Ogród Bożeny 170365

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bożenko, piękne zdjęcia :roll: Co do juki to masz rację, moja zakwitła właśnie po 4 latach...już straciłam nadzieję, ale w końcu się doczekałam. Życzę wspaniałego urlopu. Górki to też moja pasja, wprawdzie z racji wieku, te wyższe są już poza moim zasięgiem, ale Jaworzynę / tym trudniejszym szlakiem/ już w tym roku zaliczyłam.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2008, o 09:41

Post »

Bożenko, nie wiem jak to jest z tymi jukkami, ale mam ich dużo i z różnych źródeł i WSZYSTKIE kwitną co roku. Może nie wszystkie kwiatostany są imponujących rozmiarów, ale są. One lubią dobrze zdrenowaną glebę, sucho i słonecznie - może to jest recepta na ich kwitnienie.
Pozdrawiam cieplutko. Magda
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

bożena170365 pisze:Liska ale jak byś spróbowała spacerować po górach to kto wie.... :? może było by tak jak z bieganiem....Ty wiesz ile kalorii się spala.....przemyśl to...... :D Ja chyba nie odczepie się od tego kompa ....znikam już.... :D
Kochana próbowałam i nic z tego. Za długo się wychodzi :)

Bożenko mam nadzieję, że nie utopiłaś się tylko dźwigasz tę rybę co złowiłaś i dlatego Cię nie ma:)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Kontakt:

Post »

liska pisze:O kurcze jakie fajne plany.
Ja nie lubię chodzić po górach za to uwielbiam leżeć nad wodą:) hahahahah

Bozenko życzę złapania taaaaaaaaakiej ryby :) I czekamy na zdjęcia.
O tak, o tak!
To prawidłowe i zdrowe podejście.
Popieram całym jestestwem! :lol: :lol: :lol:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przyłączam się do głosów ZA!
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Wygląda na to, że każdy lubi to, czego nie ma na codzień :lol:

Dziewczynki z gór wolą wodę, tez znad morza wolą pagórki, a ja chciałbym być szczupła, mądra, piękna i bogata :lol: :lol: :lol:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p
Od: 8 kwie 2008, o 12:42

Post »

Nalewka pisze:Wygląda na to, że każdy lubi to, czego nie ma na codzień :lol:

Dziewczynki z gór wolą wodę, tez znad morza wolą pagórki, a ja chciałbym być szczupła, mądra, piękna i bogata :lol: :lol: :lol:
hihi, to mi brakuje tylko "bogata" :lol: :lol: :lol: :lol: bo wyglądam tak:
Obrazek

a tak serio - ja tam wolę morze i wody wszelkiej maści (no, może poza bagnem) i mieszkam nad morzem. Więć mam dobrze ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
ten się nie myli co nic nie robi
edyta_irka
100p
100p
Od: 17 kwie 2008, o 21:49

Post »

Piękny ogródek ... :)

Mam pytanie o nazwę byliny, która jest na zdjęciu nr 2 - z lewej i prawej strony. Widuję ją u innych ogrodników, ale nie udało mi się ustalić jej nazwy.
Z góry dziękuję :)
edyta_irka
Ogród Edyty
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kurde poderzewam, że Bożenka gdzie po drodze grilla zrobiła i je teraz tę rybę, co złowiła chudzielec jeden żebyśmy jej nie zjadły a jak przyjdzie to powie, że nie było ryb w tej rzece ...

Narobiła smaku i trzyma nas o suchym pysku <foch>
z uśmiechami Iza
u liski
bożena170365
500p
500p
Od: 17 lut 2008, o 22:48

Post »

O kurczaki nie było mnie dwa dni ,a tu tyle gości mnie odwiedziło.............
;:12
Guciu
jak miło,że Ty jedyna lubisz chodzić po górkach,bo wychodzi na to,że inne dziewczynki to chyba leniuszki są....... ;:78

Mag mam trzy jukki ,rosną w zasadzie koło siebie ,dwie pięknie zakwitły, a ta w ,środeczku wypuściła łodyżkę i pąki po czym zaczęła wysychać.. :( ,
ja rozumiem oczywiście ,że przyłączasz się,,za'' w sprawie chodzenia po górkach :D

Haniu i Ty kobitka z gór wolisz leżeć......hymmm :D ,kobieta przewrotną jest.....

