Wytrzymała bestyjka

U mnie niestety dużo pączków zimą odpadło
 ale też zimowanie jak na razie bez strat w roślinkach a to już powód do
  ale też zimowanie jak na razie bez strat w roślinkach a to już powód do  zadowolenia.
  zadowolenia.Ciekawe tylko czy wszystkie mi się wybudzą

ale też zimowanie jak na razie bez strat w roślinkach a to już powód do
  ale też zimowanie jak na razie bez strat w roślinkach a to już powód do  zadowolenia.
  zadowolenia.

najważniejsze, że strat nie odnotowano, teraz tylko trzeba być gotowym na sesje kwiatuchów
 najważniejsze, że strat nie odnotowano, teraz tylko trzeba być gotowym na sesje kwiatuchów 

Gratuluje, to chyba najlepsze wiadomości dzisiaj dla mnieprzemo1413 pisze: A co do całej kolekcji to mam dobrą wiadomość wszystko przezimowało w bardzo dobrej kondycji i na dzień dzisiejszy nie ma żadnych strat

dla mammilari.
 dla mammilari.
... tego wygrzewania i sporej ilości naturalnego/ ... / a już w tym tygodniu zakładam folię na tunel i pójdą się wygrzewać do tunelu
 światła w tunelu, to moje sadzonki Adenium i nie tylko, Twoim roślinkom bardzo zazdroszczą
  światła w tunelu, to moje sadzonki Adenium i nie tylko, Twoim roślinkom bardzo zazdroszczą   .
  .
 muszę go zdobyć
 muszę go zdobyć  , myślę, że na Kaktusiadę ktoś takiego przywlecze na sprzedaż
 , myślę, że na Kaktusiadę ktoś takiego przywlecze na sprzedaż 

Jutro muszę przepatrzyć pogodę bo myślę już też o wyniesieniu Adenium pod folię
  Jutro muszę przepatrzyć pogodę bo myślę już też o wyniesieniu Adenium pod folię  

widać go na 4 fotce w pierwszym rzędzie od ścianki plastika po środku
 widać go na 4 fotce w pierwszym rzędzie od ścianki plastika po środku