu i samozaparcia. Na razie pozostaje mi podziwianie Twoich pięknych serwetek. To prawda, wcale nie odbiegają urodą od cudów natury jakimi są kwiaty w ogrodzie. Na jedne i drugie można spogladać z zachwytem
Dziękuję Ewo, ja mam "Frywolitki klasyczne wzory", ale Twoja wygląda już z okładki na wiele ciekawszą. A co mi tak, literatury nigdy za wiele Przy najbliższej bytności w Empiku będzie moja
Olu to masz tę samą książkę co i ja . Tam też są fajne wzorki ,ale nauka z tej książki jak dla mnie nie bardzo . Zrobiłam już z niej serwetkę i krzyżyk ,który dałam mojej mamie .Wolę filmiki sobie obejrzeć i wiem więcej .Ciekawa ta książka
Witaj Marysiu na mojej działce . U nas zielono jeszcze nie jest , ale wiosna się już zaczyna . Dzisiaj wzruszyłam dwie rabatki z różami i drobnymi cebulkowymi kwiatami . Jak jutro nie będzie padać podsypię im trochę papu w postaci azofoski . Aparat niestety miałam słabo naładowany to i mało dzisiaj zdjęć .
Witajcie
Jest już w końcu piękna wiosna . Dzisiaj trochę mało , ale jest ciepło i deszczyk wiosenny lekko popadał .
Krokusy kwitną i cieszą nasze oczy .