jest trafnyBolesław Śron pisze:Pomysł aby powojnik piął się po jodle jest nie trafny, zacienione gałęzie się ogołocą i będzie to nieładnie wyglądało.
Pozdrawiam ! Bolek
Clemoholizm - mania zbierania, co kupiła(e)m nowego cz.1
Tess odnośnie Twojego powojnika- to po posadzeniu zostawiłabym go w spokoju - czyli nie obcinać, a zobaczyć jak zareaguje na posadzenie- z doświadczenia posiadania paru powojników wiem że czasami to posadzenie "odchorowują" i wtedy obetniesz. Obciąć zawsze zdążysz
A Twoje Piilu jest ładne, też takie mam
pozdrawiam
A Twoje Piilu jest ładne, też takie mam
pozdrawiam
- Narine
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 paź 2007, o 20:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Obejrzałam Wasze przepiękne powojniki z zapartym tchem.
Przedstawiam moje 4 odmiany, w tym 3 bezimienne. Niestety mimo, iż mam je chyba od 4-5 lat nie doczekałam sie tak obfitego kwitnienia jak u Was. Co roku wymarzają do podstawy ( nawet jak okrywam...) , więc co roku są "niewielkiego wzrostu"
Zdjęcia z poprzednich lat
Rouge Cardinal

Bezimienne...:

Przedstawiam moje 4 odmiany, w tym 3 bezimienne. Niestety mimo, iż mam je chyba od 4-5 lat nie doczekałam sie tak obfitego kwitnienia jak u Was. Co roku wymarzają do podstawy ( nawet jak okrywam...) , więc co roku są "niewielkiego wzrostu"
Zdjęcia z poprzednich lat
Rouge Cardinal

Bezimienne...:

ja tam oststnio byłam ale powojniki kiepskie, wczoraj byłam w lubieszynie tam mają piękne zdrowe okazy i duży wybór.Awe pisze:Tess, przyznam się , że czuję się uzależniona od... Rajskiego Ogrodu (na Woj.Pol.)
Tam kupiłam powojnik i większość moich roślinek. Nie mogę przejść tamtędy obojętnie...
A co do rajskiego ja chodzę ale po drugiej stronie wojska polskiego ( tam za netto) większy wybór
Mój Kardynał Wyszyński - ruszył dziś zobaczyłam nowe przyrosty i pączkiSkrzat pisze:Tess odnośnie Twojego powojnika- to po posadzeniu zostawiłabym go w spokoju - czyli nie obcinać, a zobaczyć jak zareaguje na posadzenie- z doświadczenia posiadania paru powojników wiem że czasami to posadzenie "odchorowują" i wtedy obetniesz. Obciąć zawsze zdążysz![]()
A Twoje Piilu jest ładne, też takie mam![]()
pozdrawiam