Nalewka ależ się setnie uśmiałam.....ja tak jak Ty.... wolę być piękna ,mądra i bogata.... i chodzić po górkach... :D
coccinella jaka Ty śliczna dziewczynka jesteś...a powiedz kochanieńka gdzie mieszkasz,bo ja jadę w sobotę do Władysławowa to może sie spotkamy..... :)

edyta_irka napisz w którym poście, bo nie wiem o które zdjęcie chodzi... 8)

Lisk , a Ty prorok jakiś jesteś,skąd wiesz ,że teraz jadłam tą rybkę..... :D oj ja taki lisek chytrusek, nie jestem ,zapraszam do siebie ,dla wszystkich starczy,przywiozłam z 10 kg leszcza.....wyobraź sobie ,że po raz pierwszy będąc na rybach złapałam 6,w tym jednego suma,mam nadzieję,że on się zachowa przyzwoicie i teraz spełnią sie wszystkie moje pragnienia... hi,hi,hi:D Azdjęcia trzeba wgrac na kompa...i jutro je zobaczycie...
Pozdrawiam, Bożena
Zapraszam do mojego ogrodu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=12693
edyta_irka
100p
100p
Od: 17 kwie 2008, o 21:49

Post »

Pierwszy post w tym temacie - wysłany: Czw 01 Maj 2008 13:03, zdjęcie nr 2.
Z góry dzięki :)
edyta_irka
Ogród Edyty
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bozenko, sprostowanie ślę na ten tychmiast - jako zodiakalna rybka jestem ZA wodą wszelaką, a górki omijam dużym łukiem :lol:
Spis treści.Wizytówka.
bożena170365
500p
500p

Post »

Tak myślałam... , a to tylko niewinny żarcik był... :D ja zodiakalna rybka nie za bardo lubię wodę ....no to taki ewenement chyba jestem....hi,hi :D
Pozdrawiam, Bożena
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

bożena170365 pisze: Guciu[/b] jak miło,że Ty jedyna lubisz chodzić po górkach,bo wychodzi na to,że inne dziewczynki to chyba leniuszki są....... ;:78
Jakie leniuszki! Jakie leniuszki! My lubimy ...... ten no ... JOD wdychać ...a najlepiej się go wdycha jak się na plaży lezy :P
bożena170365 pisze: Haniu i Ty kobitka z gór wolisz leżeć......hymmm :D ,kobieta przewrotną jest.....
Taaa... po górach już sie nachodziła... teraz czas na plaży odpocząć
bożena170365 pisze: Lisk , a Ty prorok jakiś jesteś,skąd wiesz ,że teraz jadłam tą rybkę..... :D oj ja taki lisek chytrusek, nie jestem ,zapraszam do siebie ,dla wszystkich starczy,przywiozłam z 10 kg leszcza.....wyobraź sobie ,że po raz pierwszy będąc na rybach złapałam 6,w tym jednego suma,mam nadzieję,że on się zachowa przyzwoicie i teraz spełnią się wszystkie moje pragnienia... hi,hi,hi:D Azdjęcia trzeba wgrac na kompa...i jutro je zobaczycie...
No ja myślę...

ale wiesz co ...rozmarzyłam się... jeju jak ja bym nad woda (słoną) poleżała... zazdroszczę Ci wyjazdu....

mmmmmmmm żeby mi się przysniło chociaż :)

jako zodiakalny skorpion zdecydowanie piach lubie :P
z uśmiechami Iza
u liski
bożena170365
500p
500p

Post »

Ale się uśmiałam czytając Twoje riposty, Ty kobieto na wszystko masz gotową odpowiedź.. . :D a Hania kiedy niby miała nachodzić sie po góreczkach jak ona przecież kobietka z nizin jest....hi,hi, hi :D
A leniuszki....jeśli te wyjazdy nad morze dla jodu to dziewczynki w maju,w maju....,bo najwięcej można się go nawdychać.... :lol:
Pozdrawiam, Bożena
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”